Neden Çalışamıyorum?

Hayatımda daha önce hiç çalışmadım 24 yaşındayım. İlk kez işe girdim bir gün çalışıp bıraktım dayanamadım. Günde 11 saat 6 saatimde yol sürüyor. Ve ben çok sessiz, utangaç, çekingen, özgüvensiz biriyim. Bu yüzden hiç sevilmem kimse tarafından kimsemde yok yalnızım. Bu yüzden hep mutsuzum hep moralim bozuk hep çok düşünceliyim. Kimse ben konuşmadığım sürece konuşmuyorlar. İlla hep ben sohbet etmeye çalışmak zorundayım. Böyle oluncada garip bakıyorlar off konuşma istemiyorum gibisinden. Sonra iyice içime kapanıyorum robot gibi oluyorum. Aşırı düzgün ahlaklı saygılı davranıyorum elimde değil. Çünkü tipim karakterim böyle çekingenim çünkü. Çalışmaktan yorulmuyorum sadece çok sıkılıyorum zaman hiç geçmiyor. Bu yüzden haddimden fazla çalışıyorum sıkıntıdan. Derdimi anlayan kimse yok hiç dinleyenim destekçim yok. Ben her an istediğim gibi konuşmak hareket etmek istiyorum aksi halde çok sıkılıyorum. Hayatım boyunca kendim gibisini çekingen sessiz birini hiç ama hiç görmedim. Bu yüzden hep mutsuzum çok eziliyorum çok dışlanıyorum çok garip bakışlara maruz kalıyorum çok yargılanıyorum çok yalnızım. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Enerjim hevesim varsa bile yok.
Neden Çalışamıyorum?