Neden çalışamıyorum işte nedennnnnn?

Arkadaşlar nolur yardımcı olun bana hata nerde bilmiyorum. taaa Adana'dan İstanbul'a sevdiğimin yanına geldim evlendik ve 1 yıl oldu onun da çok borcu var dı ve benim ikinci evliliğim onu çok seviyorum bir sorun var eşim yetişemediği için benim de çalışmamı istiyor ve bu konunun her gün tartışmasını yapıyoruz.. ama ben çalışamıyorum iki gün çalışıyorum 3 gün içim daralıyor çok kötü oluyorum ve buna eşim inanmıyor benim tembel olduğumu söylüyor rahat alıştığı mı söylüyor ve ben Adana'da çocuklarımida birakip geldim... Bir yandan onları çok düşünüyorum Bir yandan eşim çalış çalış baskı yapıyor ama yapamadığımı söylüyorum yapamıyorum yapamıyorum eşime çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor eşimi de kaybetmek istemiyorum çünkü her çalışmadığımda bana git diyor ve bu beni çok yaralıyor ben de diyorum ki seven insan hiç git der mi bana çalışma konusunda yardımcı olmuyor doktora götür diyorum götürmüyor senin bir şeyin yok diyor halbuki ben çok kötüyüm ben de çalışmak istiyorum.. herkese özeniyorum 1 yıl 2 yıl çalışıyorlar ama ben nedense yapamıyorum yapamıyorum ne olur bana yardımcı olun benim sorunum ne şu an kafayı yemek üzereyim ne olur yardımcı olun çalışmazsam eğer eşim benden ayrılacak 😔😥
Neden çalışamıyorum işte nedennnnnn?