Diğer Babam pompalı tüfek alıp öldüreceğini söylüyor ne yapmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor önlem mi alayım napiyim. 1 yıl daha yanlarında kalmak zorundayım diye. başıma. bela oldu.yaş 19 Babam pompalı tüfek alıp öldüreceğini söylüyor ne yapmalı? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yok artık. Yapmaz öyle bir şey, sinirinden söylüyordur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl yok. çevresi dolduruyor Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence önemini al kaç başka yere sebep ne ki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl ders çalışmam gerekiyor. çalışma işe git diyorlar. bende ikisini bir arada yapamam diyorum hâlâ. hergün iş buldun mu iş buldun mu Yorumla bayrakmerve27 1 yıl La havle Yorumla Soran 1 yıl napiyim tavsiye ver Yorumla bayrakmerve27 1 yıl Bence ayrıl Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. korkma 0 10 Yorumla Soran 1 yıl napiyim tam olarak Yorumla S93S94 1 yıl yüz werme Yorumla Soran 1 yıl yahu 1 yıl daha ders çalışmam gerekiyor. çalış çalış diyip hergün kavga çıkarıyor. ders çalışma işte çalış diye.la zaten sabah 4 5 te uyanıyorum ders çalışmak için yırtıyorum kendimi. çalışmıyorsun işte çalış diyorlar Yorumla S93S94 1 yıl onu skleme Yorumla Soran 1 yıl annemde aynı şekilde maalesef. allah canımıda almıyor. yeter ya 😭😭 zaten iyi zamanlar geçirmedim bela oldular başıma. ne yapacağım ya Yorumla Soran 1 yıl evde istemiyorlar. gidecek yerim yok. hergün cahil apdallarla uğraşıyorum Yorumla S93S94 1 yıl korkma annen ne diyor Yorumla S93S94 1 yıl az sabret Yorumla Soran 1 yıl millet soruyor senin oglun çalışmıyor mu diye. o da beni daralıyor yemek vermiyor. kavga gürültü çıkarıyor. psikolojisi de bozuk Yorumla S93S94 1 yıl deli gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kimi öldürecek? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl beni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnsan evladına kıyar mi Yorumla Soran 1 yıl evlat falan durumu kalmadı. ya o beni ya ben onu durumu kaldı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok artık. Yapmaz öyle bir şey, sinirinden söylüyordur
yok. çevresi dolduruyor
Bence önemini al kaç başka yere sebep ne ki
ders çalışmam gerekiyor. çalışma işe git diyorlar. bende ikisini bir arada yapamam diyorum hâlâ. hergün iş buldun mu iş buldun mu
La havle
napiyim tavsiye ver
Bence ayrıl
korkma
napiyim tam olarak
yüz werme
yahu 1 yıl daha ders çalışmam gerekiyor. çalış çalış diyip hergün kavga çıkarıyor. ders çalışma işte çalış diye.
la zaten sabah 4 5 te uyanıyorum ders çalışmak için yırtıyorum kendimi. çalışmıyorsun işte çalış diyorlar
onu skleme
annemde aynı şekilde maalesef. allah canımıda almıyor. yeter ya 😭😭 zaten iyi zamanlar geçirmedim bela oldular başıma. ne yapacağım ya
evde istemiyorlar. gidecek yerim yok. hergün cahil apdallarla uğraşıyorum
korkma
annen ne diyor
az sabret
millet soruyor senin oglun çalışmıyor mu diye. o da beni daralıyor yemek vermiyor. kavga gürültü çıkarıyor. psikolojisi de bozuk
deli gibi
Kimi öldürecek?
beni
İnsan evladına kıyar mi
evlat falan durumu kalmadı. ya o beni ya ben onu durumu kaldı