Babamı Öldüresim Geliyor :/

Arkadaşlar Beim bir Peder Var Yok Böyle Bişe Yaa Siziin Babanız Olsa en Fazla 1 Hafta Dayanırsınız Sonra Suikast Planları Yaparsınız...Abartmıyorum O Kadar ki Ciddiyim..Bi Örnek ile anlatayım abim(28)kız arkadaşı var babam o kızla evlenmesini istemiyor ama abim diretiyor sırf bu yüzden bu gün abime 2 tane yumruk atıp bıçakla üstüne yürüdü annemle ben araya girmesek bıçak vuracaktı abime halbuki adam 55 yaşında abim kalıp 1 tane vursa kalp krizinden gidecek...ama çok sabırlı ve saygılıdır abim birinde ben 23 yaşındayım geldi olur olmaz bişe yüzünden arkadaşlarımın yanında bana vurdu evde bende çok sinirlendim kalkıp üstüne doğru yürümeye başladım baba falan demeyip döve döve öldürecektim arkadaşlar 3 kişi birden zor tuttu evden dışarı çıkardılar beni...benden abime göre çekinir biraz çünkü çok asabi bir yapım var o değilde birgün istemesemde babamı dövmekten öldürmekten korkuyorum...psikoloğa git bütün paranı ben karşılıcam diyorum yine sinirleniyor siz ne kdar dayanabilirsiniz böyle bir adama soruyorum size yürekten sinirlerini kontrol edemeyen bir adam sosyallik 0 :/ bu pederle başım belada benmi psikoloğa gitsem pederimi zorla götürsem :(
Babamı Öldüresim Geliyor :/