+1 yıleğer bu hikaye gerçekse ben senin yerinde olsam çizdiğin çerçeveye göre konuşuyorum 1 dk bile o evde durmam ruh sağlığı yerinde olmayan şiddete meyilli, madde kullanan daha saymayayım istersen böyle bir evde büyüyen birisi sağlıklı olamaz kanımca. kurtul oradan kendine yeni sağlıklı bir hayat kur bir daha da görüşme ailenle demesi kolay evet ama çizdiğin tabloya göre çok sağlıksız bir durum söz konusu , psikolok değilim ama bir psikologa danışırsan öyle zannediyorum ki o da aynı şeyi söyleyecektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUlan bu baba filan değil bildiğin insan azmanı. Kelime-i şahadet getirmeyi unutma. Ha bir de gusül abdesti al. Cenabet gitme. Bagirsaklarini da boşalt pamuk tikarlarken pisletmeyesin bedenini. Boklu kefene sararlar yoksa :))
01 Yorumla
+1 yılOha can güvenliğin açısından derhal o evi terk et kendine yeni bir hayat kur bu yaşa kadar iyi yaşamışsın sen
02 Yorumla- +1 yıl
Çok garip. Çok yanlış davranıyorlar.
1 almanyaaysan babani şikayet edebilirsin seni korurlar
2 baba bu sene istanbula geldi mi :))010 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Baban vurmasa bile bir tokat caksa ucarsin dev gibi adam ya bu ne polisi ara buraya yazincaya kadar kaç gündür yemek tuvalet işini nasıl hallediyon peki :)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaşallah babana da ha dediğin kadar var yani o değilde Annenin sözü nasıl geçiyor ben onu anlamadım sednen ilk defa duyuyorum görüyorum böyle bir şey...
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D ne güzel anlatma olmuş öyle kardeşim sana şunu söyleyebilirim bir tek Allah Annenlen Babanı başından hiç bir zaman eksik etmesin ve fotoğrafa bakınca eğer ben yanlış anlamadıysan sizler çok güzel bir ailesiniz :))
Cevap sahibi+1 yılAma annenlen baban iyi anlaşıyolar değil mi hiç anlaşamıyabilirlerdi ayrı olabilirler de belki daha farklı şeyler mutlular sen onların çocuğusun onalr kızacaklarda sevecekler ama senin başına bir şey geldiği zamanda en çok üzülen onlar olucak yani senin hayatın başkalarına göre daha daha iyi emin ol baban seni vurmaz merak etme siniri geçmiştir çoktan bile :))
Hahahha git Özür dile sarıl mancikla babayı geri alırım de
03 Yorumla- +1 yıl
minciklarsam mahveder beni, amasucumu kabul ettim gel oglum dedi konusalim dedi, konustuk birdaha arkadaslarimi getirmememi soyledi tamam dedim. arkadaslarim uygun degilmis. oturduk viski devirdik baba ogul ozur diledim disari ciktik sonra eve geldik ama anneme soyleyecek. simdide annemden korkuyorum, cok kizgin annem.
Abi senin ne dediğin belli değil ki neye kızıyolar belki kızdıkları şeylerde haklılar ama belki abartıyorlar dozunu kacırıyorlar
06 Yorumla
+1 yılTelefon et annene o değilde baban böyle sitelere fotoğraflarını koyduğunu görse falan garanti vurur :)
12 Yorumla- +1 yıl
Allah kolaylik versin :)
+1 yıliyi ki annenin abur zulasını patlatmamışsın kafan kopardı vallaha
02 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum ne olacagini. kucuklugumden beri hep baski gostererek ywtistirildim. cok korkuyorum. babam istese agzimi yuzumu kirar cok kuvvetli diger resimlerinide upload yapabilirim. annemde iyi ama korkunc ve sinirli. babamla trafikte 8 adami dovmuslugumuz var iyi anlasiriz sozunden cikmadigim surece. bide tek evlat olunca cok baski altinda buyudum.
- +1 yıl
pardon bu arada aburun yanına cubur yazmayı unutmuşum ben :/
Yat uyu aslan parçası, bir daha da o kadar içme..;)
00 Yorumla
+1 yılBaban da senin geçtiğin yollardan geçti. O da gençken babasına az çektirmedi. Onun gözünde muhtemelen 2 şişe viski 3-5 çikolatadan değerlisindir.
02 Yorumla- +1 yıl
Çektirmeyi kötü anlamda kullanmadım kardeşim yanlış anlama. Elbet üstüne titreyecekler tek çocuk olmanla alakası yok. Ana -baba olmadan onların içgüdülerini anlamak zor.. Anlayış göstermek gerekir
Babana De ki Baba Sana Buradan bir Korum Esnaf Tükmüğü Gibi Yapışırsın Duvara De ıııı Sonrası Allah Kerim İşte Tabana Kuvvet :D
02 Yorumlasimdi hep beraber gidip konusurduk babanlada bizide vurur neyim Allah muhafaza 😂
20 Yorumla
+1 yılBaban da ayıboğan gibiymiş, pompalıyla vurmasa da olur :D
06 Yorumla- +1 yıl
Bodybuilding mi yapıyor?
- +1 yıl
Vucut yaparak babanin gozune gir :D
- +1 yıl
Babana "Father Forgets" adlı yazıyı okut.
+1 yılPompalı tüfekle vuracak adam kapıyı girip gebertemiyor mu seni?
11 YorumlaBen çok iyi anlamadım senin hikayeniiiiiii 😁 o yüzden yardımcı olamicam
02 Yorumla
+1 yılaa barbaros amca l*n bu olm sen kimsin l*n bu fotoyu nerden buldun
10 YorumlaEmirlerini yerine getirip suyuna gittign vakit gecer ama mutlak yinede bunun hesabini alr senden
01 YorumlaSoru başlığına koptum ama :D annen türke benzemio l*n :)
01 Yorumlapompalıyı bırakta o kollarla bir tane yapıştırsa zaten komaya girersin silaha ne gerek var
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban harbi baba adama kodumu 3 gün yerinden kalkamaz dikkat et kendine dünki vücutculardan değil yıların emeği var adamda sen düşün gücünü.
01 Yorumla
+1 yılbence babanın tüfege ihtiyacı yok. istese pekmezini akıtır.
00 YorumlaPompalıyla kafamı patlatmak hep istemişimdir babandan rica edebilir misin?
00 YorumlaYalnız çok heyecanlıymış devamını bekliyoruz :D
29 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar gittim konuşmaya, ver elini öpim dedim, birtane vurdu. niye yemek yemeye gelmedin l*n dedi. bende korktum baba dedim pompalı tüfekle vuracaksın sandım dedim. oda olum sen malmısın dedi, niye vurayım dedi. ama birdaha arkadaşlarımı eve getirirsem ve dolabına elimi sürersem benieve almayacağını söyledi, anneme beni şikayet edecekmiş, çok yalvardım ama ikna edemedim, annem öğrenirse bana çok kızar arkadaşlar çok korkuyorum ne yapacağım. gebertir beni yemin ediyorum. yardım edin
Troll soru. Prim vermeyin ^^
01 Yorumlapompalı tüfek nedir ya :D
01 YorumlaAlmanya'da yaşayıp buna çözüm üretemiyor musun sen
07 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar gittim konuşmaya, ver elini öpim dedim, birtane vurdu. niye yemek yemeye gelmedin l*n dedi. bende korktum baba dedim pompalı tüfekle vuracaksın sandım dedim. oda olum sen malmısın dedi, niye vurayım dedi. ama birdaha arkadaşlarımı eve getirirsem ve dolabına elimi sürersem benieve almayacağını söyledi, anneme beni şikayet edecekmiş, çok yalvardım ama ikna edemedim, annem öğrenirse bana çok kızar arkadaşlar çok korkuyorum ne yapacağım. gebertir beni yemin ediyorum. yardım edin
+1 yılIyi peki tamam vursun seni ~_~
00 YorumlaCamdan kaç kurtul o nasıl baba :/
00 Yorumla
+1 yılAnnen nasıl babanı eziyo:D
06 Yorumla- +1 yıl
Sizin aileyi çok sevdim ekşınlı filan ziyarete gelirim ölmemişsen artık
- +1 yıl
komiksin ama :D hala gülüyom
- +1 yıl
yok değil anlıyom ben seni.. adres ver kaçırım seni plan yaparışş
Ahahshdgg haarika bir baban var :D
03 YorumlaHikayenin devamını beklerim.
01 YorumlaGıyaben cenaze namazını kıldırırım ben.
01 Yorumla
+1 yılOna hello kityli donunu göster :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ahaha tamam kanka allah yardmcn olsun :D
babana bu durumun onur kırıcı oldugunu anlat
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 640 cevap paylaştı. Babaya bak sen :))) annen mi o da :))
04 YorumlaOkumadim ama haketmissindir:D
12 Yorumla
+1 yılBırak vursun sende kurtul babanda kurtulsun
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu adam adamın *mına gor valla 😁
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonuçta baban, ne kadar kızarsa kızsın sana zarar vermek istemez. Ama zarar verip sonra pişman olabilir 😄
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum kardeş, benim babamda kickboks hocası, kaç kere ağzımı burnumu kırdı unuttum 😁
Sinirlenince gözü dönütyor herifin
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kardeş, anneme gelince süt dökmüş kedi gibi ama annemde az kadırgalı değil yani.
Ee adamda bakıyor evde ezilecek bir ben varım, alıyor bütün hıncını.
Sonra pişman olup oğlum özür dilerim falan diyor ama nafile.
Neyse sonuçta baba yinede silemiyor insan
seneryo iyiymiş , enayiler inanmıştır bile.
00 Yorumla
+1 yılevden kaç dostum :D. D
00 YorumlaSana kıçın açık uyuma demiştim
10 Yorumla
+1 yılBaba da baba hani, 100 kiloysa 90'ı daşşak.
11 Yorumla* git l*n bulaşık...
00 Yorumlabu ne l*n milletin derdi tavuk dötü misali :D
00 Yorumla
+1 yılsöyle kafana sıksın acısız olur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 816 cevap paylaştı.
+1 yılUydurma
11 Yorumla Bu senaryoyla Türkiye'de iş bulursun knk
02 Yorumlasesli guldum ya =)
01 Yorumlagörüyon mu olayı
01 Yorumla
+1 yıltroll
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLa o karı bildiğimiz Alman Türkiye de ne işi var
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖz annen mi? Hiç benzemiyorsun da
Cevap sahibi+1 yılNeyse sorununu hallettiğine göre söyleyecek bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılAnnen neye kızıyo anlamadım
Cevap sahibi+1 yılAlman diye daha farklı olur dedim ama benim annemden beter çıktı
Gizli Üye(30-35)+1 yılıyı hıkaye ınananlar war *
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyorum almak ıcın yazmıssın nese banane yaw mal her zaman maldır :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle babamı olur ya :D
01 YorumlaKanka ya ahsnsmnsmsmsbbsmdmdbdb
00 YorumlaGuzel hikaye kardes
14 Yorumla
+1 yılKimse inanmadı
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoh amına goyim :) :)
00 Yorumlauyu kanka
00 YorumlaBu Nasıl baba :)
02 YorumlaSadece güldüm. :))
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok trajik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem