Diğer Bana meydan okuyan çocuk bu. Onu dövüp rezil etmeli miyim? Mervefight Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Dövdüm onu Bana meydan okuyan çocuk bu. Onu dövüp rezil etmeli miyim? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kerem3450 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yav sabah sabah bi git işine. Tokatı yapıştırırsa bi de yer tokatlar 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok yanlış yapmış sen onu yersin 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Git döv, sen de rahatla biz de. 0 0 Yorumla
tuganafitt Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl Sende rezil et onu 0 20 Yorumla Mervefight 1 yıl Sen benle kapışabilecek misin onu söyle Yorumla tuganafitt 1 yıl Özele gel bakim bi sen Yorumla Mervefight 1 yıl Kız xper 3 olması lazım Yorumla tuganafitt 1 yıl Benim dovduğum çocuğu döv senle dovusurum Yorumla Mervefight 1 yıl Korktun benden demi seni korkka diye paylasıcam Yorumla tuganafitt 1 yıl Asıl korkak sensin o çocukla karşılaşmaya mi kirkuyon Yorumla tuganafitt 1 yıl Rezil olmuş cocuktanmu korktun Yorumla Mervefight 1 yıl Korkak karşıma gelemiyosun 😃 Yorumla tuganafitt 1 yıl Sende rezil olmuş çocuğun karşısına cikamiyon Yorumla Mervefight 1 yıl Lan ben sana meydan okudum çocuğu napacağız biz anlama kıtlığı mı var sende Yorumla tuganafitt 1 yıl Diyimki onu yen ben senle dovuscem Yorumla tuganafitt 1 yıl O çocuk anlatmisti senle dobusemek istiyor Yorumla Mervefight 1 yıl Sen benim karşıma çıkmaya totom yetmedi desene ikiniz birlikte gelin 2 v 1 her şey serbest kanul mü Yorumla tuganafitt 1 yıl Hayır o çocuk sana tek yeter Yorumla tuganafitt 1 yıl Sen onu döv Yorumla tuganafitt 1 yıl Sonra söz ben gelcem karşına Yorumla tuganafitt 1 yıl İlk onu dovebilirsen ben gelcem ama sen onu dovrmezsin bile Yorumla Mervefight 1 yıl Sen altımda ezilmeye korkuyorsun Yorumla tuganafitt 1 yıl Sen niye bu çocukla dovusmuyon Yorumla Mervefight 1 yıl Lan çocuk da gelsin sen de diyorum anlama kıtlığın mı var ikiniz vs ben tek var mısın diyorum gelemiyosun korkak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yav sabah sabah bi git işine. Tokatı yapıştırırsa bi de yer tokatlar
Çok yanlış yapmış sen onu yersin
Git döv, sen de rahatla biz de.
Merve delisin slnxs
Dövüşmen guzum 😀
Sende rezil et onu
Sen benle kapışabilecek misin onu söyle
Özele gel bakim bi sen
Kız xper 3 olması lazım
Benim dovduğum çocuğu döv senle dovusurum
Korktun benden demi seni korkka diye paylasıcam
Asıl korkak sensin o çocukla karşılaşmaya mi kirkuyon
Rezil olmuş cocuktanmu korktun
Korkak karşıma gelemiyosun 😃
Sende rezil olmuş çocuğun karşısına cikamiyon
Lan ben sana meydan okudum çocuğu napacağız biz anlama kıtlığı mı var sende
Diyimki onu yen ben senle dovuscem
O çocuk anlatmisti senle dobusemek istiyor
Sen benim karşıma çıkmaya totom yetmedi desene ikiniz birlikte gelin 2 v 1 her şey serbest kanul mü
Hayır o çocuk sana tek yeter
Sen onu döv
Sonra söz ben gelcem karşına
İlk onu dovebilirsen ben gelcem ama sen onu dovrmezsin bile
Sen altımda ezilmeye korkuyorsun
Sen niye bu çocukla dovusmuyon
Lan çocuk da gelsin sen de diyorum anlama kıtlığın mı var ikiniz vs ben tek var mısın diyorum gelemiyosun korkak