Ulkede cok guzel kiz, cirkin tipsiz erkek iliskisi cok normal goruluyor. Kiz ya parasina bakmistir parasi olmasa da deger kiymet verisine, karakterine bakmis oyle sevmistir de beraber olmustur deniyor. Ama tam tersi durumda erkek yakisikli kiz birakin cirkin olmasini ortalama ise bile sorun oluyor laf ediliyor. Kadin yakisikli bir erkekle cikamaz, evlenemez gibi bir algi var. Kadinlara iyi seyler layik dahi gorulmuyor.
Bunun cok ornegi var. Gupse ozay baris arduc ciftinde bile gupseye neler neler yazildi zamaninda. Sosyal medya da kizn isteme gibi videolarda erkek eli yuzu duzgun kiz birazcik asagisinda kaliyorsa altindaki yorumlar facia. Oturur aglarsin yani kiza gelen agir laflara. Ikisi birbirine nasip olmus, sevmisler de gec iste. Ama yook. Bu ulke insani kadin olsun erkek olsun kadini asagilayinca rahatliyor.
Simdi de benim peşimden koşan yakışıklı bir bey var. Neden pesimden kosuyor o tiple onu da anlamiyorum (bakin bu da icten ice bu toplumda kiz olarak yetisip kendine iyiyi layik gorememe sendromu)
Adam pesimden kosuyor. Anlamda veremiyorum. Kabul etmek, görüşmek istiyorum iliskiye giderse zorbalanirim diye korkuyorum toplumda. Adam yakisikli ben eh işte. Erkege cirkinligi icin cok vurgu yapilmiyor guzel kadin yanindayken ama kadinda durum boyle degil. Yakisikli erkekle zorbalanirim korkusu var. Disarda bile kadina laf atan kisiler olabiliyor bu durumdan dolayi.
Ne yapayim ya? Elalem ne der takma diyeceksiniz belki ama bizdeki elalem cok kalp kirici. Psikolojin bozulur, terapilere gidersin yani.
Bir yandan belki kismetim cikti diye dusunuyorum. Diger yandan edilecek, toplumun, akrabalarin dil uzatacagi seyleri dusunuyorum. Kaldim ortada.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer