Güzel hayatlar gördükten sonra kız başıma aileme isyan etmemek çok zor 🙁
Lütfen kırmamaya çalışarak yorum yapar mısınız😔 ne güçlü kızlar ve erkekler var mental olarak... Ben niye bir şeyler başaramıyorum 😪
Güzel hayatlar gördükten sonra kız başıma aileme isyan etmemek çok zor 🙁
Lütfen kırmamaya çalışarak yorum yapar mısınız😔 ne güçlü kızlar ve erkekler var mental olarak... Ben niye bir şeyler başaramıyorum 😪
hicbirsey istemiyorum hicbirsey hissetmiyorum hicbirzaman gitmeyecegim sonuna kadar hep seni birtek seni sevecegim diyenlerin su an hicbiri yanimda yok yarı yolda bırakılmaya alıskınım cok sevdim ama hicbirzaman sevilmedim sevilmiyorum sevmiyorlar kaderimdir dedim uzulmedimki ruhum hic iyi degil hislerimi kaybettim hissizlestim geriye bir yasasamda olu bedenim kaldi sadece yasayan oluden farkim yok herzaman yasadigim bir duygu zaten ben herzaman mutsuzum yorgunum uykusuzum halsizim hicbirsey istemiyorum hicbirsey hissetmiyorum iyi degilim manyagim psikopatim sizofreni hastasiyim deliyim narsistim mazoistim asiri derecede cok takintiliyim asiri derecede cok kiskancligim var cok sinirli birisiyim kendi kafamda bazi seyleri kurabiliyorum psikolojim bozuk sizofrenim coklu kisilik bozuklugum var kendimi kolumu kesiyorum kendime vuruyorum duvara vuruyorum duvarlara yumruk atiyorum koluma jilet atıyorum herseyi kırıp dokuyorum sigara alkol met esrar uysturucu iciyorum acı cektigim ne varsa herseyi iliklerime derinliklerime kadar hissedip sabaha kadar agliyorum sonrasinda uyuya kaliyorum kendi kendime guluyorum gulesim geliyor bir anlik geceleri uyuyamiyorum sabaha karsi uyuyorum biri beni durtuyormus gibi hissediyorum bir anda gulunce duygulaniyorum herkesten herseyden uzak soguk kalmak istiyorum cabaladigim herseyin enkazinda kaldim ben aglamaktan nefes alamadigim gece yanimda kimse yoktu icimdeki cocugu mahvettiler dayanacak halim yok cok yorgunum kendi icimde kayboldum kimse cıglıklarımı duymuyor...
var olan herseyin sonu gelecek birgun bana hak etmedigim sekilde davranan herkesle kafamda vedalasip birdaha bana ulasamayacaklari yerlerde biraktim hayat cesurlari sever birgun benden sikayet ettigin ne varsa ozleyeceksin herkes karakteri kadar oynadi gordugum kadarsiniz otesi yok once kafam karisti sonra gecem gunduzume icime attiklarim icimi parcalamaya basladi benden adım bekleme ben zaten ucurumun kenarindayim gucumuz yetene degil kalbi atan herkese butun k4hpelere inat gulumse bana yapilan k4hpeligi hicbirzaman unutmam unutturmam bana yanlis yapan herkesi mezara gomdum birdahada o mezarin onunden bile gecmeyecegime yemin ettim ant ictim herkesi icimde öldürdüm baskalarinin yoklugu koymaz bana ben en kralını bir gecede sildim igrenc basit bir yuregi ucuz orspu cocugunun hicbirseyi koymaz bana bu saatten sonrasi bedel odetecegiz sonumuz ya mapushane ya mezar yasattigini yasamadan olme birgun sevilmedigin igrenc kalplerde curumen dilegiyle bu devir menfaat cıkar uzerine artik seni seviyorum senden baskasiyla konusmuyorum dostumda dusmanimda farksiz oldu artik kimi k4hpece dusurmeye calisiyor kimisi arkamdan lafcilik yapiyor nankorsunuz aq yalanlarinizda bogulun yuregi ucuz ortam varosu k4hpenin cocugu or0spu cocuklari sizi bunca pisligin nankorlugun yalanin dondugu bir zamanda daha iyi biri olmaya kendime yakisani yapmaya calisiyorum hep sonuc hayal kırıklıgı olsada ben elimden geleni yaptim diyebilmenin ic rahatligiyla basim dik kalkiyorum hepsinin altindan siz bu devran boyle doner saniyorsunuz ama nefret bir gecede bileklerini kestirir insana..
Cevap
6Cevap
öncelikle sakin ol bakalım
neler oldu ne olduda böyle düşünüyorsun konuşmak istermisin
Bence sebebi belli ama bir yolu olmalı insanların yüzüne bile bakmıyorum gizlenmek istiyorum istiyordum mahvettiler kurduğum hayatı şimdi ağlayamıyorum bile intikam alacak gücüm bile yok beddua edeceğim ne etsem onu bile bilmiyorum
Özel yok yine de sağol 👍🏻👍🏻
Icinden geomiyor ya da ugrasmiyorsun yoksa sende basarirsin
Teşekkür ederim desteğin için
👍🏻👍🏻👍🏻
Kendine ve kişisel gelişimine odaklan çevrene pek aldırış etme. Ne yaparsan yap kendin için yap
paran yoksa başaramazsın
Maalesef işte kendim çalışıp yapmam gerek ama hiçbir şey istemiyorum keşke başka biri olsam
Anlat tavsiye vereyim..
Kim olduğumu bile unuttum o kadar yiyip bitirdiler beni be
Aboo
👍🏻
Düzelt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?