29 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 7 aylık hamileyim.
Eşimin sigarası, Alkolü, kumarı yok, hepsinden nefret eder.
Bir gün bile evinde poşetler dolu olmadan girdiğini görmedim
.
Her akşam ihtiyacın bir şey var mı hanım diye sorar, ihtiyacımı hatta daha fazlasını getirir.
Bazı akşamlar ayağım ağrıyor dediğimde ayaklarımı bile
yıkıyordu.
Hamileliğimde çok yardım etti, evi süpürüyor, bulaşıkları yıkıyor, çamaşırları yıkıyor, beni sürekli oturtuyordu.
Akşamları da sevdiğim yemekleri pişirir, sen hamilesin yorulma der, beni mutfağa sokmazdı.
Gece geç saatlere kadar kendi işlerini yapar, benim işlerimi yapar sonrada sabah erkenden işe giderdi.
Hafta sonları mutlaka bir yerlere giderdik, mesela beni müzelere tarihi yerlere götürür rehber gibi anlatırdı güzel oluyordu.
Bir gün, bir konu hakkında tartıştık ama basit bir konuydu sonra kapandı zaten.
Sonra ben Eşimin Ailesinin eve gidince gaza geldim gözüm döndü eşimi kötülemeye başladım, beni aldatıyor dedim.
Annesi bunu babasına söylemiş babası bunu essek sudan gelinceye kadar dövmüş.
Akşama doğru kapı çaldı açtım ağzı yüzü gözü kan içinde, ne oldu dedim, Avukatını ara, ben yarın senden boşanıyorum güle güle dedi. Bende karnımda bebekle beni ortada bırakamazsın dedim, umurumda bile değilsin dedi.
Çok pişmanım ve kocamı çok seviyorum ne yapmam gerek lütfen yardım edin?🥺
Eşimin sigarası, Alkolü, kumarı yok, hepsinden nefret eder.
Bir gün bile evinde poşetler dolu olmadan girdiğini görmedim
.
Her akşam ihtiyacın bir şey var mı hanım diye sorar, ihtiyacımı hatta daha fazlasını getirir.
Bazı akşamlar ayağım ağrıyor dediğimde ayaklarımı bile
yıkıyordu.
Hamileliğimde çok yardım etti, evi süpürüyor, bulaşıkları yıkıyor, çamaşırları yıkıyor, beni sürekli oturtuyordu.
Akşamları da sevdiğim yemekleri pişirir, sen hamilesin yorulma der, beni mutfağa sokmazdı.
Gece geç saatlere kadar kendi işlerini yapar, benim işlerimi yapar sonrada sabah erkenden işe giderdi.
Hafta sonları mutlaka bir yerlere giderdik, mesela beni müzelere tarihi yerlere götürür rehber gibi anlatırdı güzel oluyordu.
Bir gün, bir konu hakkında tartıştık ama basit bir konuydu sonra kapandı zaten.
Sonra ben Eşimin Ailesinin eve gidince gaza geldim gözüm döndü eşimi kötülemeye başladım, beni aldatıyor dedim.
Annesi bunu babasına söylemiş babası bunu essek sudan gelinceye kadar dövmüş.
Akşama doğru kapı çaldı açtım ağzı yüzü gözü kan içinde, ne oldu dedim, Avukatını ara, ben yarın senden boşanıyorum güle güle dedi. Bende karnımda bebekle beni ortada bırakamazsın dedim, umurumda bile değilsin dedi.
Çok pişmanım ve kocamı çok seviyorum ne yapmam gerek lütfen yardım edin?🥺
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer