Karışık anlattıysam simdiden kusura bakmayın kafam cok karısık nasil anlaticagimi bilemedim Arkadaslar ask acısından bahsedicem maalesef 1 bucuk aylik sanal bi iiskiydi sanal iliski nasil bu kadar acitabilir demeyin acıtıyo 6 aylik real iliskim varken araya baskalari girdiginde bile bu kadar uzulup yıkılmadım ne yapmam gerek yardim edin lutfen. Cok sacma sekilde tanisip bi anda sevfili olduk aramizda 1000km vardi ama sorun etmedik kavga ediuoduk hep barisiyoduk 1 2 kere falan ven ayrildim ama 1 2 gun ayri kalmadan hep barisiyorduk en son cok sacma bj sebepten ayrildim pisman oldum yazmak istedim nornalde ayrildigimjz zaman hep beni stalklar takip eder main hesaplarimiz falan kapaliydi instagramda su son ayriligimzjda acik ve ne zaman baksam orada aktif kız falan eklediginide gordum konudan saptın biraz, yazdigim zaman tersledi hic beklemiyodum biraz zaman istedi birbirimizi ozleyelim dedi sonra oyuna falan girdim baktim oda var cagirdi biraz sofuj yapti sonra sevgiliymisiz gibi devam etti optu falan cıktık yazmadı konum uygulamasi falan da yuklu eve gittigini gordum sonra bugun snap attim cevap yazdi yine sevfiliymisiz gibi konustuk en son barismicak miyiz bosa mi cabaliyorum dedjm ve beklemedigim bi cevapla karsılastım ben iliski yurutemiyorum yapamam ise gidiyorum falan filan bahanelerinj souledi cok sıkıyomusum rahat edemiyomus oyle bisi de yoktu ki onceden ise gittigi zamanlar gayet konusuyoduk zaman ayiriyodu bahane buluyosun falan dedim cok cabaladim ama istemedi suanda konum uygulamasj hala yuklu silmiyo snapten falanda cikarmiyo ama instagramda kız ekliuo goruyorum cidden kahroluyorum neden bana umit verip baskalariyla konusuyo sormama ragmen 3 4 kere konjsmuyorum dedi cidden cok uzuldum beni umursamiyo bile ortak arkadasimizla konhstum bugun ortam bulunca degisir o gider falan dedi geri donucegini dusunmuyorum ama 1 bucuk aylik iliskiyi nasil 1 2 gunde unutabilir o kadar soz verdik benngitmek istedigim zamanlarda yalvardi o yaptigi hatalara yalanlara ragmen affettim o ise beni kucuk hatamda sildi sizce ne yapmaya calisiyo baskası var mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kafana fazla takma küçük bir hata da sildiyse daha da ilerde bağlandığın zaman ne olurdu onu düşün başka kızları da eklemeye başlamış diyorsun böyle birinden ümit bekleme uzak mesafe ilişkilerinde her zaman kişinin ne istediğini sor öğren ona göre ilişkiye uyum sağla olmazsa da devam etme
Cok uyumluyduk zaten o yuzfen devam ettik normalde sanal iliski yapmazdim zaman verelim birbirimizi gozden gecirelimnfalan dedi dun o kadar gurueumu bosverip yine yazdim bu sefer iliski yurutemicem falna filan dedi cidden bilmiyorum kafam ck karısık onu herseyim yaomistim kimsem yoktu o ise benin ortama tercih etti.
Seni anlıyorum hiç umudun yokken birine bağlanmak onu kurtarıcı gibi görmek ama demek ki iyi tanıyamamışsın karakterini daha iyi analiz etmeliydin demek ki kafanda ki kişiyle uyuşmuyor
Evet en buyuk hatam o oldu ortak arkadasimizla konusmami istememisti benden hoslaniyo diye falan onun gercek karakterini ona sorarak ogrendim elde edince sogudugunu ve daha ihisi bakar diye biraktigini dusunuyorum çünkü kendisi bana sen bana nasil baktin cok guzelsin diye yerlere goklere sıgdırıyodu ama yapamiyorum uygulamadan bile cikmamasi benim icin umit maalesef bende yapamiyorum cunku cok pisman olurum o cıkarsa da oturup aglamaktan baska carem tok cubku 3 gündür cırpınıyorum zorla guzellik olmuyo maalesef ona da bu lafi soyledim evet dedi cidden vazgecmis ama ben vazgeçemiyorum
Bir kapı açılır daha hayırlısı açılır Allah yardımcın olsun ama böyle takili kalarak olmaz kendine çeki düzen ver toparlamaya bak biliyorum umut bağladın hala hoşlanıyorsun ama artık silmen gerek o zaten seni istiyorsa sen silsen de sana ulaşır seven bir şekilde belli eder vakit yaratır özür diler sen sana değer veren değerini hissettiren kişilerle konuşmalisin seni böyle şeyler günden güne eritir
Haklısınız ama elimden bisi gelmiyo onun beni umursamamsi daha cok uzuyo cok sevip yalvarirken nasi bu hale geldi ben anlayamiyorum engelle dedim umit verme dedim daha fotograflarini silmeye kiyamiyorum engellemem rahatsiz olmuyorum dedi ama benide istemiyo rahat iyi geldi sanırım..
Böyle kişiler genelde herkesin hayatına girer sonra ilişki zor geldikten sonra ayrılır karşı tarafı da perişan eder fotoğraflarini da sil seni istemeyeni de sil daha kafa dengi birini bulursun emin ol
Bugun ortak arkadasimizla baristim ortak bi herde bukusmhslar arkadasum hesabinda 2 3 kjzla konustugunu net bi sekilde gormus bana da yazdi zaten bugun erkeklerle soyle boyle falan tamamen bitirdik icimde hic bi his kalmadi tamamen karı kız sevdalisi biriymis cok pisman oldum onunla ciktigim icin gercekten
Senin için hayırlı olan buymuş umarım daha iyileri karşına çıkar silmekle iyi yapmışsın
İyileşince geçer )
Oyle olmuyo maalesef onu stalklayip duruyorum
Eee normaldır ama çok üzerinde durmayın