Bu aci nasil gecer yardim edin?

Karışık anlattıysam simdiden kusura bakmayın kafam cok karısık nasil anlaticagimi bilemedim Arkadaslar ask acısından bahsedicem maalesef 1 bucuk aylik sanal bi iiskiydi sanal iliski nasil bu kadar acitabilir demeyin acıtıyo 6 aylik real iliskim varken araya baskalari girdiginde bile bu kadar uzulup yıkılmadım ne yapmam gerek yardim edin lutfen. Cok sacma sekilde tanisip bi anda sevfili olduk aramizda 1000km vardi ama sorun etmedik kavga ediuoduk hep barisiyoduk 1 2 kere falan ven ayrildim ama 1 2 gun ayri kalmadan hep barisiyorduk en son cok sacma bj sebepten ayrildim pisman oldum yazmak istedim nornalde ayrildigimjz zaman hep beni stalklar takip eder main hesaplarimiz falan kapaliydi instagramda su son ayriligimzjda acik ve ne zaman baksam orada aktif kız falan eklediginide gordum konudan saptın biraz, yazdigim zaman tersledi hic beklemiyodum biraz zaman istedi birbirimizi ozleyelim dedi sonra oyuna falan girdim baktim oda var cagirdi biraz sofuj yapti sonra sevgiliymisiz gibi devam etti optu falan cıktık yazmadı konum uygulamasi falan da yuklu eve gittigini gordum sonra bugun snap attim cevap yazdi yine sevfiliymisiz gibi konustuk en son barismicak miyiz bosa mi cabaliyorum dedjm ve beklemedigim bi cevapla karsılastım ben iliski yurutemiyorum yapamam ise gidiyorum falan filan bahanelerinj souledi cok sıkıyomusum rahat edemiyomus oyle bisi de yoktu ki onceden ise gittigi zamanlar gayet konusuyoduk zaman ayiriyodu bahane buluyosun falan dedim cok cabaladim ama istemedi suanda konum uygulamasj hala yuklu silmiyo snapten falanda cikarmiyo ama instagramda kız ekliuo goruyorum cidden kahroluyorum neden bana umit verip baskalariyla konusuyo sormama ragmen 3 4 kere konjsmuyorum dedi cidden cok uzuldum beni umursamiyo bile ortak arkadasimizla konhstum bugun ortam bulunca degisir o gider falan dedi geri donucegini dusunmuyorum ama 1 bucuk aylik iliskiyi nasil 1 2 gunde unutabilir o kadar soz verdik benngitmek istedigim zamanlarda yalvardi o yaptigi hatalara yalanlara ragmen affettim o ise beni kucuk hatamda sildi sizce ne yapmaya calisiyo baskası var mı?

Bu aci nasil gecer yardim edin?