Güncellemeler
1 yıl
Sağlık ocağında çok sorgulamazlar diye düşünüyorum sağlık ocağına gitmek mantıklı olur mu
Güncellemeler
1 yıl
Çok sorgularlar mı acaba
Arkadaşlar dün sarhoş ve sinirliyken kaş usturası ile bacağımı kestim bilerek. İnce bi çizik olacak diye beklerken derim 2 cm kadar ayrıldı. Kanı durdurdum şu an sargı bezi ile sarılı. Hastaneye gitmek istiyorum ama iki gün geçtikten sonra dikiş atarlar mı bilmiyorum. Dikişsiz sarılı duruyor şu an ama enfeksiyon kapar ya da büyük bi iz kalır diye korkuyorum. En büyük korkum da acile gittiğimde nasıl bi yalan uyduracağım ve orada adli muayene olarak mı giriş yaparlar Kaza olarak yutturabilir miyim ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Paslı demir kesti de hem inandırıcı olur hem daha çok ilgilenirler
Bacağımı demir nasıl nerede kesebilir ki 😭
O kadar sormazlar sadece paslı demir kesti de ve iş bitsin
Emin misin :(
Evet
doğruları söylersen kaza olarak geçer zaten neden başka bir şey söylemek zorunda kalasın ki
Kendime zarar verdim çünkü, bu adli vaka olarak değerlendiriliyor kayıtlara o şekilde geçiyor diye biliyorum
Kaza olarak sanmıyorum ya inanmazlar kremlerle devam et sar yarayı iğleşene kadar
İnanmazlarsa ne olur peki
İz kalır hastaneye git dikiş bantları var onlardan yaptırırlar ama iz kalır yara genişlemişse
Kalacağını biliyorum çok kalmasın ve jilet izi olduğu belli olmasın önemli olan o. Nasıl oldu diyecekler ne diyeceğim
Bu bantlardan eczanede bulabilir miyim ya da medikalcilerde
Bulursun
Steri strip diye geçiyor
Yara kuruduysa biraz işin zor
Kurumadı sağlık ocağına gitsem nasıl olur
Bant vurcaklarını sanmıyorum en azından bende yapmamışlardı
Yaranın fotosunu atabilirmisin
Nasıl atacağım
Gizliliği kapat
Telegramdan yazar mısın @xxnioad
Sağlık ocağına gittm pansuman yaptılar artık dikiş atılmaz dediler sonra da medikalden yaranın birleşmesi için dikiş bandı aldım onu yapıştırıp en azından daha az iz kalsın diye uğraşacağım teşekkürler 🙌🏻
Sordularmı
Nasıl oldu falan diye
ayna düştü bacağına ve kesik oluştu
Doğruyu söylesem bir şey olur mu
Psikiyatriye yönlendirirler
doktoru blir
Hastanaye gitmelisn
Ama sorgulayacaklar işte
O zman öl yani kan kaybından ne diyim
Kan durdu zaten :(