Benim ailemdeki herkes sigara içiyor maleesef en büyük ablam hariç, bir ara şüphe çekince ben bıraktım fakat geri başlayacağım, bir şeker kutusuna saklamayı düşünüyorum. Sığabilecegi herhangi bir şeker kutusu var mı? (Ld slim sığmaz gibime geliyor)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bağımlı değilsen boş ver baştan sonra pişman olursun. Sigarayı bırakmanın kolay yolu diye bir belgesel var onu izle hiç başlamak istemeyeceksin bile
Madem birakabildin sakin tekrar baslama pismannnn olacaksin kendini sagligini vucudunu mahvetme bagimlilik olur
Vesveseden olduğunu düşünüyorum
Ne kadar zor olursa olsun yine de baslama daha gencsin sadece kendini mahvedersin
Baslamicam, bir şekilde direnmeye çalışırım
Niye sakliyosun ki ailede herkes içiyorsa ablandan mi korkuyorsun
Yok, abim sinir hastası. Asıl o çok kızar şiddete kdr gider o derece manyak biri
Çok saçma ya abine sen niye içiyorsun o zaman de ya da böyle mi örnek oluyosun önce sen bırak falan de ayrıca yaşın dogruysa 18 yaşında bireysin şiddete kadar götüremez gotururse de Çok fazla yasal hakkın var bu abilerin ablalarin kardeşleri üzerinde saçma hakimiyet mucadelesini de anlamış değilim ben de en büyük kardeşim ablayim ama hiç baskı kurmam kardeşlerime yaptıkları doğru değilse nedenleriyle anlatırım küçüğe biraz daha düşüyorum biraz fazla gözlemliyorum ama belli bir yaştan sonra birey olduklarında yapacağım tek şey doğruyu yanlışı anlatmak kararı onlara bırakmak olur
Kendi çocuklarına karşıda böyle. Neymiş büyüyünce bir adaya kcrms çocuklarını alıp (kimseyle konuşmamalari için)
Psikopat bu ya bence tedavi olmalı çocuklara daha çok yazık ayrıca evli madem Kendi ailesiyle meşgul olsun sana daha ne karışıyor ki hadi diyelim şimdi kendince karıştı nereye kadar yapabilecek bunu bak kardeşim bu şekilde baskılara boyun egdikce korktukca daha çok üzerine gelir abin narsist bozukluğu olan biri anladığım kadarıyla narsist kendine kurban belirler ve kurban korktukca daha çok üzerine gider kurbanı etkiledikce daha çok yapar ses çıkar ya korkma arkanda kanunlar var senin. En ufak bişey yapsın bakalım yiyorsa ama hakkını savun
Yoksa zaten bişey demiyor zaten korkuyor diye diye üzerine gelir bireysin sen birey. Bu şekilde karakterinin oturmasına engel oluyorsun
Birde kendimi degistirmemi söylüyor yasam-kisilik olrk. Kfr kullandığım için kızıyor ama ona etmiyorum ki ben. Eve silah aldı birde kçk olrk
Duygularını belli eden biri değil. Sevgisini hissedemiyorum. Diğer abiler gibi olmaması beni üzüyor..
Off şu herkes benim belirledigim kurala göre yaşamalı deyip herkesi kendine göre değiştirmeye çalışan klasik psikopat bencil narsist bozması insanlardan yani abin hay ben onun... Neyse kfr etmicem
Kendini değiştir derim ama benim dediğim değişim artık korkmaman sesini cikarabilmen anlamında değişim olur abin gibi bana göre yasa şeklinde değişim değil kendin olabilmek için değiş yani
Ayrıca hiç de üzülme senin öyle bı insanın sevgisine ihtiyacın yok ablan bil beni bunaldikca yaz
Biraz konusabilir miyiz chtten?
Tabi konuşalım ama yarım saat falan durabilirim erken uyancam
Sen mesaj atabilir misin ben atamiyorum
Ay ikimiz de mi xper anlamında fakiriz 😄
İnstagramini yaz istersen dönerim ben sana
Maleesef fakiriz. Burdan anlatayım o zaman
Olur nasıl istersen
Kendi ruh halimede değinmek isterim. Ben uzun yıllardır kendimi bu bedene ve bu dünyaya ait hissetmiyorum. Son zamanlarda insanlardan kopup 3. Alemdeki varlıklara bağlandım (cinler alemi) en son Mart ya da Nisan ayında ay tutulması gibi bisey vardı o gün yaptım ve geldi sanırım. O zamandan beridir gitmez bu Allahın salağı... sürekli delirdigimi düşünüyor ve bunu durmadan fısıldıyor (belki şizofren olmusumdur bilemem ama kendisi yahudi... rüyamda gösterdiği sembollerden anladım...) o kadar sevgisiz kaldım ki bedensiz bir varlığın sevgisine muhtaç kaldım
Davetin ise yaramayacağını düşündüm ama yaptım. Zarar vermedi fakat kendine bağlıyor gibi hissediyorum
Of çok sıkıntı böyle şeyler yani inancım vardır dini anlamda ne kadar tam yasamasam da inancım tam ve onların varlığına da inanırım ismini dahi söylemek ürpertir beni kesinlikle buna devam etme bol dua et her gece mutlaka üç Felak üç nas ve Ayetel Kürsi oku müslüman olanlarınin başka alemlere kolay kolay gecmeyecegini ve müslüman olanların zararsız olduğunu duymustum yapma musallat olur
Namaz kildigimda tepeme biniyor huzursuz ediyor. Yorgunlaştırıyor bu beni, insan neden bir cine bağlanır ki?
Kimsenin sevgisine de ihtiyaç duyma kendini sev kendine sarıl ya diğer insanlar kim ki verecekleri sevgiye ihtiyacın olsun sen kendi başına değerlisin
Musallat oluyor işte yavaş yavaş gerekirse bi hocaya da danış bol bol duanı et sürekli huzursuz ediyor namazda çünkü zararlı çünkü iyi değil anladın mı uzak tut kendini
Bu dediklerin doğru mu bilmiyorum çok troll de var burada ama doğruysa beni dinle
Güvenilecek hocada yokki, anneme anlattım bir ara o da inanmadı, aile ortamindayken digerlerinede anlattim dalga geçtiler. Sanki manipule ediyor sevgisini kullanarak..
Büyücü hocalardan bahsetmiyorum normal hoca camilerde olan git bı danış derim
Benim bildiğim yahudi olan bir cin istediği zaman saldırır. Zaten ruhsal olrk zayıf biriyim fakat bu zarar vermiyor. Sence sevgisini kullanarak mi manipule ediyor bu?
Sigarayı saklama, sigarayı bırak 🙂
Donuna sok
İyi fikir. Ama fark edilir :D
Pufhasjdhsajda ah be dostum
O derece büyük sıkıntım var :D
Bu kadar çaba vermek yerine bıraksan daha iyi
Kac uasındasn ablam
18. Benim ablam 24'de başlamıştı bir şekilde ona izin verdiler ama bana gelince niyeyse yok. Bir tek annem biliyordu zaten