Az önce kumaşı yıkamak için makineyi çalıştırdım, patlayacaktı az kalsın. Cızırtı sesi geliyordu. Düğmeye bastım fişi hemen çektim.
Aileme de anlatacağım az kalsın binada patlama olacaktı. 10 saniyede zor kurtuldum. Çamaşır makinesi patlamak üzereydi. A+ Arçelik modeliydi. 2017 yılından beri vardı. Ne yapmam gerekiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Günaydın geçmiş olsun hanfendi kabloyu kontrol ettiniz mi soyuk ya da fişin kafasına ıslaklık varmiydi?
Islaklık yoktu fişte, makine patlamak üzereydi son anda kurtuldum. Eğer patlasaydı bina yerle bir olurdu. Patlama olsaydı bina yıkılırdı o şiddetle. Duman çıktı ve ağır yanık kokusu vardı
Dikkatli olun ve şu an hiç bısey yapmayın dokunmayın evdekilere durumu belirt ve usta çağırsinlar Allah korusun daha kötüsü olmasin
Az önce abim konuştu prizde sorun vardır ben yaparım dedi. Söylediği çok saçma yanık kokusu makineden geliyordu makine az kalsın patlıyordu
Haklısın sen uzak dur o bölgeden elini yüzünü yıka kendine gel bı korkunu atlat suyunu iç
Teşekkür ediyorum. Makineden duman çıktı resmen gözlerimle gördüm. Güm diye cızırtı sesi geliyordu. Yanık kokusu ağırdı
Ben sana yazdım özeline bakar mısın
Tüm mahalle kaçak elektrik kullanıyor. Geçen günde trafo patlamıştı. Bu seferde makine patlayacaktı. Yetkiler neden suçluyu bulmuyor, araştırmıyor
Büyük ihtimal size gelen elektrik kablosundan kaçak elektrik çekiyor olabilirler buda gücü düşürüyor
Tüm bina ve tüm mahalle kaçak elektrik kullanıyor
Sen söyle şikayet et ozaman ya özeline baktın mi
Aslında binadakilere şikayet etsem kaçak elektrik kullanan kişileri de bulurlar
Elbette bulurlar Hanfendi
Bi tamirci çağırmak gerekir. Baban anlamaz mı bu işlerden?🤔
Tüm mahalle kaçak elektrik kullanıyor, geçen günde trafo patlamıştı elektrikler gitmişti
abartma öyle bir şey olmadı.
Ne abartması yanımdaymıydın sanki
Evet mutfakda su içiyordum ben.
Çok mu doldurdun içini
Hayır, tüm bina ve mahalle kaçak elektrik kullanıyor. Onlara ayda 10 Tl fatura geliyor.
Sana ne kadar geliyor peki
Aslında bana gelmiyor aileme fatura geliyor. Zaten kullanmıyorum klima falan
2000 Tl geliyor her ay en az.