Arkadaşlar geçen pazartesi günü yeni çamaşır makinesi geldi. Bugün makineye kirli corap kıyafet attım bittikten sonra çamaşırları aldım çorabın 2 tanesi yok. Makinenin içine kaçmış olabilme ihtimali var mı. Bosch kendi servisine aradık bugün ya da yarın gelebileceklerini söylediler. Alt kısımda kapak var onu açtık çorap falan yok. Çorap makinenin içine kaçmış olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
alt kısmında genelde pompa kapağı oluyor (açmadan bez sermeyi tavsiye ederim), oraya baktınız mi? ya da el yatkınlığı varsa arka kapağı açıp, kazan oluyor altinda da rezistans, tambur altinda olabilir kireç falan olduysa yutmustur belki.
12 Yorumla- +1 yıl
Kapağı açtık bir şey gözükmüyor
En İyi Cevaplar
+1 yılbüyük çamaşırlarla küçük çamaşırları ayrı atarsan bu sorunu yaşamazsın ama yine de çoraplarla nevresim attıysan nevresimin içine iyi bak bazen içine kaçmış olabiliyor 🤪
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle müdahale etmeyin cihaz garanti kapsamı dışında kalır hanımefendi çamaşırları iyice kontrol edin kesinlikle içine kaçtığından eminseniz servisi bekleyin
10 Yorumla
Abla sen burayı iyice teknik servis gibi kullanıyorsun ha🤣
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
20Cevap
Eve iyi bakınca bence. Bende bazen öyle olduğunu sanıyorum evin bir yerlerinden çıkıyor diğer eşi cksjfsnfj
21 YorumlaArka kapağı açmak basit onlarin. Garanti bandrolu yoksa acın. Tamburun altındadır. Yüksek sıcaklarda öndeki conta genleşme yapıyor bazen conta içinde değilse tambur altına gitmiştir başka yer yok çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
3 yıl garantisi var adamlar bugün ya da yarın gelip bakacaklar
+1 yılbahsettıgınız yerde yoksa ya o corabı yıkamadınız oralarda bır yerde ya da asarken dusurdunuz farketmedınız
10 YorumlaKazanın içine girmiş büyük ihtimal bizim bir ara kimlik girmişti servis kazanın içini açıp çıkarmıştı
10 Yorumla
+1 yılHazne içindeki yuvarlak lastiğin arasına bak belki oraya sıkışmıştır...
20 Yorumla
+1 yılAltta kapaklı yeri var orayı aç içini çevir suyla akit oraya sıkışmıştır o
20 Yorumla
+1 yılSanmıyorum makinenin yuttuğunu kirli sepetine eve iyice bak bulursun
20 Yorumla
+1 yılAlt kısmında filtre var çıkar oradadır bu arada sorduğum 3 sorudan 2 si çamaşır makinası
10 Yorumla
+1 yılÇorap bir ihtimal kazan bölgesinde olabilir, resistansı çıkarıp oradan elle kontrol etmek lazım, priz kesnlikle çekilmiş olmalı
10 Yorumla
+1 yılkapak ile kazanin brlestigi kisimda lastik conta var onun aralarina bakin dikkat edin yirtmadan bakin
01 Yorumla- +1 yıl
Görünür de bir şey yok
+1 yılOlabilir. Afiyet olsun.
Her yıkamada bir şey kaçacak demektir.00 YorumlaBeyaz eşya tamircisiyim kazani elinle çevir bi tuhaf ses vs var mı bak
20 Yorumla
+1 yılBende bosch aldım yeni 1 yıl oldu dediğin olması için mucize lazım senin kafa gidik bence 😂
00 YorumlaGenelde o iç kısmındaki delikler çok ufak Bence çamaşırların arasına karışmış olabilir
10 Yorumla
+1 yılKapak lastiğinin altına gider bunlar..
10 Yorumla
+1 yılSilindirin arka kısmına kaçabiliyorlar malesef:))
10 YorumlaOlabilir. Ama tambura kadar sökmelisiniz.
10 Yorumla
+1 yıl1 çift mi yok yoksa farklı tarzda iki tane mi
00 Yorumla
+1 yılGeri kustur çamaşır makinesini
00 Yorumla
u +1 yılÇoraplar makınaya hıc gırmedı bence
00 Yorumla
+1 yılŞöyle kussun😂😂
00 Yorumla
+1 yılSırtına vur
00 YorumlaYenisini alayım istersen
00 Yorumla