Artık canıma tak etti artık ölmek istiyorum kaldıramıyorum bu acıyı ne yapıcam ben?

Ben şuanda 19 yaşındayım küçüklüğümden beri sürekli zorbalık gördüm kendimi iyi hissettiğim zamanlar çok az oldu çok yalnız ve depresyonda biri olarak büyüdüm şuanda 5 yıldan beri depresyondayım rüyalarım kötü geçiyor yaşadığım o eski kötü anıları unutamıyorum sürekli ezildim kimseye özgüvenli olup bişey söyleyemedim hiç sevilmedim hep sahte sevgi gördüm kimse benimle arkadaş olmak istemedi ben çok kötü durumdayım doktora gittim doktora şikayetimi anlatırken çıldırdım ağladım doktorlar içeride hakkımda konuşurken Allah yardımcısı olsun dedi ben o an şok geçirdim resmen ölmek istedim iyi biriydim yaşadığım bu acılardan sonra duygularımı kaybettim ve kimseyi görmek istemedim evden dışarı çıkmamaya başladım şuanda beter haldeyim ailemi hiç sevmiyorum nefret ediyorum artık babam çağırıp kızıyor annem hastalığımla hiç ilgilenmiyor ablam beni takmıyor sürekli aşağılayıcı sözler söylüyor keşke doğmasaydın falan diyor ben o kadar acı çekiyorum ki dış görünüşünden dolayı ailem dahil herkesten zorbalık gördüm şuanda yutkunamıyorum her günüm yediğim içtiğim bana zehir oluyor hayat bana zehir oluyor eğer ben yakında ölürsem benim için dua etmenizi isterim tek dileğim bu

Artık canıma tak etti artık ölmek istiyorum kaldıramıyorum bu acıyı ne yapıcam ben?