Majör depresyonu atlatamıyorum?

Bundan 4 yıl önce, 6 ay içerisinde nedensizce 23 kilo vermiş bir şekilde (13 kilosu kas) hastaneye gittim. Bir tanı koyamadıkları için psikiyatriye gitmemi önerdiler. O sıralar geçirdiğim süre zarfı içerisinde 6 ay boyunca evden dışarıya ekmek almaya vs. bile çıkmadım hatta bırakın evi odamdan bile çıkmadım. Yemeğimi odamda yiyor sadece tuvalet ve duş ihtiyacımı gidermek için odamdan çıkıyordum. Ardından önce psikoloğa sonra ise psikiyatriye gittim. Detaylı bir depresyon ve anksiyete ölçeği testinden geçtim. İleri düzeyde majör depresyon ve anksiyete tanısı koyulduktan sonra ilaç ve psikoterapiye başladım. Bana uygun olan ilacı bulmam 4 ayımı aldı türlü türlü şeyler yaşadım. Doğrı ilaç bulunduğunda 1 yıl içerisinde kendimi bir nebze bile olsa toparlayabildim. Bu şekilde 2 yıl devam ettikten sonra artık iyi olduğumu düşünerek bunu doktorumla paylaştım ve onun da onayıyla ilaçlarımın dozları düşürülerek tedavi sonlandırıldı. Ancak 2 ay içerisinde tekrar nüksetti ve eskisinden de kötü bir duruma geldim. Boyum 1.73 kendimi iyi olduğumu hatırladığım dönemlerde kilom en az 60 -62 arasıydı. Bu defa 5 aylık bir sürece girdim tekrardan ve 34 kiloya düştüm. Tekrar ilaçlara başladım tekrar terapilere gittim ancak bunlara bağımlı yaşamak beni bir o kadar daha yıpratıyordu. İlacı bıraktığım an eski halime dönüyordım. Vücudum b12 d vitamini ve türlü türlü değerlerin eksikliğinden içinde ruh olmayan bir bedene dönmüştü. İnanın çok çabalıyorum her türlü nasihata kulak veriyorum bazı zamanlar mecbur kalıp sığındığım nasihatler bile oluyor. Ancak ne kadar çabalasam da ne kadar ilaç kullansam da sonuç hep aynı, sar baştan devam ediyor. Majör depresyonu ve anksiyetesi olan var mı varsa nasıl atlattınız? Lütfen çiçek böcek doğa yürüyüşü kendine evcil hayvan edin gibi klişe şeyler söylemeyin gerçekten bunu yaşamış hatta dibini görmüş ve atlatabilmiş ya da atlatma sürecinde olan kişilerden fikir ve yöntem bekliyorum. Çok zor durumdayım o kadar halsiz ve yorgunum ki sadece uyuyorum artık ve aylarca çabaladığım vücuduma yüklediğim her duygu her besin bazen 2 ayda çöp oluyor ve geri toplamak yıllarımı alabiliyor. Çok fazla anlatamamış olabilirim ama yaşayanlar anlayacaklardır. Kurtulmak istiyorum artık kendimden korkmaya başladım.
Majör depresyonu atlatamıyorum?