Merhabalar benim 3 senelik ilişkim var, tabi sevgilimle tanışmadan önce annemin bana ayarlama çalıştığı benden yaşça büyük ama zengin birisi vardı. Annem için yaş değil para önemlidir.
Bu durum yüzünden sevgilimi asla kabul etmedi isterse dünyanın en iyi insanı olsun umrumda değil diyor
Bu arada sevgilimle birkaç defa gördü kısa kısa konuşmalar oldu ama ciddi şekilde tanışma olmadı
Bundan 3 ay önce sevgilime büyük bir iftira attı bakın hiç kimse böyle iftira mahruz kalmak istemez. Sevgilimde haklı olarak anneme karşı sınır cizdi
Şimdi ben onun annesiyle, ailesiyle ciddi ciddi tanıştım ama o şu an aşırı öfkeli
Acaba 4 ay sonra yurtdışından dönüyor yüze yüze alıp sevgilimle mi konuşmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Annen işi biliyor zengine kqciracak seni sen ne dusunuyosun?
Ne bok düşüneyim aq adam benden 23 yaş büyük aq hem ben aşık olduğum beyefendiye memnunum
Yaşı varsa sıkıntı.. senin sevgilin napar eli armut mu toplar 😉
Olsy ne
Geçmişte sen uyuşturucu bağımlısın diye olay çıkartmıştı bütün insanların için ( uyuşturucuyu biyak alkol bile kullanmıyor sırf o an rezil olsun diye yaptığı şeydi)
En son bir tane kız tutmuş kızı getirdi kız ben bu çocukla yattım hamileyim dedi , fotoğraflar gösterdi ( tabi daha sonra her şey ortaya çıktı iyi bir fotoshop yapan adama yüksek miktar para vermiş )
Kusura bakmayın ama annen tam bir IROSPUUUU
O yüzden ciddi olarak tanışmak istemiyor, benimle evlilik konusunda ciddi olduğunu da biliyorum yani öyle iftiralar yüzünden kimse şu ana kadar yanımda kalmazdı. Sadece nasıl evlilik olacak diye gerginim "kız isteme olayı falan ama bir yandan annemin sevgilime yaptıkları
Allah kolaylık adam seni cidden seviyor. O ırospu annene rağmen aşkım
Bilmiyorum şu an bu tanışma konusunu birkaç ay gerekirse 1 sene kapalı tutcam, zaten şu an öfkeli şimdi bir şey olmamış bile gelip gel annemle ciddi tanış dersem çocuk terk edebilir. Hem daha yani başından kötü olay geçti onunda etkisinden çıkamadı
Doğru