Herkesin işi kendine erkek çalışır ikisi yer kadın çalışır kadın yer jdjd böyle olmalı diye düşünüyorum abim nişanlısının çalışmasını istemiyor nişanlısı sekreterlik yapıyor abim de gerek yok çalışmaya ihtiyacın yok evlenince işini bırakırsın dedi nişanlısı kabul etmedi sizce kim haklı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
eşimin çalışması beni mutlu eder.. çalışsın tabi ki de
Valla benim param her şeye yeter de kadın çalışır kadın yer kafasında bir kadın varsa, bir liramı alamaz benden kendi çalışır kendi yer anca
valla çalışan kadınlardan "vurdurmayan" yok (benim bildiğim) abin bence o riski düşünüyodur ve haklı. (erkeğe göre değişir tabi böyle şeyleri normal görenler de var)
Tövbe estağfurullah ne diyorsun abicim abim insanlarla muhatap olmasını istemiyor evinde otursun çocuklara baksın bana baksın kafasında abim diye demiyorum bu cahil kafasıdır bu şekilde düşünenler...
cahillikle alakası yok knk, sekreter diyon bide.. sen hiç öyle işlerde çalışmamışın belli.
Ben hiç bir işte çalışmadım çalışsam bile izin vermezler ama abim nisanlisiyla tanışmadan önce kız çalışıyordu ztn abim öyle bildi öyle tanidi şimdi de hakkı yok çalışma demesine
knk anladım zaten, hiç bişiy karşıdan göründüğü gibi değil. bunu anlaman için çalışman lazım yani. sen belki kendi içinde "masum" düşünüyon ama hiç öyle değil. bankacı evli kadınları bilirim mesela başka erkekle yapmayan yok içlerinde. sekreterlikler de öyle. normalleşti artık bu, abin öyle biri olmak istemiyosa haklı yani.
Ama çok temiz bi aile babası annesi kardeşleri ve kendisi çok düzgün insanlar mütevaziler abim sizin gibi mi düşünüyor bilmiyorum ama ben insanlarla muhatap olmasın evinin hanımı olsun öyle düşünüyor abim bende öyle biliyorum farklı bisey düşünüyorsa bilemem
farklı düşünüyordur, hem senin yengeni bile bildiğini düşünmüyorum.. insanlar hayata kendi gözleriyle bakarlar ve öyle yorumlarlar. o uzun zamandır sekreterlik yapıyorsa bence birşeyler yaşamamış olması imkansız.
Daha önce güzellik salonunda çalışıyordu sadece kadınlarla muhatap oluyordu öyle bi şey nasıl olabilir jdjdjdjdjhd bu işi yeni ya 1 buçuk ay oldu jxjx
valla çapkın erkekler güzellik salonlarına da dadanıyorlar da, burası yeniyse knk abin çok haklı, hemen bıraktırması lazım bu işi yengene.. korkman için abartayım "üstünden geçer bütün şirketteki erkekler"
Abim ztn hayatta istemiyor çalışmasını yengem de direniyor bakalım
açık filan giyiniyomu, davranışları kadınımsımı?
Açık giyinmiyor annesi falan tesettürlü ztn ablası da kapalı sadece kendisi açık ama dar giyinmek diz üstü elbise hiç giymez uzun elbiseler geniş şeyler tercih ediyor abim o yüzden sevdi ztn
bu iyi bir şey, zaten sekreterlik bu tür şeyler için çok göze batan bir iş, birde açık, dar, vucudunu belli eden kıyafetler giyerse kesin olur. ama öyle olmasa da çalışan kadına yürüyen erkek çok fazla oluyo, evli olmaları daha da riskli çünkü erkekler olaya farklı bakıyo argo deyimle "açık kapı" diyorlar. ama bekar olunca bakire olma veya hiç böyle bir şey yapmamış olma ihtimali oluyo.
Bilmem hiç öyle bir ortamda bulunmadım görmedim
knk sen duyduklarına göre "şeklen" bir karara/görüşe varıyorsun. yani özgürlüğü laflara bakarak destekliyorsun bu doğru değil. o yüzden abini yanlış yönlendirebilirsin ve abin için üzücü şeyler olabilir. sadece özgürlük! nidaları ile yazılan yazılara (hatta bilim insanları yazsa bile) inanma, gerçek ancak yaşanılarak bilinebilir.
Abimi yanlış yönlendirmek mi delinin önünde gideni o etrafa ateş puskuruyor beni mi dinleyecek jdjd ben sadece daha ılımlı yaklaşmasını istiyorum belki kız kendisi bırakacak işi abim sürekli istemiyorum çık işten derse kız da sinirlenir haliyle
hı o başka bişiy , tanımıyorum tabi abini ama normal sakin, aklı başında bu durumu nişanlısına açıklayan ve kızdan "ret" yiyen az değil. kız çalışmak istiyorum o kadar! deyip çıkıyo işin içinden. senin yenge adayın normal birine benziyo gibi ama iş sıkıntılı ya, "sekreterlik" belki düşündüğünden farklıdır. bu devirde sekreter olup birkaç erkeğin elinden geçmeyen kız hiç görmedim inanki.
Onursuz biri ancak böyle bisey yapar
yk knk öyle değil, normalleşti böyle şeyler, onurla ilgili bir şey değil yani. şöyle düşün, sen abd de en özgür, cinselliği en sınırsız yaşayan insanların arasında dünyaya gelsen ya da ailen öyle bir yere gitse sen oradaki insanlarla hemen hemen benzer düşünürdün.. iş hayatıda öyle, çevrendeki insanlar neyi normalleştiriyorsa sanada o normal gelmeye başlar. cinselikte böyle bir şey, dindar insanların içinde büyü onlar gibi olursun. hı istisnalar var mı var ama bu genel durumu değştirmez.
Dediğim gibi kişide bitiyor yengem abimi çok iyi tanıyor abim de yengemi ikisi de birbirine sonsuz güveniyor ama abim ben seni o ortamda calistirmam dedi yengem de üzüldü ama karşı çıktı ben çalışmayı falan seviyorum dedi abim de çok çalışmak istiyorsan seni bizim tarlaya götüreyim orada çalış hakkını veririm dedi ncjxj ztn abim onaylamıyor onaylayacak biri de değil yengem farkında vazgeçer o da ama şu an dargınlar birbirlerine bende sakince konuşarak halletmelerini istiyorum ama abim sakin biri diil maalesef
ama şu var; bu benim bileceğim bir şey değil fakat yengen evlenmeden yani tabi bu abin dışında biri ya da birileri olabilir birşeyler yaşadıysa ben sonraki aşırı kıskançlıkları çok gereksiz buluyorum. böyle çok erkek var maalesef, evleneceği kız bakire olsa bile (tabi bakire de olmayabilir) çeşitli şekilde erkek ya da erkeklerle cinsellik yaşamış. sonra nişanlısı diyorki "ben seni çalıştırmam asarım-keserim" abi olan olmuş yani atı alan üsküdarı geçmiş, öyle bir durum varsa ve abin yengeni sevyiorsa çalışmasına kesinlikle izin vermeli. hani diyelim evlendikten sonra bir daha oldu , bu çok önemli değil aslında zaten olmuş,, ve bunuda yengen abinin gözüne sokup söylemez zaten yani abinin ruhu bile duymayacaktır. ama hiç yani eline erkek eli deymemiş bir kızında göz göre göre riske atılması doğru değil her yönlü düşündüğümde böyle durum.
Yuhh olum naptin sen senin tabirince herkes biseyler yaşıyor jxjxjjd hiç mi Allah korkusu olmayan biri yok bu dünyada olamaz mı yani öyle bi konuşuyorsun ki sanki herkes biseyler yaşamış jdjsjs benim yengem önceden çalışıyordu evet bir bayanin yanında güzellik salonunda çalışıyordu ailesine çok düşkün karakterli onurlu bi kızdır abim onunla bununla yatan bir kadını kabul eder mi hiç Allah aşkına yengem de abimin nasıl biri olduğunu bildiğine göre öyle bi durum yok
olmayabilir, ama genel durum böyle.. yengen çalışmış biri olduğu için yazdım mesela senin gibi biri için bu neredeyse kesindir (konuşmaya bile gerek yok) knk erkekler kızları boş bırakmıyor çalışıyosa filan (bildiğim bir şey) ve kızlarda nereye kadar "hayır" diyecek.. diyemiyor ve bir şekilde bu işler oluyor. bilemezsin yani yengen sana değil annesine bile söylemez ve tabi abine de, ama söylediğin şeyde haklılık var ailesi ve kızın kişiliği de çok önemli, ailesini ne kadar dikkate almış birisi o önemli , çünkü ailesi aşırı dindar kıza bakıyosun çarşaflı ama kız herşeyi yapıyor gizli gizli. fakat yinede bakire.. ben yengeni kaşar kızlar gibi duran biri olmadığını net tahmin ediyorum. ama bana öyle kızlar geldi ki , konuşurken yanakları kızaran kızların bir sürü erkekle se. x yapmış olduğunu öğrendim. yani bu tür şeyler kişi kendisi doğru/dürüst olarak açıklamadıkça bilinmez. ve herkesin kimseye annesine bile söylemediği sırları vardır. dışardan gözlemleyerek o öyle, bu böyle denilecek durum çok doğru olmayabilir. mesela senin abinin kızlarla gezip tozması hakkında bir görüşün vardır ama bu doğrumu? bilemezsin. kızlarla gezmiyorsa bile esc a gitmiştir ya da gidiyordur bunuda bilemezsin.
Benim sadece bi abim yok 3 abim var bu nişanlısı olan en büyük abim oluyor evet eskiden üni arkadaşlarıyla tatillere giden gezen tozan biri ama büyüdükçe aklı başına geldi babam bizimle yaşamıyor abim baba rolünü de üstleniyor hiç bi Allahin günü beni karşına alıp bu konularda öğüt vermemiştir ama abimlere her zaman kiziyor söyleniyor benden emin çünkü benim aile yaşantım annem babamdan aldığım terbiye onları örnek almam ve ailemin başını öne egmeyecegimin bilincinde olmak beni çok mutlu ediyor iyi ki de öyle biri değil de böyle biri olduğum için mutluyum benim abim çok sahiplenici bir erkektir lise zamanı beni o götürür o getirirdi kız lisesi olmasına rağmen. D bana güveni tam ama sen safsın oltaya düşerler seni elif millet çok fırıldak erkekler çok kötü düşünüyor onlar senin gibi düşünmez diyor her zaman bende haklı buluyorum çünkü geçenlerde bi adam beni eve kadar takip etti çok korktum nişanlısı da öyle bi ailede büyümüş öyle görmüş bi kız biz ailecek çok iyi tanıyoruz annesine bile söylemez diyorsun da yengem abime benim mazim temiz git istediğin kadar araştır soruştur ben senin takıldığın kızlara benzemem demiş bizde kizlar öyle alacağımız kızlarda öyledir senin dediğin şeylerden benim haberim bile yok jxjjd yani illaki dediğin gibi bir sürü insan vardır ama benim çevremde yok
söylediklerin doğru ama bu "tutarsız" yani çelişkili olmamalı. mesela sen basit olarak "namuslu"bir kızım diyorsun ve bu aynı zamanda senin yaşantınla "tutarlı" ilk başka ben çalışmıyorum, hiç çalışmadım dedin.. işte tutarsız! herzaman gerçeği gösterirmi? buda doğru değil. ama tutarsızlık hep şüphe uyandırır.. mesela şöyle düşün crop giymiş, mini eteği aşırı kısa ve tanga giymiş , yürürken tangası görünen bir kızın eline erkek eli deymemiş olma ihtimali çok düşük bir oran olarak değerlendirilir zira kıyafetleri ve davranışlarıyla cinselliğe soğuk! olması tutarsızdır. tabi çalışıyo olmak, özellikle erkeklerin içinde çalışıyo olmak, sekreterlik ve benzeri işler söylediğim aşırı mini etekli kız kadar tutarsız olmasa da yinede şüphe ve risk barındırır. sen mesela çalışmaya başlasan istersen güzellik salonu olsun türbandan çıkıp hafif makyaj yapmaya başlasan kıyafetlerin biraz değişse senden de az da olsa şüphe! duymaya başlanılır. ama dediğim gibi bu ölçü değil, plajda tanga ve üstsüz güneşlenen kız bakire olabilir ama bu tutarsızdır. bilmem ama biraz anlatabildim sanırım.
Elbette anlatmak istediğini anlıyorum ben kendim için ve abim yengem için söyledim herkes bizim gibi olmayabilir haklısın
yo işte sen kendi içinde tutarlısın, ama yengene aynısını söylemem bu aşırı bir fark olduğu anlamına gelmez ama sen yarın güzellik salonunda işe başla 1 yıl sonra aynı şekilde buraya gel yaz biraz farklı düşünürüm, 3 yıl sonra daha farklı, sonra sekreter olarak biryerde işe başladım yazdığında daha da farklı. ama bu kesin sonuç değil. özetle sen ve yengen bir değilsiniz. onun için risk fazla , ama ne olduğunu bilemem tabi. dedim ya plajda üstsüz tanga ile güneşlenen kız bakire olabilir ama bu bence istisna, yengende bir erkekle öpüşmemiş bile olabilir.
Yok eminim yengemden emin olmazsam bu kadar konusmazdim başkası da ilgilendirmiyor beni ben bi yerde çalışsam 5 yıl değil 30 yıl sonra yine fikirlerim bu konuda sabit olur belki bazı konularda bilinclenirim bakış açım değişebilir ama bu tarz konularda asla ki ztn böyle şeyler yapan insanlar normal karşılayan insanlara Allah yardım etsin mi diyeyim başka bisey mi nys susayım en doğrusu insan anasından babasından haya etmeyebilir artık çağımız farklı bi çağ her şey normal görülüyor ama bence en önemlisi Allah'la olan ilişki zina oluyor eğer biliyorsan helalin dışında biriyle birlikte olmak çok dehşet bisey beni ilgilendirmez kimin ne yaşadığı ama benim için önemli bi husus aile yapımıza ters dediğin gibi yengene tam güvenemezsin ona kefil olamazsın diyorsun ben eminim ama diyelim ki yanılıyorum yapacak biseu yok onun meselesi haline gelir benimle ilgisi yoktur ama inan herkes kendini çok açık belli ediyor kimin ne m. al olduğunu anlayabiliyoruz kimse canım değil yine bilemeyiz nys çok uzadı bu konu yorumların için teşekkür ederim.
Bence calismasi hem onun ruhunu dinlendirir hemde sıkılmaz
Çalışamaz bu igrenç devirde maddi durumum kotuyse yapacak bisey yok ama iyiyse calisamaz.
Kızada saygı duymalı bence :( bana göre kız haklı bir erkek ona çalışma diyorsa emir vermiş gibi oluyoo.. hiç bir kız bu üslubu kabul etmez
Çalışsın tabii. Ama sevmekten sevilmekten nefret ettiğim için eşim olmayacak.
baba parası mı yiyor yani
Kim abim mi
ben soruyu yanlıs okumusum pardon
Kadın isterse çalışır.
Sorun değil, çalışan bir kadın istiyorum zaten.
Çalışsın nema problema
Eğer çokmistiyorsa çalışabilir
Ekonomik özgürlük her zaman iyidir
1 Ay çalışır sonra eve geçer
Calismak istiyorsa bosanir sonra gidip calisir