Sorun tek maaşla geçinememek değil. evlenince eşinin mutlaka çalışmasını istiyor, Kadın ev hanımı olunca kendini sömürten bi enayi gibi hissediyor, hayat müşterek hayatın yükünü iki taraf da sırtlamak zorunda mantığında.. Kadın kazancını kendi kafasına göre istediği gibi dilediğince bol bol harcayamaz düşüncesinde.. İki tarafın parası da ortak olacak şekilde düşünüyor.. Bu düşüncede olan veya da böyle hissettiren erkek sizce itici mi?
Bi taraftan normal gelse de bi yandan anlatamadığım bi şekilde itici geliyor sorun para mevzusu da değil. Sevdiğim ve beni seven insana tüm mal varlığım feda olsun. Sıkıntı o değil. Ama bunda beni rahatsız eden bişeyler var?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunu boyle düşündüğünü açık şekilde ve keskin bi dille soyluyosa uzak dur bence yarın bi gün calisamazsan kafana kakar durur
Evliliği duyguyla değilde muhasebe için yapmış gibi o ne öyle
cocuk olana kadar biraz birikm icin iki kisi calismali
Rahatsız edici. Sorun çalışmak para değil. Ben tek çalışarakta sevdiğime bakardım. Kendisini kendini sömürten enayi gibi hissediyorsa burada bir sorun vardır bence. Rahatsız eden kısmı bu.
Kesinlikle öyle..
Tam olarak dile getirmese bile konuşması ve tavrından bu kafada biri olduğunu hissediyorum. Mesela bana hediye almaz. Önce benim almamı bekler? Alırsam alacak almazsam yok?
Sevgisinden şüphe duyarım.
Hem de çok fazla duyuyorum.
Ezik erkek
Senin fikrin nedir?
Itebilir
Beyler evlenmeyin. Yalnız kalın rahat yaşayın.