Hemen hemen her gün akşam 9 dan ramazan dışarıya çıkıyor şu arkadaşımla şurdayim diyor sonra bir saat sonra yazıyor bazen yarım saat sonra. Eve de bazen 11 bazen 1 bazen 2 de gidiyor
Güncellemeler
1 yıl
Eski sevgilim pişman olduğunu söyledi çok dil döktü şans vermek istedim. Pişman olan insan her fırsatta yazmak için can atmaz mi?
Geç cevap veren saatler sonra yazan daha çok kısa kısa cevaplar yazan erkek nasıldır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkek ya da kız farketmez önemsemiyor cevapları bunlar
Eski sevgilim pişman olduğunu söyledi çok dil döktü şans vermek istedim. Pişman olan insan her fırsatta yazmak için can atmaz mi?
Neler neler yazdı itten pişmanım seni asla birakmicam yalvardı o kadar şans vermek istedim çaba yok
Bu konuda karar senin canim ilgisizlik en büyük sorun işte
Engellemek icin neyi bekliyorsun
Baya pisman olmus oglan
Neler neler yazdı itten pişmanım seni asla birakmicam yalvardı o kadar şans vermek istedim çaba yok
Onun mk
Gaydir
Mal gbidir
Kesinlikle
Sürekli yazmak ister
Bunların sebepleri vardır bana yazsana özlden birkaç bişy sorayım hızlıca