Televizyon internet haber siteleri twitter instagram tiktok bu olayla çalkalanıyor. Özelliği nedir bu kızın harbiden? Geleceğin meryem anası falan mı? Altı üstü bir insan. Bakın şunu kafanıza sokun; her gün sayısız insan ölüyor. İnanır mısınız hem de dünyanın dört bir yanında gerçekleşiyor bu tür olaylar. İnsanlar ölür. Kimisi doğal sebepten kimisi de başkaları tarafından. Sosyal medyada engellemediğim hesap kalmadı. Ölmüşse ölmüş banane. Bana ne harbiden ya. Ben bunun resmini her yerde görmek zorunda mıyım? Güzel olsa neyse diyeceğim de. Güzel de değil yani bildiğin çirkin kız. Neresini bu kadar çok konuşuyor ki millet? Öldüğü için mi? Her gün insan ölüyor. Bugün o yarın ben öbür gün sen. Hepimiz öleceğiz.
Galiba insanların bireysel olarak başka bir derdi yok ki ülkede herkes buna odaklanmış. Demek ki ekonomiden falan şikayet edenlere rahat batıyormuş. Herkesin hayatı mükemmelmiş. Ortadaki tek sorun bu kızın ölmesiymiş. Ben bundan bunu anlarım. Doğruya doğru.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tamam da niye bu kadar anormal tepki verdin "bi de güzel olsa" derken? Ölen çocuktan bu şekilde nasıl bahsedebiliyorsun evet maalesef haberi yapılmayan daha nicesi böyle çocuk/insan var ama hiçbiri de haber olmazsa bazı gerçekleri ve kanun açıklarını kimse umursamaz tabii haber yapılsa da yetmiyor ya! Ne bileyim tepkinin şu kısmında haklısın herkes ölüyor ama diğer konuşma dilin çok boktan bil istedim.
Çünkü çirkin? Yalan söylememi falan bekliyorsan daha çok beklersin. Googledan rastgele 7 yaşındaki kız arama sonucundan al bak ne buldum:
r. resimlink. com/ofW6R. png? v=b78f9ebab1fb32772cbea920bae7fa41
Al sana güzel kız. Ama ölen o diğeri? Çirkin işte daha neyi uzatıyorsun. Ayrıca konuşma dilim boktanmış. Sanane lan benim konuşma dilimden? En doğal halim bu. Millet için mi değişeceğim. Hadi oradan. Defol git şuradan!
Çocuğun güzeli çirkini mi olur Allah aşkına ya! Tartışmaya bile girmek istemiyorum.
Tartışamazsın zaten. Benimle eşit değilsin. Seviyeme yüksel öyle konuş.
Sen kimsin mk seviyene inmem lazım anlaşabilmemiz için.
İnmek diye okumuşsun. Beynin pert. Bak buradan eleniyorsun. Defol git sorumdan!
Yazık kafana