Acaba tuhaf bir tarafım mı var bilmiyorum, rüküş desen değilimdir herkesin giydiği şeyleri giyerim ayrıca sevilir tarzım. Mesela çok kalabalık bir caddeye gidince falan bazılarının gözlerini yakalıyorum ben genelde ayıp olmasın diye bakmam ama sürekli bakan insanları yakalıyorum mesela metroda falan geçen gün hastaneye gittim orada bile önümden doktorlar geçti biraz konuşup arkalarına falan döndüler acaba kötü bir yanım mı var alımlı bir kızım ama bilemedim şimdi? Markete gittim yeni uyanmıştım zaten üstümde kot, hırka vardı saçım toplu bir tane adam yanında 2 kadın vardı sürekli arkasına dönüp dönüp baktı en son dayanamayıp önlerine geçtim.
Güncellemeler
+1 yıl
Acaba tuhaf mı duruyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aynaya bak kendini beğeniyorsan sen kendin için güzelsen bence sıkıntı olmaması lazım insanların düşüncesini umursama o kadar
İşte takıntılıyım biraz olmaması gerekiyor fakat
Takıntılı olma çünkü her insanın kendine has güzel özellikleri var başkasının mimikleri güzeldir sen de çok güzel gülüyosundur diğerinin bakışları güzeldir ötekinin konuşması tatlıdır insanlar bu gibi özelliklere bakarak karşı taraftan hoşlanırlar yüz hatlarının ne kadar güzel olduğuna bakarak değil belki de senin saçın da çok güzeldir yüz hatların da güzeldir güzel de gülüyosundur yani diyeceğim fazla takılma bunlara sıradan olduğunu da düşünüyorsan kendine has bi karakteristik özelliğini ortaya çıkar bunu da aynada konuşurken ya da hareketlerini izleyerek yapabilirsin
Bunu buradan anlayamayız görmek lazım bazı kızlar vay anasını avradını güzelliğe bak sınıfındadır sende olabilirsin
Genel olarak fazlasıyla iltifat alırım tanımadıklarımdan bile mesela yemek sırasında bir kıza ya sen neden bu kadar güzelsin demişti, çook acayip güzel bir arkadaşım var oda sen benden güzelsin demişti onun dışında yakışıklı çocuklar yazıyor fenomen falanda var içlerinde ama ortalama sayılırım ben
Belki auram güçlüdür bilemem
Tanışmak isterim yiğidim
bana da herkes bakıyor
Niye bakıyorlar acaba ya
Sanırım burnun çok büyük ondandır
Burnum küçük ya üstelik o kadar kontür yapıyoruz nasıl büyük olsun
Biliyorum, gıcıklığına yazdım bende zaten.
İsmin zeynep mi bu arada?
Yok jdlgjkv nereden çıktı
Bir an o sandım da, güzel olduğunu bilirdi de yine emin olamazdı.
Sağlık çalışanıydı ayrıca, yorumda yoğun bakım diyince o sandım
Aynen banada bazen çok güzel geliyorum bazen çirkin ortalama deniliyor bunada galiba
Boyu da uzundu onun (178), seninde öyleyse ufak bir değişim göze çarpar.
( 178 )
Oha 178 olmam için 70 fırın ekmek yemem gerek
Ekmek yersen kilo alırsın 😂 spor dene
165 iyidir ayakkabı ve tabanlıkla 170 yetiyor da artıyor bile
Maşallah maşallah
Iyı popo meme vardır
Bol giyinirim
Fızık ya da yuz guzellık o zaman
Beğeniliyorsundur.
İltifat eden falan çok olur ama yoğun bakımda makyajsız ve bitkin halimle ya da yeni uyanmış markete giden halimin beğenileceğini sanmıyorum neden dönüp dönüp baktılar acaba adamlar kötü durduğum için mi?
Doğal güzelsindir kendin sanmıyor olman bu gerçeği değiştirmez
İnşallah öyledir jflbllblb ya da ben çok özgüvensiz olduğum için paranoya yapıyorum ama eminim yani adamlar cerrahlar bile 10 defa dönüp dönüp baktılar tiyatroya gittiğimdede oyuncular yaptı aynısını
Özgüvensiz olduğundan böylesin
Bencedr
Çekisindir bu düşünceyle kendini yorma makyajada çok yüklenme derim
Çekisin derken çirkinsindir mi demek istedin ncmcmb
Ahah yok be çekici : D
Jdlflgkfkg çok sağol
Sende
En güzel sensin tamam herkes sana bakıyor
Güzel olduğum için baktıklarını sanmıyorum, güzellikle ilgili bir iddiam yok üstelik yaşayan en güzel kadın megan fox ya da miranda kerr. Yoğun bakımda annem içerideyken makyajsız ve bitkin halim zaten güzel değildir ama doktorların dönüp dönüp bakması tuhaf mıyım diye düşündürdü
Annen için geçmiş olsun
Çok sağol taburcu oldu bile 🥳
Ama öyle bir anlatmişsin ki tek güzel benim gibi bilmiyorum ya da ben öyle hissettim
Tek güzel benim ne fjöflgkg yok yok öyle değil acaba tuhaf buldukları için falan mi dedim
Soryy ozaman 😅 biraz ön yargılı davrandım kusura bakma jsjs
Keske resmini koysaydin