Bana karsi ne hissediyor sizce barismali miyim?

1 bucuk senedir tanistigim biri var surekli ayril baris ve sevgili flort arasinda kalan bir iliskimiz var ilk 6 ay her seferinde bombos sebeplerden dolayi konusmayi o kesti ve her seferinde de tekrar gelip kendini uzun uzun aciklayip benimle gercekten bir seyleri oldurmaya calisacagini ve barismak istedigini soyledi ama her seferinde bir guvensizligim vardi ama bir gun uzun uzun konustuk ve hayatinda sadece beni istesigini bunda kararli oldugunu her seyi bana gore ayarlayacagini soyledi hatta arkadaslarina da bu sekilde bahsetmis ama bu konusmadan kisa bir sure sonra benden onceki sevgilisiyle bizim konusmadigimiz donemlerde baristigini ogrendim ve tabiki cok sinirlendim ama kizin yuzune aciklama olarak son barismalarinin hepsinin gecmiste kizin yaptigi hatalardan dolayi intikam almak icin oldugunu amacina ulastigini ve hayatinda sadece beni istedigini benimle devam etmek istedigini soyledi ama ben yine de ayrildim guvenim kirilmisti cunku. ama bir sure sonra tekrar geldi gercekten benimle ilgili yarim kalmis seylerinin oldugunu o olayi yasamamis olsak her seyin cok farkli olacagini son bir sans verirsem her seyi duzeltecegini tamamen ve sadece hayatinda beni istedigini soyledi bunun icin gunlerce yalvardi ve tekrar baristik ama bu sefer de onun kiskancligindan dolayi acilan kucuk bir mevzu anlik buyudu ve cok buyuk kavga ettik onun bana benim ona cok saygisizligim oldu kufurler hakaretler havada ucustu ve tekrar ben gorusmek istwmwdigimi soyledim ama simdi yeniden yazdi ve gercekten her seyi cok farkli dusundugunu benim olayi buyuttugumu bundan dolayi hayallerinin yikildigini ve ne olursa olsun benimle gecmisi dusunmeden devam etmek istedigini soyluyor ben de gercekten ona hala duygular besliyorum ama kafam cok karisik ne yapmaliyim? sevmeyen bir insan her seferinde her seyi yok sayip yine bana gelir miydi hatali kim olursa olsun israrla beraber cozup devam etmek ister miydi? yoksa sevmiyor mu bilemiyorum kafam asiri karisik ne yapmaliyim benim duygularimi ve icimdeki yarim kalan yasanmisliklari da dusunerek cevap verin lutfen sizce hislerime kulak verip her seyi goz ardi ederek ona guvenerek onunla devam etmeli miyim?

Bana karsi ne hissediyor sizce barismali miyim?