İlk tanıştığımız zamandan bu yana 1,5 yıl geçti. Arkadaşları bana kötü davranırdı , o da onlara hak verir gibi gülerdi.(Arkadaşlarının yarısından fazlası kız)
Ama son 5 haftadır arkadaşları bana laf söz edince onlara ciddi ciddi bakıyor , aynı ortamdayken bazen bana bakışlarını yakalıyorum. Ciddi de bakmıyor, gülmüyor da sadece anlamaya çalışıyor gibi , çocukların ders dinlemesi gibi ben biriyle konuşurken beni dinliyor , süzüyor. Ben kim olursa olsun biri konuşurken yüzüne bakarım o konuşurken de bakıyorum o da başkasıyla konuşsa dahi bana dönüp bakarak konuşuyor. Telefonda bir şeylere bakarken arkamdan falan geçiyor.
Bir de bir olay oldu: Derse geç kalmıştım , kapıyı açarken bir anda karşıma çıktı ve elini kapı kulbundaki elime ben kapı kulbuna bastırırken o da hafifçe elini bastırır gibi koydu (bu arada , çocuk yaklaşık 1 aydır en az 6-7 kere benimle aynı zamanda geç kaldı). Ama saniyeler içinde bam diye kapıyı açıp elimi çektim.
Ben ondan hoşlanıyor muyum ya da daha önemlisi o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Ama onun benden hoşlanmasını istemiyorum çünkü çocuk her hafta başkasıyla sevgili oluyor.
Ben 2 gün önce , sevgilisinden yaklaşık 18-20 gün önce ayrıldığını ve bir daha biriyle olmadığını öğrendim. Bir de aynı gün ortak arkadaşımıza onun hesabından bir şeye bakmak istediğini söyledi. Arkadaş da "Tamam ama kime baktığına ben de bakacağım dedi" , X de kabul etmedi. Sonra arkadaş " Eski sevgiline mi bakacaksın? " dedi. X "Ondan ayrılalı çok oldu dedi. Ortak ark. " Y nin yeni hesabına mı bakacaksın? " dedi. X de " Ben onunla ilgilenmiyorum. " dedi , bir onunla bir bununla olması benim komiğime gitti ve yere bakıp ağzımı elimle kapatarak hafif sırıttım , bana ilk defa gülümsedi. O an farkettim o gün ilk defa ağır parfümleri yerine şekerli bir parfüm sıkmıştı.
Neyse asıl yerlerden birine gelelim : ortak arkadaşımızın telefonundan ben gerçekten başka birine bakarken onun benim yeni hesabıma baktığını gördüm. Ama o sırada ben arkadaşımdan başka birine bakmasını isterken X ' in yüzü düştü. 2 gündür ortalıklarda yok. Bir de çocuk bana bu zamana kadar 1 kere dahi selam vermedi ya da tek kelime etmedi (Benden çekiniyor olabilir mi , biraz sert bir yapım var.) . Bu durumlar hakkında ne düşünüyorsunuz lütfen bir şey deyin. Birinin yorumlamasına ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer