Ben kollarımı ve omzumu çok seviyorum kafam kadar böyle elbise giyince bedeni önemli değil direk üstüme oturuyor iyi ki varım canım kendim

Ben kollarımı ve omzumu çok seviyorum kafam kadar böyle elbise giyince bedeni önemli değil direk üstüme oturuyor iyi ki varım canım kendim
Çoğu yerini sevmesem de, yalnızca omuzlarım arasındaki genişliğimi seviyorum. Arabam küçük ve rahat sığıyorum. Her arabaya sığarım. Geniş omuz aralığı ufak araba için dar geliyor ve mecburen büyük ve geniş araba şart. En kötü sıkıntısı da, işitme engelim nedeniyle büyük motorlu araç kullanmam yasak. Maksimum 1,9 litrelik araba kullanabilirim. Geniş omuzlu olsaydım, piyasada boyu uzun düşük motorlu bulabileceğim tek araba Renault Talisman. Başkasına gözüm yok. Diğerlerin hiçbirine sığamam. Hiç olmasa ucuz diye kullanmam yasak olan 2,5 litre motorlu Hyundai H100 minibüse yönelirdim.
Arkadaş nasıl giydiğin üzerine oturuyor, anlatsana. Şu hayatta çözemediğim nadir sorunlardan biridir; benim de omuzlar büyük, kemer takıp pantolon içine sokmazsam takım elbise giymiş mike tyson gibi oluyorum. Aldığım her gömleği t shirtü önce terzime gönderiyorum.
Cevap
2Cevap
Elinin tersiyle gecirse , adam duvara yapisir. Duvarda foto kopiesi cikar adamin
Ben kaslı seviyorum ne kadar kas o kadar iyi benim için.
Belim.
Kaç kilosun?
En son 50 kiloydum uzun zamandır kilomu takip etmiyorum. Yüksek ihtimalle almışımdır biraz.
Baya zarif duruyor boy kaç
ince belim, kalçam, bacaklarım.
Bacaklarin uzun mu
* ve testis
Herşeyimi :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?