bırıncısı foto almak ıcın degıl kı orada ben sadece 3 soru ıle kanıtladım dedım. msaj at 3 soru soracagım eger foto dersem engellersın. kıvırma gururlu ol sorulara cevap vermek ıcın yaz he sorular da mı mantıksız yıne engelle netım sırf gt etmek ıcın
durduk yere engelledın gıttın bır söz fırsatı bıle vermedın. ama olsun umarım ömrun guzellıgın kadar guzel olur karsına hep ıyı ınsanlar cıkar. hayat senınle olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
çok iddialı bir cevap olmuş arkadaşım tebrik ederim seni
😘😘😘😘
Kollarımı omuzlarımı malum yerimi göğüslerimi sırtımı
Bende bir yerimi çok seviyorum ve hiç bir zaman yarı yolda birakmadi çok guveniyorimda
Meme falan demeyin zaten deliriyoruz burada auuu
Ahhhh
Ahh da deme ya zaten kütüphanedeyim sabahtan beri çalışamadım görmekten.. Çekeceğim en sonunda şurada çıldırtmayın
Çok fenasan gel bak tam kötü durumdayım
Kol kaslarıki geniş omuzlari mi çıkık kalçamı bı baksana profilime
Popo ve ….
Nasıl peki memeler
95 beden
Asıl kup ölç belirler onu biliyormusun
95 D
Fenaymış…
Ben de büyük sectim C D kup
Tam benlikler 😉
Büyük severim olacaktı
Ohhhh
Nefis olurdu
O😘😘
İmkan var mı
Yazdım başka taraftan bakmasın!!!
Memelerim gözlerim bir de dudaklarım
75 b olan memelerını begenmen ne kadar ıgrendırıcı fhdsafh
Aynen böyle devam eksik söyle ki nazar değmesin 90 D olduğu bilinirse nazar değer 🙈🙈
sallamak ne de olsa bedava hani derler ya ziyaaaaa ZİYAAAA. 3 soru ıle bıle kanıtlarım 90 d olmadıgına
Yalnız ben bu manipülasyonun benden foto almak için olduğunu bilecek kadar zekiyim😂😂inanmaman işime gelir demek o kadar güzel bir şey
bırıncısı foto almak ıcın degıl kı orada ben sadece 3 soru ıle kanıtladım dedım. msaj at 3 soru soracagım eger foto dersem engellersın. kıvırma gururlu ol sorulara cevap vermek ıcın yaz he sorular da mı mantıksız yıne engelle netım sırf gt etmek ıcın
durduk yere engelledın gıttın bır söz fırsatı bıle vermedın. ama olsun umarım ömrun guzellıgın kadar guzel olur karsına hep ıyı ınsanlar cıkar. hayat senınle olsun.
Kaç beden? Ben bacaklarımı
Bir kafası var kasıkçı elması gibi😁
Bizde görebilir miyiz acaba
Bekliyorum istk yollayın
Görmek istiyorum güzel mi memelerin
Her yerim güzel beğeniyorum
Kız niye öyle diyon merak ettik 😄
😘😘😘😘😘😘
Emeriimmm😘😘
Emmm yavrummm
Ayaklarımı kalçamı saçlarımı galiba her yerimi
Minnak ve sekilli ayaklarimi 🥰
ben de senin ayaklarını kafacı
36.5😅
Tam 36 😂
O da iyimiş 😅😅
43 numara ayaklarımı attırmayın şimdi
omuzlarım ve toplarım.
Kirpiklerimi ve kaşlarımı
Ayaklarimi
gercekten büyükler mi?
Evet 95 beden
ya ben daha önce falan da ellemedim hiç kadın memesi büyükler çok hosuma gidiyor açıkcası :)
Emzirmek cok guzel
sey rica etsem dmatarmısınız?
Ben de
Komple
Tacımı, o benim bir uzvum artık
Her yerim
Kollarimi
Saçlarım
Memeleri mi sdfsdd
Dudaklarim
Galiba penisim :)
Kollarımı