Babam 68 yaşında annem ise 60 yaşında ben 19 yaşındayim bundan kaynaklı galiba gözümde de problem var
Çok denk geldim mesela bizim komşu 70 yaşında ama 8 yaşında çocuğu vae ama eşi 38 yaşında yani benim annem ve babamda bana göre sanki biraz büyük mü
Çok denk geldim mesela bizim komşu 70 yaşında ama 8 yaşında çocuğu vae ama eşi 38 yaşında yani benim annem ve babamda bana göre sanki biraz büyük mü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Büyük.. işte bu yüzden çocuk sahibi olmanın da bir vakti var her şey vaktinde güzel. Geç olursa böyle de sıkıntılı ama umarım ruhları gençtir. Ayrica 70 yasindaki birinin nasil cocugu olabilir anlam veremedim ve yine ayrica 70 yasindaki birinin nasil 38 yasinda bir eşi olabilir?
Yani çocuğu olduğunda adam 58 yaşındaydı şimdi ben 8 dedim ama 10 -12 arası çocuğun yaşı baba geç evlilik yapmış diye duydum annede erken evlenmiş
60-70 yaşındaki kadınndan nası çocuk doğurtacak 70 lik adam? işte burada bile çelişiyosunuz. kadının pili erken bitiyor.
Kadın 38 yaşında adam değil 😆
kadın 38 oldugunu biliyorum. ben de diyorum ki 70 lik adam kendi yaşında karı baksa nasıl çocuk yapacak? 30 lukla evlenmesi gayet normal. sübyancı diyecekler az ötede oynasın sübyancının tanımı bu değil.
@hayatyordubenibe 70lik adam cocuk yapmasin bi zahmet
buna sen ben karar veremeyiz. herkes özgür
benim anam babam daha genç. seni 41 yaşında doğurmuş. ilk çocuk musun sen yoksa büyüklerin var mı?
En son benim
3 agebyim birde ablam var benden 2 yaş büyük
ee o zaman normal. ben de geç evlendiler galiba diye geçirdim içimden.
Komşunun durumu daha farklı ama seninki normal bence.
Geç evlenmişler galiba
Kardesin yok mu kac yasinda evlendiler
Sen biraz tekne kazıntısı olmuşsun
Evet aranızda çok yaş farkı var
Geç evlilik yapmışlardır kardeşin yoksa zor olur
Maalesef
Gayet iyiler bence.