AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
burada sorunun ana konusu nedir nesinden rahatsız oldun mesela
Olması gerekenden yasli olmaları
ortalama yaşam süresi uzadı biliyosun dünyada 80-90 ları buluyor artık nerdeyse
80 90 yasında olsalar neye yarar
doğru hepimiz ölücez yaşın ne önemi var demi
Aynen oyle
hayattalar ne şanslısın kıymetini bil bence benimkiler vefat ettiler 50 yaşında
Allah rahmet eylesin
Kafa olurlarsa isterlerse 100 yaşında olsun sorun yok bana göre: )
Farklı bi bakış açısı
Farklılık güzeldir teşekkürler ☺️
Tesekkurler
🙏🏻
Şimdiden bunu bilincaltına işleyip kötüyü çağırma, insan ömrü uzadı ne malum 95i gormeyecekleri
Oda bi olasılık ama benim ki daha yakin
Henüz gerçekleşmeyen biseyi düşünmen yanlış çünkü daha gerçekleşmedi. Sanırım tek çocuksun
İki kardeşiz ama aramız soğuk ve aslında gerçekleşse ortada sorun kalmayacak ne diyorum ben ya 😔
Daha neler bugün depresifsin anlaşılan bir kahve iç, olumlu şeylere odaklan
Hayatımda tek olumlu şey gibi görünen istediğim herşeye sahip olabilirim neyi istersem şu an alabirim anlican odaklanmak gereken bir yer yok galiba psikologa gitmem gerek
Para ile sadece satın alabilirsin çünkü işlevi budur ve bir araçtır. Cevrenin sende gördüğü olumlu şeyleri kasdetmedim ayrica mesela şu an sağlıklısın nefes alabiliyosun, ailen yanında o zaman buna odaklanıp ani yaşayabilirsin
Arzuladigin seylere sahio olmak insani mutlu etmez mi sence? Ben aslında ani yasayan biriyim hayatin tadını çıkarmaya çalışıyorum elinden geldiğince uçurumun kenarında yaşıyorum diyebilirim
Bunun cevabını kendinde verebilirsin. İstediğin şeye sahip olmak seni mutlu ediyor mu? Bana kalırsa mutluluktan çok tatmin olma duygusu getiriyor. Sürekli biseyler almak icin yaşıyoruz farkında değilmisin olmak icin değil universiteye bile diploma almak icin gittik bu sonu olmayan kısır bir döngü.
Ayrıca kesinlikle anı yaşayan biri değilsin kendini kandırma
Bende onu demek istedim kısa süreli bir mutluluk ani yasamak konusuna katılmıyorum ama mesela benzin istasyonum var işyerinde sadece ben olsam bile isler aşırı yoğun olsa bile bianda işyerinden çıkıp herşeyi geride bırakıp gidebiliyorum çünkü sikildim bu durumdan bunun gibi bazı konularda da umursamazim kendimi kandiriyor muyum sence
Evet kandırıyorsun anı yaşayan birinin aklına ölüm gelir mi bana kalırsa gelmez, belki de kendini yeterince iyi tanımıyosun ya da bazı duygularını korkularını kendinin bile bulamadığı biryere saklamişsin
Peki ani yasamiyorsam niye kendi ölümümden korkmuyorum da ailemin ölümünde korkuyorum senin gibi frkli perspektiflerden bakarsak bu sadece sevgi olabilir ama benim için takıntı haline geldi
Aynı şeyi söylüyoruz aslında takıntılı biri anı yaşamaz. Herneyse bu konu uzar gider, unutma düşünceler geldiği gibi geçip gitmeli zihnimizden onlara tutunmamamalıyız. Sende aklına bu durum gelince farket ve odak noktani değiştir. Sevgiler💐
Ben ani yaşıyorum ve bu beni kisitlamiyor tesekkurler
Yalnizken çayını ya da kahveni içerken ne düşünürsün?
Tadlarini Düşünürüm sadece
Ufak bir testti 😜 sanırım dediğin gibi sen haklısın. Buna sevindim kendine iyi bak❤️
Biliyordum teşekkürler
Takip isteği atıp çıkan senmiydin şu an farkettim
Kimseye istek göndermedim
Doğru sen olamazsın cool çocuk, düşünemedim bir an kusura bakma
😂Sen bence bunun için yaptin
Hahah beni güldürdün, gerçekten bunu planlamadim ama inanmicaksin ne de olsa🤣
Peki
Senin onlardan once ölmeyeceğinin garantisini kim veriyor e be daly##ak
Benim ölüm korkum yok çünkü yarin ölecen deseler uzanir yatarim
Keşke tek derdimiz bu olsa bölmüş anne baban 67 yaşındaysa isterse 80 olmuş ne olabilir yani kusura bakma ama biraz saçma bi soru.
Erken olecekler cunku
Ölümlü dünya herkes ölecek geç erken farketmez benim annemde 50 yaşında ama istediği kadar genç olsada öleceğini düşününce bende üzülüyorum yani her insan en az bir kere düşünmüştür ama doğanın kanunu bu yapack bir şey yok takdiri ilahi
Ben de 20 yaşındayım annemle babam 51 yaşındalar.
Çok geç yapmışlar bizi sende boyle dusunuyormusun
Düşünmem mi tabi ki düşünüyorum. Evin 2. Çocuğuyum ve köle muamelesi yapıyorlar. Hem de yaşlanıyorlar üzülüyorum bir yandan.
Çok kotu
Maalesef. Benim durumum daha kötü ablamla anlaşamıyorum. Annemle babamın başına bir şey gelse kedi köpek gibi birbirimizi yeriz.
Bende deo şekil
Elimden geldiğince onlarla vakit geçirmeye çalışıyorum ama bir gün ölecekleri fikri moralimi bozuyor. Ne biliyim morgda öyle görürsem bütün hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçer zor kabullenirim. 🥹
Takmamak lazim aslında kabullenmeliyiz
Aynen..
Nedennn
Çünkü erken olecekler
Niye noldu
Keşke biraz daha genç olsalardı
Ölüm korkusu mu
Evet
Sikma canini :(
Sağol seninkilerde büyük mu
Yok
Tamam