Aramzda 15 yas var ben 29 oda 43. Yanı seviyorum onu sevmesem gorsmem alıskanlıkta var benmle yazın nişanlanmak ıstıyor. Seneyede evlenmek. Evlilik bir kumardır nekadar sevglı olsanda aynı evin ıcın farklıdır bunu biliyorm. Suana kdr her şey cok iyi zaten. Ama sizce yas cokmu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Askim ben bu yazilari millete yaza yaza usandim daha gecen arasinda 15 yas olan biryle konustum memnun deyiller abi cok yasli deyilsin neden boyle bi hata yaoiyosun annemle aramda 20 yas var benim oyle dusun citirsin daha gounu seveyim
Neden mutlu deiller peki
Askom cinsellik sıkınti olur ilerde yani arada daglar kadar fark var olmaz deme olur sen hadi yapalim dedigin zman o dede olcak
Sen gezme tozma caginda o zaten herseyi gecirip gorddugu icin oturma caginda olcak
Cogu genc kizlarla evlene bilmek ocin numara yaoiyo gecen biryle konustuk evlenmeden once boyle deyildi cok kibar nazik bir adamfi simdi sidet uyguluyor falan yazmis. Yani koptuyu gecinceye kadar
Yorumunu okudum , da senn bu anlattıkların olgun olmayan bi kız ıcın geçerli ben yasıycam herşeyi yasadm 17 yasndan beri cinsellik gezme tozma vs. Dayak yemenın yasla ne alakası var yaşa neden yoruyosnki gencte şiddet uygulayablr insann karakteriyle alakalı şans kader. Gezme tozmann en alasını yasadm bişi görmemıs bı kız deilim ben. 😁 ama senin bu yorumun olgunlaşmamış toy bir kız ıcın haklısn buda 18,24 arası kızlar ıcın geçerli
Bir daha onun gibisini bulamazsın belki de, hiç onun gibi olmaz diye düşündün mü hiç?
Evet dusundum
Her şey güzel gidiyorsa kimseyi takma
Kuşak farkı olan bir ilişki mutlu bitmezz çok basit
Kusak farkı olabilir, ama illa her insanda aynı olucak die bi kaidemi war
Var maalesef
Aynı yasta oldugum bırıyle anlaşacagm ne malumki😁
Daha yüksek ihtimal diyelim
Buna kim ne derse desin havada kalır eğer sizin için sorun yoksa sorun olmaz
önermiyorum ilerde anlaşamazsınız sıkıntı çok çekersin
Yok be güzel bişey evlilik
😁
Evliyim ordan biliyorum
Yaa farkı warkı
Warmı
Sevdiğinle aynı evde yaşamak mükemmel bir şey gerçekten bunu onunla birlilt euyumaya başlayınca anlayacaksın ama bir farkı yok aynı yani onun dışında akraba sayısı birden artıyor buna bağlı düşmanların oluluyor eşin arkandaysa hiç bir yılan bulaşamaz sana ben mutluyum umarım sende öutlu olursun
Evlilelenler almancılar gibidir hep derşm almancılar yer içer yatar kazanır gezer tozar derler bizim halimiz çok kötü imkanımız olsa türkiyede çalışmak isteriz evlenenlerde evlenmeyin bekarlık sultanlık der aynı şey madem bekarlık sultnalık boşansın hepsi görmüyormusun boşananlar tekrar evleniyor neden bir bekar evliliği tadınca bekar yaşayamaz
Eşinizle yaa farkı warmı peki aranzda
Yok sevgiliyken yani düğün arefesinde daha çok kavga ederdik ama bu kacgalrı bırkaın dışardna birnin duymasını benim yan yatagımda yatan kız kardşeimin bile haberi olmazdı. Şimdi daha rahat gezebiliyoruz gece dışaeı çıkıyoruz konsere gidebiliyoruz hani benim ailem biraz sıkıdır bir çok konuda şimdi rahatım bide eşim beni çok sahiplendi
İlk geldiğimde biraz dışlandım yaptıkalrım beğenilmedi ben gelindim sonuçta dıaşrdna biri geliyor kabullenemediler. Bend eoturdum agladım kendimi annemi bırakıp bana söven birine anne diyorum beni hiç haberim bile olmadna koruyup kolyyan kardeşlerimi bıraktım arkamdna deidkodumu yapanaşra abla diyorum çabalıyorum koşuşturuyorum herkes oturuken ben çalışıyorum yinede sevmiyolar ben burada öutlu değilim dedim o gün bu gündür eşim bir allahın kuluna ezdirmez beni
Dün yer eçorba dökülmüş mesela ben siliyordum döndü deidki bırak kalk onlar silecek çünkü oda biliyor onların amacının beni ezmek oldugunu asla izin vermez
5 sene sonra sana yetmez
Yaş farkı çokmuş ilerde sıkıntısı olacak