Kilo hikayeniz nasıldı?

Mesela ben çocukken aşırı zayıftım, iştahım da yoktu hiçbir şey yiyemezdim. Sonra ergenlik de böyle geçti ama 20li yaşlarımda yeter ulan dedim sıska bir kız olmiycam önüme ne gelirse yiyeceğim 😅 sonra kendimi baya zorladım şunu hatırlıyorum yemek yerken gözlerimden yaşlar gelirdi 🤣neyse ben bu çabaların sonunda çok kısa sürede çok fazla kilo aldım resmen iki ay gibi bir sürede 43'ten 65' e çıktım. Akrabalar komşular görünce şok geçiriyordu rüya mı görüyorum falan diyorlardı 😂Tabiri caizse k*çımı yırttım ben hayatımda hiçbir şey için o kadar çaba sarf etmemiştim arkadaşlar 😂 neyse sonra alışkanlık oldu midem de baya genişledi derken hedefime ulaşmama rağmen yemeye devam ediyorum durduramıyorum kendimi 😅sonra gene çok kısa sürede 80 kilo olunca artık ben de zorbalanmaya başladım, eskiden yürüyen iskelet diye dalga geçenler şimdi de dana diye dalga geçiyordu. Diyet yapmadım ama zaten soğuk havaları severdim o zamanlar da tam sonbahara tekabül edince günde 3 saat dışarıda yürüdüm şu an 70 kiloyum. Bundan sonrasında yemek hikayem nasıl olur hiç bilmiyorum hayat gerçekten sürprizlerle dolu 😊ya sizin kilo hikayeniz nasıldı?

Kilo hikayeniz nasıldı?