özel harekatın özel timindeyim, 4 yıl doğuda görev yaptım, 3 tane pkk lı öldürdüm, kızların veya erkeklerin böyle biri hakkında görüşürü nedir?
https://i.hizliresim.com/99dlMr.jpg
https://i.hizliresim.com/99dlMr.jpg
helal olsun kardeşim o tetiğe basan elleri öpmek isterdim ama keşke o silah m16 değil de G3 olsaydı girdiği yerden çıkarken parçalayıp çıksaydı. ama yine de ellerin dert görmesin valla şu anda yanımda olsan öperdim ellerini yaşın benden küçük bile olsa.
hocam saolasınız, harekata çıktığımız bölgeye göre silah veriliyor,
gerçi vatan hainleri ülkeyi sarmış hatta bizi yönetiyor sen orada 3-5 tanesini öldürsen ne yazar sen 3 öldürüyorsun herifler 30 doğuruyor * ..
keskin nişancıdan çok üfürükçülük var gibi. ömründe çatışmaya girmeyenler sallıyor şu kadar vurdum bu kadar vurdum diye
Çokkkk güzel bişi diyecek fazla söz yok hep polis olmak istemişimdir ailem engel oldu 😔 Allah başımızdan eksik etmesin sizleri
Allah zeval vermesin.. Halk tabiriyle soylemek gerekirse ki cogu söylemiş "adamın dibi" olarak görüyorum..
Cevap
9Cevap
Özel Harekat Polisimisiniz? Peki bölücü terör örgütü mensuplarını Nerede Öldürdünüz? ve Sayısını Nereden Biliyorsunuz?
Nerede Görevliydiniz?
Son 4 Yılda 3 Çatışma Yaşandı 3'ünde Özel Harekat Timleri Pusuya Düşürüldü Operasyon Esnasında Değil Devriye Esnasında! Milleti Kandırma Fake Fotoğraflar İle.
sana birşey ispatlamak zorunda değilim ancak biz asker değiliz, verieln bölgeye harekat düzenliyoruz devriye gezmiyoruz, harekat sonunda kimin ne yaptığı belli oluyor, benim babamda özel harekat emeklisi, 90 lı yıllarda terörist başına para veriyorlardı.
O kadar iyi iş yapmışsın ama düşüncen "kızlar nasıl bakıyor"
Kibirlenme kardeşim
Ayrıca tebrikler nice leşlere.
Kizlarin bakis acisini soyluyorum gel benle evlen:))) hayranim ben boyle insanlara Allah yardimciniz olsun:)
Vatanın gerçek evladı olduğunu düşünürüm. Helal olsun derim. :)
Aldatırsak sıçtık 😂😂 Şaka bir yana çok zor bir iş Allah kolaylık versin
Fotğrafını koyman tehlikeli olabilir. Allah kolaylık versin
Kendini neden deşifre ediyorsun anlamadım
Fake..
1. cisi mit elamanı değilim kendimi deşifre etsem bile bunun bir önemi yok özel harekat polislerine çok kolay ulaşabilirsiniz, 2. cisi kendimi deşifre etmedim, resimdeki suratımla gerçek suratımın alakası yok,
Bende fake olduğunu düşünüyorum @SerKan1923
Ayrıca özel harekat polisi böyle basit işlerle uğraşmamalı
Aman ALLAHIM! Adam Kendini Aştı ve Polat Alemdar Oldu..
Allah başımızdan eksik etmesin sizi:)
çok hoş
Ben de keskin nişancıyım senin gibi çok iyi atarım
Eline sağlık kardeşim. d
Allah yardimciniz olsun.
Kask nerede can güvenliği 0
Adamsın ulan nasl olabilirim ortalğn amqum :))
Bende mafyayım Neayaksın
Adamsın!
Adamın dibisin :))
iyi iyi güzel
Helal sana çavuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar