bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı nişanlım beni istemediğini söylüyor güzelim öyle çirkince değilim ailemde yüzük atarsan kimse seni almaz dedi korkuyorum
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hic bir gozle bakmazlar ne oluyor yuzuk atinca ilk yüzük atan sen mi olacaksin son yuzuk atan mi olacaksin boyle birisiyle omur gecer mi kendine bunu yapma gelecegini karartma ailene anlat her seyi ileride mutsuz olsan bosansan sende keske dersij ailende ama cok gec olur
Bi gözle bakılmaz, Bi sebep aranmaz, illa bişry düşünülemez, ayıp yani, var sa bişey anlatır anlatmıyorsa üstelenmez niçin kendinizi bu şekilde lanse ediyorsunuz ki
yemin ederim neler çektim bir ben bir Allah biliyor hep beni eziyor hep durumu aileme anlattım ama direniyorum yakın zamanda aticam inşallah ve yemin ederim allah şahit öyle çirkin bakımsız dili sivri biri değilim yemin ederim bir erkek Allahtan nasıl bir kadın istiyorsa hepsi var bende ben anlamıyorum hiç şansım yok günah dedim nasip dedim görücü usulü olsun dedim beni köle yerine koymaya çalıştı ezdikçe ezmeye çalıştı bundan sonra tövbe peşinden koşmayan değerimi bilmeyen biriyle asla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hic bir gozle bakmazlar ne oluyor yuzuk atinca ilk yüzük atan sen mi olacaksin son yuzuk atan mi olacaksin boyle birisiyle omur gecer mi kendine bunu yapma gelecegini karartma ailene anlat her seyi ileride mutsuz olsan bosansan sende keske dersij ailende ama cok gec olur
Bi gözle bakılmaz, Bi sebep aranmaz, illa bişry düşünülemez, ayıp yani, var sa bişey anlatır anlatmıyorsa üstelenmez niçin kendinizi bu şekilde lanse ediyorsunuz ki
Hiçbir gözle bakılmaz. Nişanlılık bunun için var zaten. Evlenecek biri değilse ayrılmak gayet normal
hakkını arayan cesur ve güçlü kız gözüyle bakarım ben
haklı gözle bakılır arkadaş korkmayın nişan yüzük atmaktan ileride boşanıp gelmekden çok daha iyidir
korkma benim bi komşum yüzük attı kurtuldu şimdi başkası ile evli mutlu çoluu çocuu war
inşallah benimde öyle olur ama güvenin kırıldı birdaha zor
Bende söz attım 4 ayda 5 görucüm oldu öyle düşünme sonuçta evlenip ayrılmadın
Saçmalama hayatını zehir etme seni illaki alan olur
Bakmak isteyen yüzüğe bakmaz illa bir yafta bulurlar takarsan dahada artirilar
Hakli ve yüzük atmışsa baş üstünde taşınır bu kadar kimse olumsuz düşünemez
İlla ki bi nedeni vardır fakat hiç şahit olmadım..
Merak etme yiğidim, Nasip eden Allah tır...
O köpeğe aldanma, kendini ezdirme, geleceğini harap etme !!!
yemin ederim neler çektim bir ben bir Allah biliyor hep beni eziyor hep durumu aileme anlattım ama direniyorum yakın zamanda aticam inşallah ve yemin ederim allah şahit öyle çirkin bakımsız dili sivri biri değilim yemin ederim bir erkek Allahtan nasıl bir kadın istiyorsa hepsi var bende ben anlamıyorum hiç şansım yok günah dedim nasip dedim görücü usulü olsun dedim beni köle yerine koymaya çalıştı ezdikçe ezmeye çalıştı bundan sonra tövbe peşinden koşmayan değerimi bilmeyen biriyle asla
Ya manyak mısın, ben bunları okursam uyuya kalırım, ses atsana be kadın !!
nasıl atılıyor bilmiyorum ki
Çok masraflısın, az bekle 😂😂😂
daha masraf gormedin 😂
Siteyi bulamadım, fake instagram var mı 😂😂😂
var sen hesabını yaz
Mr. Limon pp de bıyıklı ve gözlüklü limon var
Ya sabır.. Hangi kabiledensiniz?
Adam kim bilir neler yaptıda attı diye düşünülür
Atabilir ne var bundaki
Aklı başındadır
Ayrılmış...
öz güven çok iyi