• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • GündemGündem
  • Özel Gün & SürprizlerÖzel Gün & Sürprizler
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Gündem Gündem
  • Özel Gün & Sürprizler Özel Gün & Sürprizler
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Başak burcu kızı nasıl etkilenir?

çokseviyorum
çokseviyorum Takip Et
Xper 2 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Ben başak burcundan birini çok seziyorum ama bu burcun kızları hakaten zor nasıl etkilenecek veya başak burcu kızları nelerden etkilenir nasıl yanaşmalıyım?
Başak burcu kızı nasıl etkilenir?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• cikolataetkisi
    cikolataetkisi Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    İkizler
    +1 yıl

Başak burcu kadınına aşık bir erkek için notlar...

Başak kadını her şeyi planlar, önceden tasarlar demiştir. Tabii ona âşık bir erkek için bu hayatı bir miktar zorlaştıran bir şeydir. Tavsiyemiz ona zaman vermeniz ve onun kendini rahat hissetmesini sağlamanız. Anı yaşamanın tadına varırsa eskisi kadar ayrıntıcı ve hesapçı biri olmaktan vazgeçebilir. Tembellikten nefret ettiği için sizden her konuda çaba göstermenizi bekleyecektir bu kadın. Bir Başak kadınını, dağınıklık kadar iten bir şey yoktur örneğin. Lükse düşkün olduğu söylenemez ama temizlik, düzen ve itinaya önem verir. Yatak odasına bakınca temiz beyaz çarşaflar, yumuşacık mis kokulu yastıklar görürsünüz. Yataktan kalkar kalkmaz yüzünü yıkadıktan sonra yaptığı ilk şey yatak odasını şöyle bir toplamak olacaktır. Bunlara alışmalısınız. Mesela lavabonuz kirli tabaklarla dolu olmasın asla. Bu kadın geyşa ruhlu değildir. Sizin mutfağınızı toparladıktan sonra yatak odasına gelip dünyanın en harika seks numaralarını yapmaz. Yani onun havaya girmesi için elinizden geleni yapmanız iyi olur.

Baştan çıkarmaya dair birkaç not daha...

Başak kadını âşık olduğunda son derece idealist olur. Bu yüzden onun tam özgüvenine rağmen seks konusunda deneyimsiz olduğunu fark ederseniz şaşırmayın. O kalbini ve bedenini teslim edeceği kişinin herhangi biri olmasını istememiştir çünkü. Bu tabii tutkusuz ve arzusuz olduğu anlamına gelmez. Size ne kadar değer verdiğini daha iyi anlamanızı sağlayacak bir detaydır sadece. Gerçekten âşık olduğu zaman onun yatakta bir kaplana dönüştüğünü bile söyleyebiliriz. Yapmanız gereken tek şey, onu zorlamamak ve söylediklerini iyi dinlemek. Bir de tabii sabırlı olmak.

Bu burçta doğan kadınların en büyük özelliklerinden biri de çabucak darılıp küsmeleridir. Sizin söylediğiniz ufacık bir acı söz onun aylarca kendi ke

2
    0 Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• BattıBalık2
    BattıBalık2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 32%
    Balık
    +1 yıl

Yengeç kızını 2 ayda kendime aşık ettim fakat ben de aşık oldum. 1 yıllık bir ilişki sonrası iliskimizde ciddi yipranmalar oldu ve en sonunda bitirdik. Onu unutmaya çalışmak için bir başak kızıyla konuşmaya başladım arkadaş olarak. Ona bütün derdimi durumumu anlattım o da hikayesini bana anlattı. İşin ilginci ondan hoşlanmaya da başladım fakat eski sevgilim olan yengeç kizinda buldugum bicok duyguyu başak kizinda bulamıyorum. Onun mantıklı yaklasimlarindan etkilendim. Sadık olma özelliğinden etkilendim fakat fizik olarak pek etkilendiğim söylenemez. Mantıkla yaklasirsam benim için doğru kişi. Ama duygusal olarak yaklasirsam onda aradığım duygular yok. Ben bir balık erkegiyim. Nasıl bir yol izleyecegimi bilmiyorum.

0
    1 Yorumla
    • Vartes
      Vartes
      Koç
      +1 yıl

Bende başak burcu kızı seviyorum ve burcum balık videolarda olsun bloglarda olsun tam zit burçlar aşk uyumlu olmaz diyor kafayı yiycem hiç mi olur yanı yok

Yorumla
  • BiLLyy
    BiLLyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    Başak
    +1 yıl

basak burcuyum:)bu yuzden sana taktıklerı yazıyorum ıyı dınle:)

bır kere samımıyet basta gelır samımı olucaksın her konuda atıyorum onceden bırınımı aldattın bunu açıkça soyluceksın ben bunu bunu yaptım dıceksın,basta tepkı verır ama durustlugune ınanır yaptıgının arkasında durman onemlı.

guven verıceksın 3 5 aylık guven degıl sonsuz bır guven bunu kazanmak ıçın bısey yapamazsın cunku o sana atıyorum ya bak benım bugun moralım bozuk kapa telefonu derse bıle bu bır zarf test olabılır.kapamıcaksın ustunede gıtmıceksın guzel cumleler kurucaksın.

sadakat.bu konuda cok zarf yersınız cunku basak kızı cok test eder onunuze guzel kızda konulsa bakmıcaksınız sadakatınızı ıçten belırtıceksınız sozle degıl

ılgı.basak kızı pek ılgı sevmez sıkılır kotu anında yanında ol halını hatrını sor ona degısık surprızler yap yeter

mukemmellıyet.basak kızı tek seferde teklıf kabul etmez ıkıncıye teklıf edıceksın (gerçı mukemmel burç basak ılk seferde kabul etmez mukemmel burç erkegıde ıkıncı sefer sans vermez ama olsun)

ve en onemlısı gelecegını garantıleyeceksın basak kızı garantıcıdır

3
    0 Yorumla
  • bennie
    bennie Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 36%
    Başak
    +1 yıl

Eveeet benim alanım. :)

Bak şimdi göz teması çok önemlidir.Bakışlarından anlam çıkaramazsa etkilenmez.Mesafeli ve soğuk insanlardır öyle boş boş gülmezler.

Bu kızlar dış görünüşe çok dikkat eder..Mesela renkler hatta kumaş türü bile uyumlu olmalı.Oturup kalkmana, konuşmana, duruşuna hatta başını nasıl çevirdiğin bile dikkat eder..

Her zaman ciddidir bu yüzden etkilesen de anlayamazsın..

Ama devamlı sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıkarsan, az sevimliysen ve gülümsersen yelkenleri hemen indirir..Hoşlandı diyelim genelde belli eder.Ama hoşlanmıyor izlenimi veriyorsan mesela gözlerin devamlı onu aramıyorsa alınır bu duruma red bile edebilir..

Sonuç olarak onun tüm soğukluğuna rağmen sıcak kanlı ol..Temiz ve kaliteli giyin o kadar seçici başak kızı şıp diye aşık olur..

Kendimden biliyorum.. :))

2
    12 Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

giyim kuşam yani

Yorumla
    • bennie
      bennie
      Başak
      +1 yıl

Anlattıklarımın hepsi olmalı zor insanlardır her şeye kusur bulur, çok eleştirir, çok konuşur ama sevimlidir kendine çeker insanı..

Bu dediklerime dikkat et.Tam tarih ne? evrelere göre farklılık gösteriyor..

Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

evreler derken ne zaman teklif etmeliyim sence

Yorumla
    • bennie
      bennie
      Başak
      +1 yıl

doğum tarihinden bahsettim..sana ısındıysa hemen edersin o kadarını bilemem malesef.. :)

Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

ha benimki 31 mart taa onun kini bilmiyorum aslında sana tam olarak sorabilirim ya ben 6 yıldır bbunu seviyorum 4 ve 5 yıl önce bi iki kere denedim ama olmadı o dönem neden kabul etmedi bilmiyorum imdi 4 yıl geçti ve hiç görüşmedik ve ben onu hale seviyorum sence ne yapmalyım yani tekrar teklif etmelimiyim sen de başaksın teklif etsem sence kabul edermi etmesi için ne yapmalıym

Yorumla
    • bennie
      bennie
      Başak
      +1 yıl

Hımm niye etmediğini bilsem..Sen yine de teklif et ama o ilk yazdıklarıma çok dikkat et..

Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

sen olsan ne yapardın sonuçta seni çok seven biri ve ağzımda iyi laf yapar hani ben mimarlık okuyorum hani mimar sonuçta ne kadar önemli bilmem ama ve seni seviyor ve yıllardır seviyor bir daha teklif etse ne derdin

Yorumla
    • bennie
      bennie
      Başak
      +1 yıl

Hoşlanıyorsam kabul ederdim..

Statü falan da önemlidir ama sevmediğimle asla çıkmam..Beni sevip kabul etmediğim çok insan oldu..

Başaklar biraz sürünmeyi sever en azından ben öyleyim.Kaçsın kovalayayım mantığı..Umarım kabul eder..

Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

yani ben kaçsam omu kovalar

Yorumla
    • bennie
      bennie
      Başak
      +1 yıl

Sizin durumunuz farklı bende sen git direk açıl..Olursa olur olmazsa olmaz mantığıyla git.. :)

Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

peki mesaj mı ataym yoksa arayayımmı sesimi duyarsamı etkilenir

Yorumla
    • bennie
      bennie
      Başak
      +1 yıl

Arasan daha iyi olur bence..

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

5

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

mesela ben, eğer hoşlanıyorsan ondan ve belli etmek isteyip edemiyorsan yandın. Çünkü başak kızları hoşlandıkları kişiden aynı etkiyi göremediklerinde yıkılırlar. En azından ufak tefek iltifatlar ya da bir kaç saniyelik anlamlı bakışmalar ve gülüşmeler başak kızının umudunu yerine getirir. Ama dediğim gibi diğer kızlarda işe yarayan, erkeğin ilgilenmiyorum havası yaratması onu çok çok üzer ondan hoşlanmadığını düşünür, yanlış adım atmışsınızdır telafisi ise ufak bir sohbet olabilir :)

1
    0 Yorumla
  • nadenah
    nadenah Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    Kova
    +1 yıl

Hacı Başak burcu bir hatuna aşığım 4 aydır daha yeni arkadaş olduk sadece arkadaş bak, yavaş yavaş kedi gibi pusarak ilerliyorum abi yemin ediyorum böyle kız yok bu nasıl burç anasıni satim ya hiç birşey anlamıyorum ilk defa sanki bir kızla muhabbet ediyorum o hissi yaratıyor. Ben hayatımda sosyal medya üzerinden bir kıza merhaba yazmadım bu kıza 26 kez mesaj atmışım o ise bana sadece 2 defa biri teşekkür etmek için diğerinide hatırlamıyorum :))

1
    1 Yorumla
    • Yaşarfl
      Yaşarfl
      Kova
      +1 yıl

Aferim sana beni güldurdun

Yorumla
  • masummeraklı
    masummeraklı Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 50%
    Aslan
    +1 yıl

Burçlara göre hareket edersen etkileyemezsin bende burçlara inanırım ama bazen bazı özellikleri uyuşmuyor kendine güven ama kendini beğenmiş olma en önemli etken bu gerisi kızın karakterine baglı

1
    0 Yorumla
  • sonay
    sonay Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    Başak
    +1 yıl

öncelikle kendine olan güvenini belli et,erkeğin özgüvenini önemser,sorunlar karşısında nekadar onun fikrinide alsan da çözümü üreten taraf sen ol çoğunlukta,ona samimiyetini belli et,duygularını belli etmekten kaçınma,morali bozuksa ilgilen ama baktın anlatmak istemiyo üstüne gitme ..evet başak zordur ama hakaten kazanırsan pişman olmayacapın bi bayandır

1
    0 Yorumla
  • burcummm
    burcummm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    Kova
    +1 yıl

ben bir başak burcuyum..beni etkileyen erkek mesela az konuşmalı...gizemli olmalı..farklı bi yönü mutlaka olmalı..başak burçları soğuk kızlar değildir..ve aşkı sonuna kadar yaşatır..iyi şanslar sana...

1
    8 Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

peki sana da sorayım 4 yıl önce redddettiğin ve 4 yıl boyunca konuşmadığın biri sana yeniden eklif ederse kabul edermisin

Yorumla
    • burcummm
      burcummm
      Kova
      +1 yıl

nasıl bittiyydiki..yani sen onu neden reddettmişdin...kötü bişeyler yaşandıysa zor..4 sene çok uzun..ben mesela sevdiysem zamanında ve başkasıylada beraber olmadıysam o süre içerisinde tabiki kabul ederdim...

Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

çıkmadık biz hiç o beni reddeti ve lise yeni bitmişti ben üniye gittim oda gitti o dönem kabul etmedi beni bana beni sevmediğini söyledi ama bilmiyorum şuan 4 yl geçti haeln seviyorum sence kabule der mi

Yorumla
    • burcummm
      burcummm
      Kova
      +1 yıl

üzgünüm bunun burçla alakası yok..ama 4 sene önce sevmediğini söylediyse..tekrar sevmesi imkansız.. ...seni üzmek istemem ama bence şans yok...

Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

bak lise arkadaşydık sence bir şans veremez mi ben mimarım belkide mantıklı bir evlilik ister olmaz mı

Yorumla
    • burcummm
      burcummm
      Kova
      +1 yıl

madem seviyorsun bence şansını denemelisin...sonradan aklında kalmasın bence...ama çok ısrar etme...çünki başak kızı ısrardan soğur onu söyleyim

Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

peki kabul etmezse onla bağlantda kalabilmek ve sevdiğimi gösterebilmek için arkadaş kalalım desem nasıl olur

Yorumla
    • saatkaç
      saatkaç
      Akrep
      +1 yıl

Soğuk kızlardır; ama kendilerini sıcak zannederler.

Yorumla
  • seda_seda
    seda_seda Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 32%
    Yengeç
    +1 yıl

kova burcu kızla tanısmada ne yaparsan yap.. sağı solu bellı olmuo erkegının de kızınında

1
    2 Yorumla
    • NapcanLa
      NapcanLa
      Kova
      +1 yıl

Hacı Harbiden De Doğru Söylüyon Kovayım Sağ Gösterip Sol Bile Vurabilirim Şimdi Nasıl Desem Normal bir İnsan Güzel Birini Sever Filan Fakat Benim Ki Öyle Değil Benm İçin Biraz Deli Olması Gerek Herneyse Nasıl Anlatsamm.. Şimdi Güzel bir Kız Bana Teklif Etti Ama Manyak bir Kişiliği Yok Herkez Sanar Çıkarım Ama Manyak Değil Diye Çıkmam İşte Buda Benm Manyaklığım Sanırım :D

Yorumla
    • Yaşarfl
      Yaşarfl
      Kova
      +1 yıl

Hadilen

Yorumla
  • godisanastronaut
    godisanastronaut Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    Akrep
    +1 yıl

Kızların formülü çözüldü de, başak burcununki kaldı sanki.

Sen özgüvenini topla, geri kalanını halledersin er ya da geç.

0
    0 Yorumla
  • AdamGibiAdm
    AdamGibiAdm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    Balık
    +1 yıl

aga burçla alakası yok... özgüven sabır karşıya gösterilecek ilgi... :)

0
    0 Yorumla
  • alevv2
    alevv2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    Kova
    +1 yıl

Valla kesinlikle dürüst ol komik ol eğlenveli güven ver onlara romantiktir ol mesela kıyafet hediye edebilirsin güçlü ol güçten hoşlanırlar

0
    0 Yorumla
  • Ticktacks
    Ticktacks Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    Başak
    +1 yıl

Özgüvenin olsun, diksiyonuna dikkat et. Mesafeleri davran ama ilgini belli et.

2
    7 Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

sen başaksın değilmi dikiyon ve mesafeye başak inanılmaz önem veriri

Yorumla
    • Ticktacks
      Ticktacks
      Başak
      +1 yıl

Evet başağım. Sulu sevmeyiz doğrudur. Bir de giyinişine önem ver

Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

sana bişey sorayaım o zaman olumu müsadenle

Yorumla
    • Ticktacks
      Ticktacks
      Başak
      +1 yıl

Evet?

Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

şimdi sevdiğim başak burcu ve ben onu yıllardır seviyorm 4 yıl önce ona açıldım ve kabul etmedi ben üniye oda üniye yeni gitmişti o bitirdi üniyi ben şimdi son sonıftayım güzel bir bölüm okuyorum bunu neden söylüyorum ne kdar önemi olru diye soruyorum ve onu halen çok seviyorum sence ona tekrar sevdiğimi zöylemelimiyim ve bunu nasıl yapmalıyım sende başak burcusun 4 yıl önce kabul etmedğiğin birini nasıl kabul edersin ama snei çok seiyor

Yorumla
    • Ticktacks
      Ticktacks
      Başak
      +1 yıl

Senin burcun ne peki

Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

koç benim burcum

Yorumla
  • Melikezohre
    Melikezohre Takip Et
    Xper 4 Yaş: 75
    Terazi
    +1 yıl

Başak burcu çok titizdir yardımsever konuşup herhangi bir derdin olduğunda dinlemeyi seven biridir başak burcu kızının gozune giriyim derken duşme sskın sana olan devgisinde suphe etme eğer sorun olursa sole cbplarım...

0
    0 Yorumla
  • scorpio
    scorpio Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    Akrep
    +1 yıl

duygusuz odun burcu resmen, iltifat ediyosun "hönk" diye kalıyosun...

1
    1 Yorumla
    • Yaşarfl
      Yaşarfl
      Kova
      +1 yıl

Ne adamsınız beni güldürdünüz aksam aksam doğru soyluyorsun9

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ısrar edince reddedemeyn gzl sözlerle kandrlablck tip bence =D

0
    2 Yorumla
    • bennie
      bennie
      Başak
      +1 yıl

hiç böyle bir tecrübem olmadı ısrar olup da kabul ettiğim..Aksine nefretim olmuştur.Yanlış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

benim tanıdığım başaklar böyle.

Yorumla
  • JennySery
    JennySery Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    Koç
    +1 yıl

Guvenini kazanman gerek.

1
    0 Yorumla
  • allahsızhollandalı
    allahsızhollandalı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    İkizler
    +1 yıl

Biçerdöverle kapısına dayan.

1
    0 Yorumla
  • çileklifresha
    çileklifresha Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    Başak
    +1 yıl

bende bi başağım kabul ediyorum zordur zor o iş

0
    1 Yorumla
    • çokseviyorum
      çokseviyorum
      Koç
      +1 yıl

sen bana yardımcı olabilirsin bence

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende başak erkeği varda aman aman hiç bulaşma :)

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Başak burcu kızı nasıl etkilenir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar, Koç burcu kızı nasıl etkilenir? 2 cevap verildi
Hafif meşrep dedikleri kız nasil olur? 11 cevap verildi
Kaşar kızın tavırları sizce Nasıl olur? 6 cevap verildi
Çıkari olan kız nasıl anlaşılır? 12 cevap verildi
Naz yapan kız nasıl davranır? 3 cevap verildi
Seven kız nasıl davranır? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevgilinizin sosyal medyada karşı cinsten birilerinin fotoğraflarına alev atması sizce bir aldatma göstergesi midir?
  • Adidas'ın İsrail askeriyle yaptığı Filistin ve Gazzelilere yönelik reklamı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Bir insanı çekici yapan şey sizce ne?
  • Geceye dinlediğin son şarkıyı bırakır mısın?
  • Biz neden bu şekilde büyütüldük?
  • Türkiye de en sorunsuz uzun ömürlü araba hangileri?
  • Animasyon filmlerinden en çok hangilerini seviyorsunuz?
  • Bir insanı ne kadar zaman sonra tanırsınız?
  • Bu ayakkabı çok mu abartı her yeri taş dolu?
  • Sır saklayabilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨