Özellikle bu islamofobi artmış zamanda sormak istedim tesettürlü kızlarla evlenirmiydiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTesettürlü veya tesettürsüz insan ayrımı yapmıyorum genellikle, saygımda sonsuzdur. Sadece dini kullanıp tesettürlüyüm diye geçinenlerin, kalbinde kötülük barındırmaları tek sorun. Herkes için geçerli değil tabi bu söylediğim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gibi bir bakış açımız olabilir? Gördüğüm zaman anloyorum ki müslüman. İslam fobisi de yok ortada. Problem dini kullanmaları, ortalıgın anasını ağlatmaları, ülkenin büyük zenginliklerini hortumlamaları ama yine ufak, komik bir dini gündem yaratarak açıklarını kapatabilmeleri, insanları bu şekilde ayırıp iç çatışma çıkarmaları. Bunları görenler bu sistemin içinde cahil kalıp, dini duygularını sömürtenler ayrıca görse de sırf din için geldiği bu korkunç hali görmezden gelenler arasında büyük çatışmayla alakalı. Utanç verici.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Bence onlara o gözle bakmak büyük günah. Allah için kapanan birini karın yapıp yatağa atıyorsun. Çok büyük günah. Tesettürlü kızları bacım, kardeşim olarak görürüm ben.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
75Cevap
+1 yılTesettürlü insanlara karşı özel bir önyargım yok. Saçı kapalı olup dininin hakkını veren insanlar da tanıdım, o örtünün ardına sığınıp türlü şeyler yaşayanlar da. O yüzden bir insan tesettürlüyse kesin şöylrdir, kesin böyledir gibi yargıları doğru bulmuyorum. Bu bir başörtüsü sonuçta. Bu ortüye maksadından fazla anlam yüklemek de saçma. Benim hayatıma daha önce açık saçık kadınlarda girdi, sunni müslüman tesettülü insanlarda. Benim için gönül önemli huy önemli. Dısardaki şeklin cok da bir önemi yok. Ne demişler yüzü güzel olana 40 günde doyulur. Huyu güzel olana 40 yıl da doyulmaz.
20 YorumlaBu konuda asla ayırım yapmam fakat günümüzde tesettür şekli de değişti maalesef..
Nice açık kişi, tesettürlü kişilerden daha kapalı haline geldi..
Söz konusu şimdiki gibi modern tesettür ise, evet buna karşıyım..
Bir ara gördüğüm bir örneği vereyim; beyaz ince tayt giymiş, iç çamaşırı desenine kadar ortada.. Dar body, yüksek topuk, ağır makyaj sonra cistak cistak gezmeler..11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız ferace olmasa bile giysiler içi ve hatları belli etmemelidir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAralarında iyi insanlar vardır ama saygı duymuyorum. Yani derinine indiğinde, saygı duymuyorum. Çünkü kadın neden kapanmıyor da erkek kapanmıyor diye sormuyorlar, neden hep kadınlara kısıtlama, yasak var diye sormuyorlar. Bir kadın neden harem kuramıyor ama erkeğin en az 4 karısı olabiliyor demiyorlar. Müslüman addedilen ülkelerin hali belli, Afganistan'ın hali belli, bizim de sonumuz aynı olacak, kafalarını kullanmıyorlar. Allah da Allah, Allah da Allah. Başka laf çıkmıyor ağızlarından. İnşallah maşallah.
Cahillik çok fazla, bu kesimde, cehalet hat safhada, saçının teli haram bilmem ne, yazın sıcağında kara çarşaf mantıklı mı yani? Kadınla erkeğin eşit olması gerektiğini savunuyoruz, bu ikisinin arasında kalan kesime de saygı duymuyoruz. Maalesef acınası haldeler. Başımıza gelenlerin sebebi de yine bu kesim.06 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde de tesettür var Kur'an ayetlerini ve tefsirlerini incelerseniz anlarsınız maalesef dini kullanıp çıkarı olan çok bu konuda ama bu kötü insanlar yüzünden dini asıl olan hakikati kötülemek doğru değil bence erkekler de giyimlerine ve göz kapaklarında tesettür
- +1 yıl
İşte icraata gelince öyle olmuyor ama. Gördük olanı biteni, hem bu ülkede hem diğer ülkelerde. Siz de bence gözünüzü açın. Anlat anlat bitmez bu konular. Bu zamana kadar tapınılan milyonlarca tanrı var ve milyonlarca din türü var. Sen kalkıp da İslam boku üzerinden millete cahil yaftası yapıştıramazsın. Açtırma insanın ağzını. Size kalsak tüm ülke sabun yapılmıştık.
Soran+1 yılSakın olmalısın bence ilk önce ben kime cahil lafı yapistirmisim gozunuz kalbiniz o kadar kara önyargılara burunmus ki gerçekten İslam sonrasında hakaret etmeniz boku demeniz sizin seviyenizi gösterdi zaten kaaleye almıyorum ülkenin benle ne alakası var yönetende suç ise
- +1 yıl
Milyonlarca inanç var dangalak, inanç soyut bir şeydir, spiritüel bir şeydir, manevi bir şeydir, hayatta anlam aramakla ilgilidir, saçı başı kapatmak farklı ama din kisvesi altında yapmak farklı. O parti bu kadar oy aldıysa, yeri geldi mi hırsızlık, dalavere yaptıysa, çalıyor ama çalışıyor diyen de yine bu kesimdi. Neyse konu kapanabilir. Sen okumazsın, başkaları olur. Kim kurtulursa kar.
Soran+1 yılSiyasete bağlaman yanlış dinde siyaset olmaz siyasette de din olmaz he senin deridini anladım ben hanimefendi tabikide milyonca hatta kitabı peygamberi olmayan batıl inanç var ama neden islam vs diye sordum videolar izledim araştırdım not aldım bu dünya sonsuz degil
- +1 yıl
Siyasal İslam denen şey gökten inmedi.
+1 yılBu sitedeki erkeklerin görüşü hayata bakışını olumsuz etkiler. Buradakilerin bir kısmı abaza bir kısmı din düşmanı. Geriye de pek bir şey kalmıyor...
11 Yorumla
Soran+1 yılAradığım yorum olabilir
+1 yılben hayranım onlara, ne güzel edebiyle giyiniyorlar, sözüm tabi edebiyle giyinenlere, soytarılar çok malesef, başını kapatıp kıçını açan, onlar dediğimin dışında, edebiyle gidinen kızlar, onlar çok iyiler, imreniyorum, keşke her kadın kız böyle olsa diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok sempatik geliyor bana tabi sadece imaj için kullanmayanlar
12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki hatları belli etmemek yani tesettür farzdır imaj için kullanılmaz 😊
Evlenirim, herkes evlenir.
İslamofobi artmadı, dinimiz islam diyenlerin %90’ı hırsızlık, cinayet, sapıklık, dolandırıcılık ne kadar kötü şey varsa yaptığı için ağzından Allah lafı çıkan insanlar şöyle bir düşündürüyor.
Elhamdülillah Müslümanım ancak herhangi bir iş içerisinde Allah’ın adını ağzına alarak yemin eden, din kardeşliği üzerinden kendini ispatlamaya çalışanlar olduğunda daha da uzaklaşıyorum.30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçık kızlarla evlenip kapatan bile var. Tanrı rızası için kapanmayan insanlar eşleri için kapanıyor
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel konuya değindin kardeşim Allah rızası için değilde eşi için olan var kötü durum tabiki
Cevap sahibi+1 yılNefret edenler ben de etsem yaptığımız yanlış bence canını sıkma olmayacak ise açık da olsan kapalı da olsan olmuyor. Biz kapalı değiliz de kapımızda mı yatıyorlar dkdmxmmekxek.
Soran+1 yılAslında görüşleri merak ettim islamofobi çok var bunuj için sosyal proje videolar var bir nevi anket gibi düşünün görüşleri alıyoruz her yerden 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılAhlakı düzgün ise, düşüncelerimiz uyuşuyor ise tesettürlü kadın benim için bir adım daha önde.
30 Yorumla
+1 yılValla tesettürün hakkını verenlerden de var tesettürlü olup eve gelen kız da var biliyorum belli olmaz hepsi aynı değildir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kusura bakma ama artık nefret seviyesine geldim ben tesettürün altında herşeyi yapıyorlar üstü kapalı altı sorma bı kere başı ortmekle. olmuyor tesettür ruhu tesettüre burundurmek gerek
12 Yorumla
Soran+1 yılRuhu tesettüre bulundurmak gerekten kastınız nedir mesela birde onu kötü amellere kullanan kişiler var diye bu hakikati kötülemek doğru olmaz ateş mesela hem zararlı gibi aslinda yararlı gibi bişey nasıl kullanmanıza bağlı 😊
- +1 yıl
Ben düzgün olanları kast etmiyorum yazdığımda belirttim o kişileri kötüleme değil önceleri saygı duyardım şuanda duymuyorum saygı basininortum dar tayt giyenler var dar pantalon giyip iki kilo makyaj yapan var var bunları görmezden mi gelelim tesettürün manasını bilmek gerek once
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu gecen de sorulmustu niye soruluyo anlamiyorum normal iste siz de etten kemikten insansiniz niye farkli bi sey dusunelim
57 Yorumla
Soran+1 yılNişantaşı parkındaki olayı biliyor musunuz bakmanızı öneririm
Cevap sahibi+1 yılHayır bilmiyorum link atar veya aciklarsan ögrenirim
- +1 yıl
Olay çok yanlış, kötü, kabul edilemez. Kimse giyim tercihinden dolayı tepki görmemeli ama biz de tesettürlü olmadığı için hakarete uğrayan kızların haberlerini mi sayalım şimdi burada?
Münferit bir olay.
Sürekli bunu örnek vermeniz çok adil değil.
Cevap sahibi+1 yılBeyazMamba çok haklı ne yazsam aynisı olucakti tebrik ediyorum kendisini
Soran+1 yılTabikide haklı hiç vir şekilde ne olursa olsun pislikl kötü harekettir ama burada başörtuye şey yaparak yapmaları kötü
Cevap sahibi+1 yılİnsan insandır siddetin farklısı olmaz biri açık olunca şiddet uygular diğeri kapalı olunca şiddet uygular "ya ama bu başörtü" diyince daha mağdur olmuyosunuz herkes mağdur
+1 yılKesinlikle daha dindar ve edepli gormuyorum kiyafetine gore
33 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta dinin emri ama tabikide sadece tesettürle dindarlık tamamlanmiyor sadece bir Emir yerine getiriliyor
- +1 yıl
Onu reddetmiyorum elbette ama sirf tesetturlu diye ahlakli dindar sanmak cok sığ bi düşünce ve o kadar insanlari taniyip sosyal hayatin icinde birinin dusecegi bi yanilgi olamaz
Soran+1 yılTabiki haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için fark etmiyor. Güzellige ve edebine bakarım
10 Yorumla
+1 yılEvleneceğim kişiyle ilgili kriterler elbette var ama giyim tarzı bu konunun dışında.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten tesettürlüyse evlenirim neden olmasın. Sünnet üzeri kapanana laf edemez kimse 🥳
18 Yorumla
Soran+1 yılTesettür farz aslında
- +1 yıl
Nur suresi 31 ayeti 🥳
Soran+1 yılAhzab 59🥳
- +1 yıl
Ey peygamber! Eşlerine, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, dış giysilerini üzerlerine bürünsünler. Bu, tanınıp rahatsız edilmemeleri için en uygun olanıdır. Allah ziyadesiyle bağışlamakta ve çok esirgemektedir. Azhap 59 🥳
Soran+1 yılTefsirde meali çok güzel açıklıyor arapça lehçesi ve zengin dil vir cok manası olduğu için tefsir okumak güzeldir ben okudum😊
- +1 yıl
Ne mutlu sana, devam et ama böyle paylaşımlar yapma bidaha fitnelere fırsat vermeyelim 🥳
Soran+1 yılYapacak bişey yok dünya kuruları hep böyleler var
- +1 yıl
Aynen devam o halde yanındayım 🥳 🤝 sksk
Nasıl kapandığına bağlı. Hakkını vererek kapandıysa benden uzak olsun. Moda amaçlı kapandıysa yirim
14 Yorumla
Soran+1 yılİlginçmiş
Soran+1 yılBütün erkekleri nerden biliyorsunuz ki herkes Bir olamaz
+1 yılEvlenmem nedeni hoşlandığım ülkenin kızlarında en fazla %2-3 lik kesim kapalı ve açık Asyalıları daha çok beğeniyorum (Benim fikrim)
00 YorumlaKapalı açık fark etmez. Bir kadın sohbetiyle , duruşuyla ve düşünce tarzıyla kendini belli eder. Eğer bana hitap ediyorsa kapalı da olsa fark etmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGercek ınanclı kapalı ile evlenırım tabi sus ıcın kapanıp her naneyi yiyrnlerle değil öylelerınıde cok gördum 😏😏
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. İslamafobi bizdeki bı olay değil severiz kapalı kizlarimizida
20 Yorumla
+1 yılSon tahlilde bi düşünmeden geçemiyorum, onların da karanlık bir yanı var galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
Arzuları, istekleri, yaşantıları çok farklı, yani gizledikleri şeyler çok farklı
Orklarla elfler gibi farklı iki ırk muamelesi yapılma çabası nedendir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet evlenirim istediğim öyle olsun istiyorum zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenirim nedenki oda insan kapalı diye neden mi evlenilmez
00 YorumlaBaşı kapalı olabilir, yeterki zihni kapalı olmasın.
00 Yorumla
+1 yılNormal kizdan farksiz benim için ama tercih etmiyorum zevkler-renkler meselesi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah için kapanan hepsinin başımın üzerinde yeri var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi birisiyse, karakteri iyiyse, uygun bir kişi ise ve uyum varsa neden insan düşünmesin?
00 Yorumla tesettürsüz birine bakış açım neyse ona da öyle
anlaşabiliyorsam evlenirdim neden olmasın00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme karşıtı değilim fakat son zamanda daha çekici geliyorlar kapalo oldukları için olabilir
00 Yorumla İkiside insan kapalı veya açık diye ayrım yapmam bu bile ırkçılığa girer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim dini inancım yok sevgilim kapalı ciddi düşünüyoruz. Aslında ben başörtülü olmayan bir kadınla daha iyi anlaşırım diye düşünürdüm. Ama normal giyinen açık kadın kalmadı ve sevgilim harika. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgiline " musluman bir kadın musluman olmayan bir erkekle evlenemezmis, bunu biliyor musun " diye sorar mısın? Bu durum sonra sıkıntı olmasın...
Cevap sahibi+1 yıl@ifrattefriforta biliyor. tabiki zaten o da daha çok kültürel müslüman. ailesi geldiği yer v. s ile böyle olması normal. bende azılı bir din düşmanı değilim. anlaşıyoruz yani :)
Gercekden Tesettur un hakki ni veriyosa ne mutlu ona
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Günümüzde tesettürlünün bile 40 çeşidi çıktı
11 Yorumla
Soran+1 yılYani değişir işte tesettür hatlar belli olmicak şekilde kıyafetse sorun olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çekici oluyorlar ya 😍😍
Hele bir de fiziği düzgün olanlar yok mu? Ne kadar uğraşsalar da fizik adeta "ben buradayım" diyor.00 Yorumla
+1 yılFarklı bişey düşünmüyorum çok beğendiklerim sevgili olduklarım da oldu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenirdim ama harbiden dindar biriyle aile zoru ile kapanıp her haltı yiyen tiplerle değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörmeden ellemeden hiçbişi almam, o yüzden hayır diyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için farketmez kapalı ya da açık.
20 Yorumla
+1 yılHayatım da hiçbir zaman kapalı açık ayırmadım ayırmamda giyimine göre yargılamam kimseyi konusup sohbet ettikçe zamanla degerlendiririm kqrsındakini
00 YorumlaAmacına uygun, Tesettüre girenler var. tamamen gösteriş
02 Yorumla
Soran+1 yılGösteriş olduğunu düşünmüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılhakkı ile kapalı isen harika
10 Yorumla Tabiki inşallah diyorum
10 YorumlaIster çıplak gezsin ister heryeri kapali herkes kendinden sorumlu kimseyi ilgilendirmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Gözümde açık bir insandan farkı yok
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılÜzülüyorum nakskqmqjslanmd
20 Yorumla niye evlenilmesin o da insan :d
04 Yorumla
Soran+1 yılNişantaşı'nda bir parkta tesettürlü bayanlara siz burda oturamazsiniz haberi çıktı bilginiz yok mu
Tesettürlü, türbanlı, başörtülü, kara çarşaflı, peçeli kadınların hepsinden nefret ediyorum. Müslümanların hepsine de ayrı bir gıcığım "SÜSLÜMAN" kelimesini duyunca midem bulanıyor 🤮
122 Yorumla
Soran+1 yılSakın ol şampiyon noldu böyle
Soran+1 yılYobazlık o değil kardeşim
- +1 yıl
Asıl senin bu kinin ve düşüncelerin yobazlıkk
Soran+1 yılTamam tamam hadi coolsun cool oldun şimdi yol al @wolftime_
Soran+1 yıl@Morlahanaa kesinlikle yobazlık nedir bilseler keşke 🤦♀️
- +1 yıl
Cahil işte ne kadar laf anlatabilirken ki sacma sapan konuşup dururlar
Soran+1 yıl@Morlahanaa aynen seviyesiz işte baksana küfüre dadanir hemen anca o yakışır zaten 😂
- +1 yıl
Allah böyle insanları çevremizden uzak tutsun
Soran+1 yılKes sesini cahil arsız insan bunu yüzümuze söylesende o Zaman alacağın cevapta görürdün onu bunu senin gibi klavye artistligi yapmayız hadi kaybol burdan
- +1 yıl
Ahaha hiç sıkıntı değil İzmir Buca Adatepe Mahallesi 52. Sokak gel buraya yüzünüze karşı da söylerim problem yok. Vereceğiniz cevapta çokta s*kimde. Bakalım o zaman buradan sağ çıkabiliyormusunuz CHP'nin kalesinden.
Kimin klavye artistliği yaptığı ortada. Bunu tartışmayalım istersen😂
Soran+1 yılHaspam seni fotoğrafını kaldırma da millet şerefsiz yüzü görsün İzmir kalesi CHPmis senin gibi aptal aptal hiç bir partiye siginmam soylede sen ordakilerine çekersin s*kso
Soran+1 yılAnan çok yemiş galiba ondan tecrübe jdhshs
- +1 yıl
Izmır olması hiç şaşırtmadı ordan cikiyo böyle kendini bilmez dine saldırmaya çalışan cahiller kelimelerine de dikkat et insanlara saygılı olmayı öğren srfsiz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıltesettürlü kızlada evlenirim şortlu kızlada
10 Yorumla
+1 yılKişisine bağlı evlenilir neden evlenilmesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet seksi ve bakımlıysa evet
00 Yorumla
+1 yılHayır sebebi bende kalsın
00 YorumlaBurası Müslüman memleketi değil mi ne fobisi
00 Yorumla
+1 yılBu devirde moda gibi olmuş.
00 Yorumla
+1 yılGayet normal 🙂 Minyonlar genelde..
00 YorumlaNeden olmasın olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim
10 Yorumla Benn çokk severimm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKişisel tercihler saygılı olmak gerekli
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026