Diğer Gece Yemek Yapacak Motivasyonunuz Var Mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gece gece canım cingan tava çekti.Bizim oralarda cingan tava derler, başka yerlerde babagannuş.Kalktım yaptım :DPişiyor Siz de böyle geceleri yapıp yemeyi sever misiniz? Gece Yemek Yapacak Motivasyonunuz Var Mı? Cevapla Babalık Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,5b cevap paylaştı. Benim var evet 0 0 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Çay içtim ben de ama acıkırsam erinmem yaparım 💅🏻 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Erinmem dedin.Nerelisin :D Yorumla kremalıfincanbüreği 1 yıl Tirabzon😄 Yorumla Soran 1 yıl Canım kuymak çekti 🌹 Yorumla kremalıfincanbüreği 1 yıl Sabah oldu zaten yapıp yesem ziyanı olmaz 😂 Yorumla Soran 1 yıl Sen bana kuymak yap bende köfte :F Yorumla kremalıfincanbüreği 1 yıl O zaman menüyü revize edelim polenta ve köfte olsun hsjdjhd Yorumla Soran 1 yıl Polenta ney gıııTrabzon’da polentayı nerde gördün:D Yorumla kremalıfincanbüreği 1 yıl İtalyanların bizden çaldığı bir yemek🤭🤫 Yorumla Soran 1 yıl Tamam sen bana kuymak yap ben de hallederim bir şekilde 😁 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Fit olmanın bana kattığı estetik ve dinçliği farkettikttiğimden beri ilgimi çekmiyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben de fit olmanın getirdiği böyle lezzetlerden mahrum olmanın kendime ayıp olduğunu düşündüğüm için artık fit olmak ilgimi çekmiyor :D Yorumla teflon-_-tava 1 yıl Tercih meselesi ☺ Yorumla Soran 1 yıl Doğru reis Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı. Az önce yapıp tıkındım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne yedin kedicik Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Baba ganuş böyle olmaz mantar ne alaka 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Yaptım oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmadı Yorumla Soran 1 yıl Olur yeğenim olur. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Közlenmiş sebze mantar baba ganuş degil Yorumla Soran 1 yıl Canım benim onu ayrı bir şey yapacam hele közlensin :DSonra tekrardan mantarı fırına sürüp kaşarlı mantar yapacam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben senin canın değilim afiyet olsun Yorumla Soran 1 yıl Şefim de değilsin mantarıma niye karışıyorsun. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Afiyet olsun demek le şef olunmaz baba ganuş bu değil dedim Yorumla
Sedaablanız Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Bedenime bu kötülüğü yapamam. 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Yesinler senin bedenini :D Yorumla Sedaablanız 1 yıl Henüz ölmedim, ölünce uğrarsınız. :D Yorumla Soran 1 yıl Sen sağken lazımsın bize :D ölme Yorumla Sedaablanız 1 yıl Bu xper puanları ne zaman hesaba yükleniyor? 😁 Yorumla Soran 1 yıl Onay vermem gerekiyor :DAcilse onaylayım hemen gelsin Yorumla Sedaablanız 1 yıl Admin misin? :D Yorumla Soran 1 yıl Admin üstüyüm😅 Yorumla Sedaablanız 1 yıl O zaman beni şöyle iyi bir seviyeye getir de özgürce paylaşım yapabileyim. Parası neyse veririm ahahaha Yorumla Soran 1 yıl Paraya ihtiyacım yok :DBizde liyakat sistemi geçerli kızılcık Yorumla Sedaablanız 1 yıl İlk defa paramla bir şeyi satın alamadım. Ne üzücü bir durum. 🥲 Yorumla Soran 1 yıl Ne parana ne de ince beline düşerim :DAkıllı olacaksın Yorumla Sedaablanız 1 yıl Gözlerde fırıl fırıl :D Yorumla Soran 1 yıl Hayır siz parıldıyorsunuz hanfendi :D Yorumla Sedaablanız 1 yıl Teşekkür ederim 🥲🫶 Yorumla Soran 1 yıl Ricalar Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Düşünmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim var evet
Çay içtim ben de ama acıkırsam erinmem yaparım 💅🏻
Erinmem dedin.
Nerelisin :D
Tirabzon😄
Canım kuymak çekti 🌹
Sabah oldu zaten yapıp yesem ziyanı olmaz 😂
Sen bana kuymak yap bende köfte :F
O zaman menüyü revize edelim polenta ve köfte olsun hsjdjhd
Polenta ney gııı
Trabzon’da polentayı nerde gördün:D
İtalyanların bizden çaldığı bir yemek🤭🤫
Tamam sen bana kuymak yap ben de hallederim bir şekilde 😁
Fit olmanın bana kattığı estetik ve dinçliği farkettikttiğimden beri ilgimi çekmiyor
Ben de fit olmanın getirdiği böyle lezzetlerden mahrum olmanın kendime ayıp olduğunu düşündüğüm için artık fit olmak ilgimi çekmiyor :D
Tercih meselesi ☺
Doğru reis
Az önce yapıp tıkındım
Ne yedin kedicik
Baba ganuş böyle olmaz mantar ne alaka
Yaptım oldu
Olmadı
Olur yeğenim olur.
Közlenmiş sebze mantar baba ganuş degil
Canım benim onu ayrı bir şey yapacam hele közlensin :D
Sonra tekrardan mantarı fırına sürüp kaşarlı mantar yapacam
Ben senin canın değilim afiyet olsun
Şefim de değilsin mantarıma niye karışıyorsun.
Afiyet olsun demek le şef olunmaz baba ganuş bu değil dedim
Bedenime bu kötülüğü yapamam.
Yesinler senin bedenini :D
Henüz ölmedim, ölünce uğrarsınız. :D
Sen sağken lazımsın bize :D ölme
Bu xper puanları ne zaman hesaba yükleniyor? 😁
Onay vermem gerekiyor :D
Acilse onaylayım hemen gelsin
Admin misin? :D
Admin üstüyüm😅
O zaman beni şöyle iyi bir seviyeye getir de özgürce paylaşım yapabileyim. Parası neyse veririm ahahaha
Paraya ihtiyacım yok :D
Bizde liyakat sistemi geçerli kızılcık
İlk defa paramla bir şeyi satın alamadım. Ne üzücü bir durum. 🥲
Ne parana ne de ince beline düşerim :D
Akıllı olacaksın
Gözlerde fırıl fırıl :D
Hayır siz parıldıyorsunuz hanfendi :D
Teşekkür ederim 🥲🫶
Ricalar
Hayır 💅
Hayir
Hiç öyle bi yemek ismi duymadım