Daha gençken çabuk kilo almazdım böyle, o zaman hiç dikkat etmezdim yerdim. Ama şimdi su içsem yarıyor, zaten genetik olarak kilo almaya meyilli bir yapım var. Belli bir yaştan sonra anladım ki hep dikkat etmem lazım benim. O yüzden artık gece açlıktan gebersem de yemek yemem. 1 buçuk aydır diyetteyim, 6 kilo verdim daha.
Hayır, yok: Akşam 6'dan sonra hiçbir şey yemiyorum, desem? Sağlığıma takıntılı olduğumdan değil de cılkını da çıkarmamak gerek gibi.
Gece;
yataktan düşecekmiş gibi olunup sıçranır,
uyunur,
uyur-gezilir,
horlanır, (Önerilmez.)
rüya/kâbus görülür
de uyanıp yemek yemek ya da tuvalete gitmek nedir ya🙄 Arada iş*meyip-s*çmayıp - Derste "Tuvalete gidebilir miyim örtmenim?" diyen ya da yemeyip-içmeyip kıtlıktan çıkmışçasına, tıkınmak için gözünün içine bakan çocuklar gibi😅
Belli bir saatten sonra yememeye dikkat ediyorum Çünkü akşam saatlerinde yemek yediğimde maalesef ki uyku düzenimi uyku kalitemi oldukça düşürüyor ve beni rahatsız ediyor Çok çok karnım acıkırsa bir tane muz yiyorum ya da bir çay bardağı içiyorum
Eskiden hep yapardım da şimdi zaman fark etmeksizin bir şey yiyesim de gelmiyor. Su içmek kafi. İçtikçe içesim geliyor o da başka bir olay. Bak gene susadım.
@Sjkesso abla valla eskiden çok kiloluydum böyle 12 yaşındayken falan o zamanlar inşallah ilerde yiyip yiyip kilo almayan biri olurum diye dua ediyordum ama sonra böyle olunca anladım ki iyi bir şey değilmiş
@Sjkesso işte değil baya baya zayıflıyorsun çünkü atıyorum mesela spor yapıp kas kas yapmak istiyorsun ama onu da yapamıyorsun o yüzden kötü dualarım kabul oldu da ben o zaman şey düşünüyodum yani nasıl olsa kilo almayı biliyorum ben eski şişkolardanım istediğim zaman alırım diyordum da olmuyormuş öyle ama inşallah sende istediğine ulaşırsın :D
@Sjkesso kankam senin için avantaj onun farkındayım benim açımdan kötü senin açından çok çok iyi bir şey benim vücut zaten orantısız bu kilo almama olayı yüzünden yani bakıyorsun böyle mesela bacaklarım futbolcu bacağı gibi kaslı iri falan kollara bakıyorsun kollar ince çok orantısız yani
@Sjkesso evet işte bacaklarım kalın ordan yırtıyorum zaten kollarım da aslında öyle çok çok ince değil kemiklerim iri olduğu için ince de olsa öyle aşırı ince değil tam futbolcu gibi bir fiziğim var işte
@Sjkesso sen öyle düşünme bence yani insanların sana nasıl baktığını kafaya çok takarsan üzülen sen olursun ondan kafaya takmaman lazım sen kendini beğeniyorsan bunda bir sıkıntı yok birde önemli olan zaten dış görünüş değil o zaten yaşlanınca yok olup gidiyor bana göre insanın içi önemli yani karakterin kalbin bence dış görünüşten çok çok daha önemli
@Sjkesso evet haklısın futbolcu vücutları iyi öyle düşünmemem lazım evet kendimi de beğendiğim için bir sorun yok sağol destek olduğun için çok teşekkür ederim ve bence seninde öyle kötü düşünmene gerek yok yani bana dediğin gibi kendini beğeniyorsan sorun yok
@Sjkesso rica ederim önemli değil ama bak dediğim gibi bence karakterin ve kalbin daha önemli dış görünüşüne kim ne derse desin umursama sen kendini beğenirsen hiç bir sıkıntı yoktur ortada kendini beğenmen içinde öyle çok düşünmene kafana takmana gerek yok yani içinden gelir bu hissedersin ve olur biter böyle bir şey bu
@Sjkesso ben asla öyle bir şey söylemem çünkü yani gerek yok öyle bir şey söylemeye sen zaten yapmak istiyorsan ben söylemeden yaparsın o yüzden böyle şeyleri söylemeye gerek yok ki hem gerek yok hemde böyle bir şey söylemek insana kötü hissettirir zaten sen anladığım kadarıyla kendini beğeniyorsun o yüzden bir sıkıntı yok hem dediğim gibi karakterin ve kalbin çok çok daha önemli dış görünüşe göre
@Sjkesso rica ederim önemli değil uzatmanda da bir problem yok ben insanlarla sohbet etmeyi konuşmayı seven bir insanım bunalmam sıkılmam yani kendimde konuşkan bir insan olduğum için önemli değil
@Sjkesso evet keşke herkes böyle ince düşünebilse ama maalesef insanlar kırıcı duygusuzlar düşüncesizler bir şeyi söylerken hiç düşünmüyorlar bu söylediğim acaba karşımdaki insanı üzer mi diye düşünüp empati kurabilseler aslında her şey çok daha güzel olurdu
@Sjkesso yani oda var haklısın valla bir kız olarak bu sitede olmak çok zor site abazalarla dolu ama çok takma öyle insanları canını sıkma yani bence öyle karaktersiz kişiler için
@Sjkesso bak işte bu durum çok kötü şu site de şöyle karaktersizler olmasa çok daha güzel bir yer olcak burası da işte dolu kaynıyor burası öyle karaktersizlerle