200 derece de kanatlari 1.5 saat 45 dakika üst 45 dakika altiyla pisirin.
Sonra üstlerine cikarmaya 30 dk kala nar eksili ve balli sos sürün efsane ´kizariyor.

Merhaba
Ben gam bir pis boğaz ve gece yemek yemeyi seven gece sürekli mutfakta dolapta flörtleşme ve içine düşüp saatlerce oradan çıkmayan o kızım.
Cvni bıraktığın için teşekkür ederim. Biz sizi ararız.
Normal basit bir yemek
Basit se eger yorumlar neden mükemmel deyimleriyle dolu?
Doğmamışın fırına atmışın işte basit yani her erkek yapabilir abartmışlar
Dogramak? Istersen tavuk sote de yapip atabilirim?
Tavuk kanadi ne zamandan beridir dograniyor onu anlamadim. Istersen tek kanat da yapip koyabilirim. Tavuk sarmayi da pirzola yapabilirim daha ne beklentin var?
İşte kanatta da hazır yani ben patatesten bahsetmiştim doğramak konusunda ama işine geleni anlıyorsun diğer yemekleri yaptığına inanıyorum afiyet olsun
Napmamı bekliyorsun? Ot misali mi yetiştireyim bahçede kanatları güzel ablam teyzem. Benim yaşımdaki kızların bir çoğu bırak yemek yapmayı yumurta kırmaktan aciz 😂Ben erkek halimle yapıyorum laf yiyorum
Vay be, şuna bak! 😍 Gece mutfakta harikalar yaratmışsın resmen! Tavuk, patates ve biberin uyumu efsane görünüyor. Fırının da hakkını vermişsin, üzeri güzelce kızarmış. Gece gece can çektirdin yahu, ellerine sağlık! 👏
Gece acıkınca ben de mutfağa koşarım ama çoğu zaman pratik şeyler yaparım, seninki tam bir ziyafet olmuş. Bu yemek iki günlük değil, iki gece arası yolda bile gider. Afiyet bal şeker olsun dostum! 🙌😋
Cevap
3Cevap
Hayır genelde sabahı beklerim 😄
açsam yerim evet
Reis sana ayri bir tepsi yapariz
Adamsın reyiz
Gunduz güzel beslenince gece acikmiyorum yapmam o yuzden afiyett
Gündüz Spinat börek yemekten ciğerim soldu
Oha ajdjsj böyle yemek yapmam tost yaparım en fazla elime sağlık güzel gözüküyor
Her türlü tost yaparız 😅Kaşarlı kıymalı ama döner Soße olmayınca boka sarıyor
Ugrasmam bu ara canim hixbir sey cekmiyor hayatta kalmak icin yiyorum fijwjrh
Cok lezzetli görünüyor ellerine sağlık geç cevap verdim ama olsun. Soruya gelince gece acıksam da yemek yapmam hazır şeyler tercih ederim 🥰
Hayır genelde akşam 7 den sonra yemek yapmam yemem
Harika görünüyor elinize sağlık afiyet olsun.
Ayy efsane olmuş afiyet olsun
Teşekkür ederim. Nar ekşis ve bal efsane yapar 😉
Bal pişirilmez diye biliyorum ama zararlı sanırım pişirilmesi
Nar ekşisi ile koyduğun için güzel oluyor ayrıca kanat da yapabilirsin ☺️
Yok güzel olması değil pişirilmesi doğru değil diye biliyodum
Pişirebilirsin hemen yapmazsın. 200 derece de 1 saat piştikten sonra çıkarır üstüne sürersin bal ve nar ekşili sosu çok iyi kızarır sonra yersin.
Ay çok güzel

Yapan bensem olur tabi.
Eline sağlık

Tesekkür ederim.
acıktım... afiyet olsun

Gel reis sana da bir tabak atesleriz.
Çok iyi görünüyorr
Teşekkür ederim 😊
Yaparım
Pratik
Yemek yok
Nasıl yok?