İçimdeki kuşkudan kurtulamıyorum? Uzun olacak ama lütfen okuyun?😔?

Bi süre flört ettiğim biri var. Kendisi evlenip, boşanmış ve 1 kızı var.38 yasinda. Biz kısa bi süre flört ettik ancak daha sonra bana guvenmedigini söyleyip, gitti. O Konya'da ben ise;Izmitte yaşıyorum. Ama bu süre içinde iletisimi bi türlü koparamadik. Benin wp ve telegram durumlarima bakiyor, bende onun youtube kanalına yorum yapıyorum. Arada durumlarima cevap veriyor.2 ay düşüp, dizinj kırdı. Gecmis olsun dedim. Sadece bi sagol dedi. Bundan 3 hafta önce biraz sohbet ettik. Bana "Sen beni hiçbir zaman istemedin, kalbin hep doluydu. Yanina gelmek, sesini duymak istedim. Hep reddettin"dedi. Bende ona "Sen bana eşinle ve kendinle ilgili yalanlar soyledin"dedim. Dun bi videonun altında denk geldik. Video'nun sahibi en yakın arkadasiymis. Senin ne işin var burada yazdim videonun altına. Hemen Wp den "O benim arkadaşım, asıl senin ne işin var"dedi. Daha sonra wp den ve normalden aradi. Acmadim.😬Bugün de ben aradım. Uyuyormus. Sonra "Ben 2. kez ameliyat oldum, haberin var mı bilmiyorum"dedi ve bacağının fotolarini atti. Bende "Sana kendi imkanlarimla ulaşmak zorunda olduğum için bilmiyordum"dedim. Cok acı çekiyorum şu sıralarda dedi. Bende aci çekiyor demedim. Basladim yaptiklarini yüzüne vurmaya. Bana "Seni ozledim"dedi. Bende "Başka kızlarla ilgilenirken hangi ara ozledin"dedim. Ve herseyi anlattim. Benimle olmak istiyorsan eski esinin fotolarini begenmeyecen, bunlari takipten çıkacan dedim. Bulusmak istediğini ama reddettigimi söyledi. Bende "Sen kendin beni bırakıp gittin"dedim. Ser*fsizlik yapmışım dedi. Benle olmak istiyorsan bana herseyi dürüstçe anlatacaksin dedim. Bana "Bi buluşsak hersey farkli olacak, bulusalim"diye ısrar etti. Sizce hala seviyor mu yoksa niyeti farklı mı? Ha bide bunları cikican deyince "tamam cikarim"dedi?
İçimdeki kuşkudan kurtulamıyorum? Uzun olacak ama lütfen okuyun?😔?