Bi süre flört ettiğim biri var. Kendisi evlenip, boşanmış ve 1 kızı var.38 yasinda. Biz kısa bi süre flört ettik ancak daha sonra bana guvenmedigini söyleyip, gitti. O Konya'da ben ise;Izmitte yaşıyorum. Ama bu süre içinde iletisimi bi türlü koparamadik. Benin wp ve telegram durumlarima bakiyor, bende onun youtube kanalına yorum yapıyorum. Arada durumlarima cevap veriyor.2 ay düşüp, dizinj kırdı. Gecmis olsun dedim. Sadece bi sagol dedi. Bundan 3 hafta önce biraz sohbet ettik. Bana "Sen beni hiçbir zaman istemedin, kalbin hep doluydu. Yanina gelmek, sesini duymak istedim. Hep reddettin"dedi. Bende ona "Sen bana eşinle ve kendinle ilgili yalanlar soyledin"dedim. Dun bi videonun altında denk geldik. Video'nun sahibi en yakın arkadasiymis. Senin ne işin var burada yazdim videonun altına. Hemen Wp den "O benim arkadaşım, asıl senin ne işin var"dedi. Daha sonra wp den ve normalden aradi. Acmadim.😬Bugün de ben aradım. Uyuyormus. Sonra "Ben 2. kez ameliyat oldum, haberin var mı bilmiyorum"dedi ve bacağının fotolarini atti. Bende "Sana kendi imkanlarimla ulaşmak zorunda olduğum için bilmiyordum"dedim. Cok acı çekiyorum şu sıralarda dedi. Bende aci çekiyor demedim. Basladim yaptiklarini yüzüne vurmaya. Bana "Seni ozledim"dedi. Bende "Başka kızlarla ilgilenirken hangi ara ozledin"dedim. Ve herseyi anlattim. Benimle olmak istiyorsan eski esinin fotolarini begenmeyecen, bunlari takipten çıkacan dedim. Bulusmak istediğini ama reddettigimi söyledi. Bende "Sen kendin beni bırakıp gittin"dedim. Ser*fsizlik yapmışım dedi. Benle olmak istiyorsan bana herseyi dürüstçe anlatacaksin dedim. Bana "Bi buluşsak hersey farkli olacak, bulusalim"diye ısrar etti. Sizce hala seviyor mu yoksa niyeti farklı mı? Ha bide bunları cikican deyince "tamam cikarim"dedi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence geçer takma
Eğer içinde kuşku varsa doğrudur önüne bak yoluna bak bence
Yaa bilmiyorum. Ama bu kuşku bütün ilişkilerimde oluyordu. Sanki niyeti farklı gibi düşünüyorum. Niye bu kadar buluşmak için ısrar ediyor mesela. Ben izmit O ise Konya da.
Anladım kuşkulanmakta haklısın sende bir buluş ama temkinli davran niyetini anlamaya çalış, baktın sıkıntılı müsade ise yoluna git
Haklısın. Bulusmadan hicbirsey anlaşılmaz
Kesinlikle zaten kişi kendini belli eder , eğer ciddi ise heyecan yapar kekeler, gözlerine bakamaz, ama profesyonel bir kadın avcısı ise , rahat davranır, seni çözmeye calisir , anlarsın yani ,
Adam ztn daha önceden evlenip boşanmış. Aramizda 9 yaş var. Gecen kardeşiyle konuştum fake hesaptan. Onlara da benim bulduklarımdan olmaz, Siz bulun ev kızı olsun demiş. Ama bunu ne zaman konutlar bilmiyom. Israrla hiç aklimda biri var diye soylemedi mi dedim. Yok dedi. Onlarda kiz ariyormus
İkili oynuyor güzel kardeşim o zaman yol ver gitsin
Nasıl yani? Diyorum yaa bunu ne zaman konustular bilmiyorum.
Bak güzel insan sıkıntılı bir durum bundan sana hayır gelmez , seni kullanmayı planlıyor ola bilir, niye demiyor ben biri ile konuşuyorum bakmayın ben onunla ciddi düşünüyorum diye bak burada bile sıkıntı var benden demesi uzak dur
Soyle bisi var. Ben onunla mayisin sonlarinda konuşmaya başladım. Zaten 2 hafta filan konuştuk. Sonra guvenmiyorum deyip, gitti. Bide o siralarda ben yeni bi aşktan çıkmıştım. Ona da söyledim. Daha 2 hafta önce konustugumuzda bana "Sen beni hiç istemedin ki, kalbin hep doluydu"dedi. Yani sevgili değildik. Benim önceki sevgilime aşık oldugumu, aklimda hala onun oldugunu düşünüyordu. Birde çok uğraştı yanıma gelmek, konuşmak için. Ben reddettim. Daha bugün söyledim ona. Bende seni istiyorum, hoşlanıyorum dedim.
Heee anladım simdi
Biz erkekler öyleyiz bende öyle bir olay yaşadım, o zaman buluşun bir dinle o seni dinlesin ama eğer kafanda eski ilişkini sildin ise bunu ana belli et bu önemli, özür dilerim arkadaşın günahını aldım ya
Heee yaa
Ama işte yine de kuşku var. Bugun bile yaa bi bulusalim, hersey çözülecek. Bulusup, konuşalım herseyi dedi
Bak bi davet et oturun konuşun, insan birinin eski ilişkisini bilince aceba diye düşünüyor benden biliyorum, bak kafanda sildin isen yola çık yoksa o arkadaşa bu sevgi zehir olur,
Yaaa sildim ztn. Onceki sevgilim evlendi. Silmesem niye ona bugün "Bende seni istiyorum, zamanla sevdim seni"diyeyim
Sen buluş konuş, ona anlat eskiyi unuttuğunu ve gerçekten de beyninde bitirmelisin eski mevzuyu , eğer ciddi bir evlilik duşunuyorsan bu çok önemli
Hayırlısı olsun yüz yüze görüş bak bakalım ne olacak
Yaa eskiye dair hiçbir şey yok. Bitti artık. Sadece acaba bu gercekten beni istiyor mu onu düşünüp
Seni istediği için kalkıp yanına gelmeye karar vermiş
Ne bileyim niyeti farklı olsa Konyada da yapar o işleri. Kaldi ki her türlü ortama girmiş, çıkmış bi adam.
Hele bir görüş bak bakalım niyeti neymiş öğren,
Ne iş yapıyor bu sefer ki
Acunla çalışıyor.
Dikkat et bobi kalbin kırılacak
Niye.
Adam çapkın
Nerden anladın?
Anlarım ben, sana sütyenli resim attırıyor🤣🤣
Offf düzgünce yorum yap yaa
Olmaz bu adamdan, sen de hacca git unut bu işleri🤣
Uzun mesafeli ilişkiler zor olur