Türk Kadınlarının Kıskançlığı?

Yeter artık gına geldi bu türk kadınlarının kıskançlığından ! evlendiğim adam bana çok aşık diye büyü yapmış dediler, ( siz de size aşık biriyle evlenin kekolarla evlenip hayatınız boyunca göz yaşı dökmeyi siz seçiyorsunuz, size aşık biriyle evlenirseniz hiç aldatılmazsınız ve hayatınızı cennete çevirir ) ben yarı rusum ve uzun bir süre rusyada yaşadım kocamla burada türkiyede tanıştım ve kendisi türk, sarışın mavi gözlü biriyim, kocamda kıvırcık. Evlendikten sonra kocamın işleri açıldı, bir sene içinde havuzlu villa ve spor arabalar aldık diye demediklerini bırakmadılar, çocuğumu amerikada doğurdum amerikan vatandaşı olsun diye ve 2 aylık olunca daha yeni ülkemize geldim, çocuğumuzda sarışın kıvırcık ve mavi gözlü, geldikten sonra kayınvalidemi ziyarete gitmiştim, hem torunlarını görsünler diye, fakat kocamın abisinin eşi de oradaydı, onun da 3 aylık kızı var, ama kap kara bir çocuk ve açıkçası hiç tatlı değil, e tabi ben gelince oğlum çok dikkat çekti herkes onun kızını bırakıp benim oğlum ile ilgilenmeye başladı, kıskançlıktan bir odaya gidip ağlamış kayınvalideme gelip onun her şeyi var zaten bari çocuğu çok güzel olmasın diye herkesin içinde ağlayarak oğluma beddua etmeye başladı, kayınvalidem çok iyi insandır hemen kadını evden kovdu, çocuğunuda al git ve sakın gelme buraya dedi, kayınvalidem böyle diyince daha çok çıldırdı ve bana saldırmaya çalıştı fakat bunu yerden yere vurdum ağzı gözü şişti bir kaç tane de dişi kırılmış yolduğum saçlarındanda yastık yapılır o kadar diyim size buna karşılık bende hiç bişey yok bi saç telim bile kopmadı, bi de hastaneye gidip darp raporu almış. Kocam ve ailesi elbette ki benim yanımda saf tuttu, hatta kocamın abisi yani eltimin kocası bile bu davranışı için ona çok kızıp el kadar bebek olmasa seni hemen boşardım demiş, ve eğer o darp raporuyla mahkemeye gidersen seni boşarım demiş, ve onun adına bizden çok kez özür diledi, fakat bu olay sadece akraba içinde değil sokağa çıktığımızda bile kıskançlıktan olumsuz yorum çok geliyor, hem imkanlarımızdan hem diğer olaylardan dolayı.

Haklısın
Çok Haklısın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Türk Kadınlarının Kıskançlığı?