"Yaşa kahraman Enver paşa yaşa "
Türk İslam'ın ve Turan'ın yegane savunucu Enver Paşa'nın ruhu şad olsun.
İzmir Marşı'nın aslında Osmanlı dönemine ait bir eser olduğu keşfedildi. Eskiden "Kafkasya Dağlarında Çiçekler Açar" olarak bilinen bir eser zamanla "İzmir Marşı" adını aldı. Ancak el yazması notaları bulunmadığı için eserin bestecisi konusunda kesin bir bilgi yoktur.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet
yegenim 5 dedin 5 oldu nerden bildin geseyle aynı tarife beşiktaşla ugraşanın çocugu olmaz^'
Beşiktaş bizi gururlandırdı bugün ⚫⚪⚫⚪
beşiktaş bugün kendi tarihi açısından hiçbir şey yapmadı çok olagan tarihinde yüzlerce kez yaotıgnı yaptı trabzonu trabzında farklı yenecek bu arada bi başakşehirli olarak ligde bizi iyi mücadele bekliyor demişsin bir soruya başakşehir kim beşiktaşla mücadele edecek başakşehirin şampiyonluk iddiası falan yok 4ç için ts ile kapışın
Lige gayet iyi başladık.4 büyüklere göre mütevazı bir kadromuz var mesela piyasa değerimiz ts nin yarısı kadar ama mücadele edeceğiz 2019 daki gibi. tek eksiğimiz taraftar
Avrupa maçlarını bile boş statla oynuyoruz oysaki başakşehir Türkiye'yi hep güzel şekilde temsil etti bu durum seni uzmuyormu
başakşehirin stadı dolmadıgı içinmi soruyorsun kardeşim üzüntü durumunu?
Evet ben üzülüyorum şahsen Avrupa maçlarını bile boş stad oynuyor başakşehir sonuçta bir türk takımı olarak desteklenmesi lazım bence
tmmda klüpleri klip yapan tarihtir camiadır klüpçülüktür sen dün anlatıyondunya işte o yok başakşehirde zenginin biri başkan olmuş baglamış belediyeye ne bekliyorsunkiş bak bi bursa bi ads olsa üzülürüm çünkü köklü klip bunlar başakşehir diye bir klüp bir plan avrupada olmaz belediye takımı ne demek ya ortadogu kafası
Evetde mesela Manchester City de tarihi olmayan birtakım ama İngilizlerin tam desteğini alıyor
m. city tarihi olmayan takımı 1880de kuruldu city son 10 20 yılda çok zengin diye öyle zannediyorsunz city 1960 70lerde britanya adasının en pop, ler klübü manchester şehrinde manchester unitedden daja fazla tutulur
1934de 84 bin kişiyle dünya rekoru kırdı city 84 bin kişi gitti stada
ayrıca ingilizlerin destegini falan almadı ingilterede avrupanın genelinde bulundugun yerin takımını tutarsın bi kuzeyli veya londralı city tutmaz
Yok.