Diğer Oda sıcaklığında içebileceğim alkol var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Pahalı da olmasın mümkünse aile evinde içicem gizli Güncellemeler1 yıl Herkese teşekkür ederim ❤️ Oda sıcaklığında içebileceğim alkol var mı? Cevapla Pahalı Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. bira vardır evet 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Viski al odana sakla dolaba da buz yap koy ordan bardağına buz atar odaya gelir viski koyar içersin 💡 1 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 966 cevap paylaştı. Eve sokmadan önce normal su şişesine köy bir şekilde de buzluğa at. İçecek olarak da tekila tavsiye ederim içimi kolay kokusu yok kafası güzel 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Buzlukta kötü olmaz mı tekrar çözününce Yorumla KaraMizah34 1 yıl Hiçbir şey olmaz merak etme bu arada jagermeister da alabilirsin biraz buz tutarsa efsane olur Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla KaraMizah34 1 yıl Tadıda güzel kafası da güzel ve şifalı bir içki eskiden ilaç olarak kullanılıyormuş Yorumla
Zortlayan_Ketçap Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Oda sıcaklığında alkol içilmez. Ama dolaba meyvesuyu vs koy. Karıştır iç. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Anlarlar severler meyvesuyu bana kalmaz Yorumla Zortlayan_Ketçap 1 yıl Küçük bir votka al ama karıştırmadan içmen zor. Ayrıca sıcak içilmez Yorumla Soran 1 yıl :((( peki Sağol Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Oda sıcaklığında sadece su içilir 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Buzlukta dondurucam Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Alkol buzlukta dondurulmaz normal bölümünde soğutulur sadece Yorumla Soran 1 yıl :((( peki biraya buz atsam olmaz mı Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Biraya buz atılmaz sulandırır. Diğer içkilere atılır Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır teşekkür ederim Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Rica ederim. Erimeyen buzlar var bira içine onlardan koyabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Amann sıcak da içerim ya maksat kafam güzelleşsin sarhoş olmayı çok özledim öyle uyumak istiyorum Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Iyyy Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 520 cevap paylaştı. Rakı balık yapalım 😂 0 4 Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Votka tavsiye ederim Yorumla gönlü-kırık 1 yıl İl neresi yakınsak votka vereyim Yorumla Soran 1 yıl Alırım ben sağol Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu saatte değil sanırım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gece Yorumla Kadirk34 1 yıl Ama hepsi soğuk içilir Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. gizli mi içeden 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla S93S94 1 yıl ama sarhoşluk olsa Yorumla Soran 1 yıl Gece içicem sabaha kalmaz bir şeyim sabah evde kimse yok zaten Yorumla S93S94 1 yıl bira içsenkokusu ewi doldurur Yorumla S93S94 1 yıl tek misin Yorumla S93S94 1 yıl içtin mi Yorumla Soran 1 yıl Yok nerde o cesaret Yorumla S93S94 1 yıl içme cane yahem Parana hem sana yazık Yorumla Soran 1 yıl Bihter pekisi Yorumla S93S94 1 yıl şakadan mı dedin Yorumla Soran 1 yıl Yok hayattan bıkmış bir peki Yorumla S93S94 1 yıl sade bir peki yitercih ederdimhayattan bıkmışiçinden bir şey yapmakgelmeyen birisi benim için daha değerlidir Yorumla Soran 1 yıl Peki o halde Yorumla S93S94 1 yıl nerelisiniz Yorumla Soran 1 yıl Burada yazmayım Yorumla S93S94 1 yıl nerden yazalım Yorumla S93S94 1 yıl ne demek istedin Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. kırmızı şarap 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Calsberg 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Niye içiyon 0 0 Yorumla
ddamlaaa12 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Kokusunu da es geçme 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıkıntı olmaz odada içicem sabaha kimse olmuyor evde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
bira vardır evet
Viski al odana sakla dolaba da buz yap koy ordan bardağına buz atar odaya gelir viski koyar içersin 💡
Eve sokmadan önce normal su şişesine köy bir şekilde de buzluğa at. İçecek olarak da tekila tavsiye ederim içimi kolay kokusu yok kafası güzel
Buzlukta kötü olmaz mı tekrar çözününce
Hiçbir şey olmaz merak etme bu arada jagermeister da alabilirsin biraz buz tutarsa efsane olur
Teşekkür ederim
Tadıda güzel kafası da güzel ve şifalı bir içki eskiden ilaç olarak kullanılıyormuş
Oda sıcaklığında alkol içilmez. Ama dolaba meyvesuyu vs koy. Karıştır iç.
Anlarlar severler meyvesuyu bana kalmaz
Küçük bir votka al ama karıştırmadan içmen zor. Ayrıca sıcak içilmez
:((( peki Sağol
Oda sıcaklığında sadece su içilir
Buzlukta dondurucam
Alkol buzlukta dondurulmaz normal bölümünde soğutulur sadece
:((( peki biraya buz atsam olmaz mı
Biraya buz atılmaz sulandırır. Diğer içkilere atılır
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim. Erimeyen buzlar var bira içine onlardan koyabilirsin
Amann sıcak da içerim ya maksat kafam güzelleşsin sarhoş olmayı çok özledim öyle uyumak istiyorum
Iyyy
Rakı balık yapalım 😂
Votka tavsiye ederim
İl neresi yakınsak votka vereyim
Alırım ben sağol
Afiyet olsun
Bu saatte değil sanırım
Gece
Ama hepsi soğuk içilir
Su ve kolonya iç en ucuzu o 😂😂😂
gizli mi içeden
Evet