Yeme & İçme Soğuk havalarda hangi içecek ile ısınıyorsun? u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Malum kar kıyamet hava buz gibi, peki bu havalarda hangi içecek sana iyi geliyor?Benim tercihim çaydan yana oldu ve ısındım sanırım günü çay içerek gecirecegim😇😊#DeliMavi11 Mart 2022 Soğuk havalarda hangi içecek ile ısınıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Senin ellerinnden güzel bir sıcak kahve içer zlon :) 1 2 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Canım yaa ne demek her zaman zlom😊 Yorumla Zlatan_red +1 yıl ayhh can ya can :D Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Günaydın gadası 🙃Genelde gündüz çay içiyorum. Akşam olduğu zaman kahve ya da bitki çayı tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Catmint Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Günde 3 sefer çay demliyorum😸 Aralara da kahve veya bitki çayı sıkıştırıyorum.. 1 3 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Çaykolik Yorumla Catmint +1 yıl Karadenizli birinin çay sevmemesi zor bir ihtimal 🤭 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Haklısın... Yorumla
Samsunlubiri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kışın en iyi votka ısıtır bu ruslar -40 larda bu yüzden donmuyo 😂 1 2 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Evet sana katılıyorum içtikten hemen sonra ısınıyorum... Yorumla Samsunlubiri +1 yıl Ateş başı viski, karda kışta votka, evde rakı ve yazın sahilde biraa 🍻 afiyet olsun Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Türk kahvesi keyf için mi? Isınmak için icilmez mi huhh🙄 1 1 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl İçilir dün duble Türk kahveleri yapıp ısındık Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sıcak içecek seven biri değilim. Kış ayında bile kalkıp kendime çay demlemem. Arkadaşlarım varsa yaparız içeriz. Kahve de aynı şekilde. 2 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ben dinlenme tesislerindeki soğua dayanmak için yıllarca özel yetiştirilmiş almış gizli bir ajanım. Ben üşümem 😑 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir bardak ça döken bir dosta dökerim içimi. Yazın hararrtimi alır, kışın ısıtır içimi. Çay içeriz çay severiz, gerisi hikâye😊 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çay diyorum. Çünkü yaz kış en güzel içecek bence. 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Demli şekersiz çayla elbette arada kahve de gidiyor 1 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Teksem çay, erkekle berabersem salep, kadınla birlikteysem Türk kahvesi. 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl 7. bardak kahvemi içtim demin 1 7 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Maşallah Yorumla Richardgör +1 yıl 8. ye geçtim şu an Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Çok seviyorsun sanırım... Yorumla Richardgör +1 yıl yo sıcak iyi gidyor öksürük kaldı kovidden. çay da 3 bardaktan sonra mideme dokanıyor Yorumla Richardgör +1 yıl makinası var, filtreyi tak kahveyi suyu koy, 5 dakikada hazır Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Afiyet olsun... Yorumla Richardgör +1 yıl teşekkür ederim, size de afiyet olsun Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl mangal..bu akşam inş :) 1 3 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl İçecek? Yorumla majestetuncay +1 yıl yiyecek diye okudum..genelde nescafe oluyor.. Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Fark ettim... Yorumla
langsam Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Sıcak su dahil tüm sıcak içecekler. 1 1 Yorumla Mahçup_ +1 yıl Ben de içerim suları Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 456 cevap paylaştı. Icimi sadece anlamlı gözler ısıtır ahaha 1 0 Yorumla
pammy7888 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sıcak bir kahve üşümemi az da olsa engelliyor 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Türk kahvesi iyi gider 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Türk kahvesi arada bitki çayı ve salep. 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Kış diyince ilk akla gelen ıhlamur ve salepdir 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle kahve. Kafein denen meret canlandırıyor 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. çay varsa hiç üşümem ((: 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sahlep.. 2 4 Yorumla Jeasica +1 yıl İçelim birlikte Yorumla aerolite +1 yıl @Jeasica ovv yakar o zaman hepten.. 🔥🔥🔥💃 Yorumla Jeasica +1 yıl Karda kışta en sevdiğim yapacak bir şey yok içecez Yorumla aerolite +1 yıl @Jeasica Zevkle 🍹 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Çay her daim 🙏 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Salep çay 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Bol tarçınlı salep 1 0 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çay. 1 2 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi +1 yıl Çay dan ötesi yalan bence 😂 Yorumla DenizYıldızı3581015 +1 yıl Anladım peki Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kahve ve çay 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çay ve filtre kahve 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kahve tercih ederim. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Tabiki sıcacık Çay 1 0 Yorumla
Dickleregeldik Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kolonya içiyorum 0 2 Yorumla Ben_arıza +1 yıl Bende diyorum senin kafa nerelere uçmuş 😀😂 Yorumla Dickleregeldik +1 yıl Yes baby 😁 Yorumla
En İyi Cevaplar