Kıskançlıkla alakası yok ki. Ayrıca yapılamayacak bir şey yok ki. Ben kas sevmediğim için hiç uğraşmadım. Yoksa yapılmayacak şey değil. Çok fazla boş vaktim vardı. Çocukken spora başladığımda kas ağırlıklı ilerlesem ben de vücut şampiyonasına katılırdım herhalde.
Kısacası ben ufak tefek ama hatları dolgun olan kadınları çekici buluyorum. Fotoğraftakine bakınca kadından soğudum resmen.
Yok yağlı değil zaten belli oluyor kas olduğu kilodan böyle büyük olsa bacağı biraz daha sarkık durur diye düşünüyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Hem baya güçlü bir bacağa benziyor ya belki o yönden işine yarar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ne yazık ki kadınlara kas yakıştırmıyorum.
Sporu sağlık için yapanlara lafım yok da bazıları kas yapayım derken erkeğe dönüşüyor.
Bence kadinlara kas cok yakisiyor bazi kesim erkeksi diyor ama hikaye. Erkekler kendilerinin yapamadigi kasi kadin yapınca kiskaniyor bence
Kıskançlıkla alakası yok ki. Ayrıca yapılamayacak bir şey yok ki. Ben kas sevmediğim için hiç uğraşmadım. Yoksa yapılmayacak şey değil. Çok fazla boş vaktim vardı. Çocukken spora başladığımda kas ağırlıklı ilerlesem ben de vücut şampiyonasına katılırdım herhalde.
Kısacası ben ufak tefek ama hatları dolgun olan kadınları çekici buluyorum. Fotoğraftakine bakınca kadından soğudum resmen.
Aynen kanka bende istesem yapardimdaaa obez sisko yagli seviyorum ondan ugrasmadim
Tamam
oo baya bacak haraketleri yapman lazım kısa sürede olmaz en az 3 ay
3 ay bile zor be anatomiye bağlı biraz da
Erkeksi olmak bir tercih bence yakışıyor bazılarına
bende dogasi oyle bicbir spor dali bunu yapamaz
Dogal olsa bu kadar kas olmaz bence calismak lazim
kas oldugunu dusunmuyorum ama bisiklet cok calismayla olur ama boyle olmaz sıkı deyil dolgun druyor
Erkeksi olmak mı yani?
Ne alakası var kaslı bacaklara sadece erkekler mi sahip olabilir
Mmm çok iyiymiş spor yapıyor musun?
Görseli görünce benimde çok hoşuma gitti inan 😀
bu bıldıgın halterci bacagı halter yapcan
Bu ne la halterci ler gibi.. baldircan
Eminim bacaklarim yapyaglidir ve kaslı bir kadınla alay edebilmeye cesaret ediyorsun
Eminim beni gorunce go.. tun dusecektir. 😘
Yok düşmez kit kafalilara düşmüyor
Çok estetik bir görüntü değil ama sen bilirsin
Bence cok hos kadinin bacağı yağlı değil ki kaslı. Kaslı kadınları cok begeniyorum
Yok yağlı değil zaten belli oluyor kas olduğu kilodan böyle büyük olsa bacağı biraz daha sarkık durur diye düşünüyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Hem baya güçlü bir bacağa benziyor ya belki o yönden işine yarar
Genetiğin iyi olması lazim
Halterci bacağı değil mi bu
Çok itici
Sana gore
Evet bana göre
İğrenç
ayyy kusmukumsu
Çok kötü
öğkk
Yaparsın abi
boy kaç
resmi yokmu