Sosyal medya sadakat konusunda kötü sonuçlar doğurabiliyor. Kendine güvenen kullansın ama kendisine güvenmeyen veya garanti olsun diyen bence sosyal medya kullanımını bırakmalı veya en azından minimuma indirmeli
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sağlık açısından iki kişide instagram dışında kullanmamalı
İnstagram buradan daha beter bu arada
Yok kullanmayı bilirsen burası kadar olamaz
Aksine. Burada ses yok görüntü yok resim yok. Instagramda her halt var millet neler neler yapıyor. Burası çok daha masum
Bir şeyler öğreniyorsun burada sadece boş gırgır
Ne öğreniyorsun?
Tek tek anlatayım mı?
Yani diyorum ki her yerden bir şeyler öğreniyorsun ama instagram içerik açısından ve kötüye kullanım açısından daha kötü
Evlensem playstation alıp beraber oyun oynayalım derim en en fazla teknolojik olarak ona adarim kendimi
Şu an neye adıyorsun kendini
Kendime refah yaşamıma çünkü uzun zamandır yalnızım şikayet etmiyorum ama sevme sevilmeyi hissetmeyi özlüyorum
Siz ahlaklı ve sadakatli olun da ona göre birini bulursunuz. Aldatmalardan geçilmiyor ortalık. Herkes ister sevmek ve sevilmek ama güven vermeyince istemiyoruz biz de
Resim çizmeyi öğrenip resmini çizmiştim aldatti o kız beni ondan sonra kızlara güvenim olmuyor belki bir gün yine olur bilemem ama olmazsa da kötü bir ilişki den iyidir yalnızlığım
Aldatan insanları anlamıyorum ya. Sevmiyorsan, olmuyorsa ayrıl öyle git başkasına kardeşim yaa aldatmak nedir
İğreniyorum bunlardan cidden
Yakışıklı veya zengin olmayınca böyle şeyler normal dünya böyle dönüyor
Öfff takmışsınız bir yakışıklılığa bir de zenginliğe. Yaw ne alaka ne alakaa? Adam olan karakter sahibi olur. Öyle insanları da karakter sahibi insanlar sever. Siz yakışıklılık ve para diye birilerini çekmeye çalışırsanız size gelenler de o kalitesizlikte olur.
burada tanıyıp yaniyabilecegin en iyi ruha ve düşüncelere sahip biriyim nerde ne konuşmasını bilen ilgi sevgi her şeyi sonuna kadar vede sadık eğlenceli samimi inan benimle mutlu olmaman için sebep bulamazsin ama gel gelelim 10 senedir kimseyle öyle bir şey olmadı
Nasibin gelmemiş demek ki daha. Yanlış kalplerde zaman harcamamışsın işte ne güzel. Sevinmelisin
28 yaşındayım 78 yaşında doğru kişi gelirse ateşe veririm
Olur illa ki. Önemli olan hayırlı bir insan olması
Pek umudum yok ama aynı dusuncedeyiz
Inancin varsa umudun da olmalı. Olmak zorunda
Yok ama iste seninde yok ama varmış gibi yapıyorsun
Yok. Ben var diye bişey demedim. Varmış gibi de yapmıyorum. Ne ilgisi var?
Özür dilerim
Ne için özür diliyorsun?
Sinirlendirmek istememiştim
Bugün değil dün sinirlendirdin
Çok özür diliyorum
Tamam abicim yaa her şeye de bu kadar özür dilemeyin. Rica ederim önemli değil
Ben daha fazla rahatsızlık vermeyeyim
Rahatsızlık vermiyorsun
İnstagram verirsen yani istersen sohbet etmek biraz cekindim istemezsen tersleme lütfen
Tersleme demesen gerçekten tersleyecektim açıkçası ama öyle bir söyledin ki tersleyesim gelmedi 😂 instagramı tanımadığım kişilere vermiyorum üzgünüm ama istersen buradan takipleşebiliriz. Sadece takip ama
Biraz üzüldüm galiba yinede teşekkür ederim kırmadığın için
Neden üzülüyorsun ki
Önemli değil boş ver
Cidden anlamadım
Tamam buradan takipleşelim dedim neye üzülüyorsun
Tamam demedim bişey
Tamam iyi akşamlar o zaman
Kullanıcı adını yazcak misin
Hayır. Senin gizliden çıkman lazim
Çok hızlı yaziyorsun yetisemedim
Abicim alt tarafı gizliden çıkıcan yani bu kadar uzatmaya gerek yoktu cidden.
Ya versen olmaz mi
Offf vazgeçtim yaa iyi akşamlar
Çekinmiştim özür dilerim rahatsızlık için
Takipleşeriz dedim profilini açmadın. Benden bu kadar. Sana tavsiyem bu kaşar çekingen olma. Dışarıdan çok özgüvensiz duruyorsun. Amacım kırıcı olmak değil. Aynı hataları tekrarlama diye sana bir arkadaş tavsiyesinde bulunuyorum sadece
Bu kadar*
Ben gercek instami vercektim
Ben de ona hayır dedim. İyi günler
Demek istediğim cekinmiyorum sadece uzun bir sohbet olduğu için herkesin beni bilmesini istemiyorum
O zaman yapacak bişey yok iyi günler
Sürekli konuşmayı kesip beni atmaya çalışman üzüyor
Profilini açmıyorsun yapabileceğim bir şey yok. Vazgeçtim zaten. Uzatmaya da gerek yok iyi günler
Üzüleceğin bir durum da yok bence
En başından beri hep seni zorluyorum gibi davraniyorsun ama sohbet ikimiz içinde güzel değil mi
Hayır degil. Bi şeyi 10 saat uzatanları sevmiyorum. Daha fazla yazma artık rahatsız edici oluyor. İyi günler son kez
Bende gerçek yüzü sonradan ortaya çıkanları sevmiyorum iyi günler.
Neymiş benim gerçek yüzüm? Boş yapma istersen
Kendini tanımıyorsun daha
Tabi aynen. Bence sen kendini tanımıyorsun. Bu kadar özgüvensizlikle bu zamana kadar iyi hayatta kalmışsın. 10 saat boş boş konuştun uzattın. Bu kadar muhabbet etmek isteseydin çoktan kaldirirdin gizliden. 10 saat zırvaladın. Uğraşamam yani kusura bakma. Uzatma daha fazla
Aw yerinde konuşmak istemesem Instagram mi veririm ki ailemle bile fotoğrafim olan öyle gelip gecici 2 konusup sik@min keyfine burada değilim bana dediğin herşeyi kendinde yapmiyorsun ama ben suçluyum herseye numarami versem telefonda tek kelime edemezsin çok boşsun boş hayatına devam et
Sen kimsin ki ben senin numaranı alıcam ya? Sen kendini ne zannediyorsun ki bana bu lafları etme cüretini gösteriyorsun? Önüme gelenle konuşmam ben. Önüme gelene instagram da vermem. İnsan gibi konuşmayı beceremeyen özgüvensiz biriyle hele hiç uğraşamam. İnstagramımı veririm diyen mahlukat burada profilini açmaya bile çekiniyor. Kim bilir ne b*klar yaptın ki açmıyorsun. Karşındakini de slak sandın heralde. Bu kadar da şuursuzsun
Sosyal medyada çok takılmıyorum zaten ama burası var. Evlenirsem de burası kalırsa her şeyi minimuma ve gizliye alırım
Hayır bırakmam aksine kocam beyle bir sürü fotoğraf video atarım dnxkmsoxk
Hayır niye bırakayım ki? kendime güveniyorum ve irade sahibi bir insanım gayet normal bir şekilde kullanıyorum
Buradan başka yok zaten
Burayı ne amaçla kullanıyorsun o önemli
Can sıkıntısına
Bazen 2 gün çıkmam, bazen 2 ay gelmem.
Öyleyse sorunu yok. Kullanim sekilinize bağlı sonuçta
Zaten girmem düzenli ilişkim olunca. Vaktimi onunla geçiririm
En güzeli
Bırakırım
bırakmam