Diğer Bu ne bitkisi olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saksıdaki toprağı yumuşatmak için bir kaç gün sulayınc abu çıktı bu ne? Şeytan boynuzu gibi 3 yapragi var Bu ne bitkisi olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Bence dere otu 0 0 Yorumla
Üye38394 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bu heryerde var ya dümdüz ot 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kenevir sandim ondan sordum fksjdns Yorumla Üye38394 1 yıl Belki türü vardır bilemiyorum bana ot gibi geldi. Plantify uygulaması ile taratabilirsiniz eğer büyürse Yorumla Üye38394 1 yıl Onu özel olarak ekmezsen çıkmaz ki NCLSMCSKVMELC Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle ekmedim. Ama tohumu kalmış bir şey mi de sulayinca durduk yere canlandi diye merak ettim şekli de benzeyince... Yorumla Üye38394 1 yıl Şekli benzemiyor Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Maydanoz gibi sanki 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Maydanoz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence dere otu
Bu heryerde var ya dümdüz ot
Kenevir sandim ondan sordum fksjdns
Belki türü vardır bilemiyorum bana ot gibi geldi. Plantify uygulaması ile taratabilirsiniz eğer büyürse
Onu özel olarak ekmezsen çıkmaz ki NCLSMCSKVMELC
Kesinlikle ekmedim. Ama tohumu kalmış bir şey mi de sulayinca durduk yere canlandi diye merak ettim şekli de benzeyince...
Şekli benzemiyor
Bildiğin maydanoz la bu?
Kadife çiçeği bu.
Maydanoz gibi sanki
Maydanoz
Fesleğen mi acaba.
dere otu