Diğer Bitkilerden anlayan bana bunun ne bitkisi olduğunu söyleyebilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ormanda gezerken buldum baya da hoşuma gitti ama adını bilmiyorum adı nedir bunun? Bitkilerden anlayan bana bunun ne bitkisi olduğunu söyleyebilir mi? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nullmanmit Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl bilmiyorum , koyun otu denilen bi ot var her tarafta yetişen o olabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değilmiş Yorumla
tugayyıldrm Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl camphorosma lessingii 0 4 Yorumla tugayyıldrm +1 yıl Bitkinin adı Yorumla Soran +1 yıl Internetten baktım bunda çiçek var senin dediğinde yok Yorumla tugayyıldrm +1 yıl Farklı türleri var Bu türün ismini bilmiyorum İnternette bu resmî görsel arama olarak arat türünü öğrenirsin Yorumla Soran +1 yıl Buldum diğer şeyleri bilmiyorum ama isim olarak kesinlikle gram alakası yok Yorumla
aytekin27 Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 439 cevap paylaştı. Amispak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Su markası çıktı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bilmiyorum , koyun otu denilen bi ot var her tarafta yetişen o olabilir.
Değilmiş
camphorosma lessingii
Bitkinin adı
Internetten baktım bunda çiçek var senin dediğinde yok
Farklı türleri var
Bu türün ismini bilmiyorum
İnternette bu resmî görsel arama olarak arat türünü öğrenirsin
Buldum diğer şeyleri bilmiyorum ama isim olarak kesinlikle gram alakası yok
Amispak
Su markası çıktı