Sorumsuz annelik?

Merhaba arkadaşlar benim annem bilmiyorum bana göre mi öyle ama çok sorumsuz birisi annem ile babam benim doğumumda ayrılmış ve annemle ben tek yaşıyoruz annem çalışıyor sabah 7 de gidip 4 de geliyor ve bugüne kadar annemin elinden hiç yemek yemedim evet ciddiyim hiç yemedim arkadaşlar annem hiç yemek yapmaz cumartesi pazar evdedir yine yapmaz kahvaltı hazırlamaz hasta olduğumu söylesem üstüme düşmez evde temizlik yapmaz bütün temizliği ben yapıyorum evet ciddi anlamda genel temizlik bütün evi yıkayıp silip halıları süpürüp her yeri ben temizlerim ev ne kadar dağınık olursa olsun annem rahatsız olmaz umrunda olmaz genel de telefonla oynar erkek arkadaşları olur arada bir bulaşık yıkar sadece eve bişeyler almıştı ve kartında olan borç için benim emekle biriktirdiğim altınlarımı bozdu ve ben vermek istemedim diye de benle kavga etmişti ama verdim tabiki de okulumda annem hiçbir zaman üstüme düşmedi ders çalış demedi hiç destek olmadı ve bende okulu bıraktım annem hiçbir şeyimi karşılamıyor 13 14 yaşından beri çalışıyorum ve kendim karışlıyorum çok iyi biliyorum 14 yaşımdan beri annemden para almadım benim verdiğim çok oldu ama ben almadım ondan en son dün markete gittik ve kasaya geldiğimiz de beni bırakıp gitti ödememek için evde her ekonomik şeyi benimle paylaşır fatura bu kadar gelmiş şu şu kadar gelmiş diye
Sorumsuz annelik?