Merhaba arkadaşlar benim annem bilmiyorum bana göre mi öyle ama çok sorumsuz birisi annem ile babam benim doğumumda ayrılmış ve annemle ben tek yaşıyoruz annem çalışıyor sabah 7 de gidip 4 de geliyor ve bugüne kadar annemin elinden hiç yemek yemedim evet ciddiyim hiç yemedim arkadaşlar annem hiç yemek yapmaz cumartesi pazar evdedir yine yapmaz kahvaltı hazırlamaz hasta olduğumu söylesem üstüme düşmez evde temizlik yapmaz bütün temizliği ben yapıyorum evet ciddi anlamda genel temizlik bütün evi yıkayıp silip halıları süpürüp her yeri ben temizlerim ev ne kadar dağınık olursa olsun annem rahatsız olmaz umrunda olmaz genel de telefonla oynar erkek arkadaşları olur arada bir bulaşık yıkar sadece eve bişeyler almıştı ve kartında olan borç için benim emekle biriktirdiğim altınlarımı bozdu ve ben vermek istemedim diye de benle kavga etmişti ama verdim tabiki de okulumda annem hiçbir zaman üstüme düşmedi ders çalış demedi hiç destek olmadı ve bende okulu bıraktım annem hiçbir şeyimi karşılamıyor 13 14 yaşından beri çalışıyorum ve kendim karışlıyorum çok iyi biliyorum 14 yaşımdan beri annemden para almadım benim verdiğim çok oldu ama ben almadım ondan en son dün markete gittik ve kasaya geldiğimiz de beni bırakıp gitti ödememek için evde her ekonomik şeyi benimle paylaşır fatura bu kadar gelmiş şu şu kadar gelmiş diye
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen kendi kendine büyümüş kendini geliştirmişsin ev sorunluluğunu üzerin almışsın onunda işine gelmiş sanırım anne sevgisini almadığın için bütün bunları yaptın şimdi de bu yaptıklarının farkına varıyorsun madem kendi hayatını yaşıyor sende öyle bencil olmalısın
Maalesef ki bencil olamıyorum ev kirlendiğinde o temizlemez rahatsız olmaz ama ben temizlerim rahatsız olurum mesela bana şuana kadar sadece 12 13 yaşlarıma kadar bakmış olan birisi benim şu an biriktirdiğim altınlarımı bozdurdu bozdurmasını istemediğimde bana kızıp bağırıyor annelikten bahsediyor
Sen yaptığın için kendi rahat birikimini yaparsan bidaha anlatma herşeyini senin özel birikimin olsun maalesef sen onun düzeninde yaşıyorsun gidene kadar idare etmelisin
Bu nasıl bir anne ya 12 yaşında kızım canı isterse zar zor bulaşık yıkar oda ya sudan gwcirmişimdir ya da azdır bulaşık gene kıyamam annen anne değil
Maalesef ki değil bende isterdim annemin elinden akşam yemeği yemek veya sabah annemin beni kaldırmasını kahvaltıya mesela dün kendisine kahvaltı hazırladım bugün o hazırlar diye düşündüm bekledim ve uyandı mutfakta kendine kahvaltı hazırlamıştı tek kendine mi yaptın dedim evet dedi bende kendime hazırladım ayrı şu an tek yapıyorum :)
Vala çok garip sorumsuz biri baştan sen almamalıydın sorumluluklarını belki yapardı bu nasıl iş çöZemedim
bazen bir kaç gün evi temizlemedigim oluyor o temizler mi diye ama yapmıyor bende kirletince rahatsız olup temizliyorum
Yani umrunda olmaz onun ev kirlense de umursamaz maalesef ki bende rahatsız olup temizlerim
Onun annesi ona sorumluluk öğretmemiş aslında umarım benim kız da böyle olmaz bende iş yaptırmadım şu an bir bardağı kaldırmaya aciz
yok aslında anaannem öyle birisi değildir anannem 80 yaşında hala her gün yemek yapar ailesi hiç öyle değil teyzemler çocuklarına karşı çok sorumludur sadece benim annem öyle değil sizde çok iyi bir annesiniz
Teşekkür ederim işte bende hep yaparım ama yaptırmadım benim kızda çok sorumsuz ne görev versem kaçar tüyer nasılsa annem halleder diye. Anne anne aşırı fedakarlık yapmış bilmeden çocuklarımıza kötülük yapmış oluyoruz aslında ne annen ve ben dozunu bulamadık aslında
Emin ol böylesi daha iyi kızınız annesi olduğunu hissetmemesi daha kötü mesela şu an annemin beni kahvaltı hazır diye uyandırması hayata belki en çok istediğim şeydir her hafta sonu uyandığımda kalmak istemem belki annem kaldırır diye ama yine kaldırmaz arkadaşlarım geldiğinde annem bize bişeyler getirmez ben kalkar hazırlarım arkadaşlarım çay demlemeyi bilmezler kızınızı bu şekilde büyütmeniz kötü bişey değil
😞😞😞üzücü
Üzüldüm sizin adınıza umarım daha mutlu olursunuz