Annem bana saldırdı bende anneme saldirdim?

Arkadaşlar annem bana karşı o kadar sevgisiz bir kadınki. Her sabah beni azarlamasıyla bana nefret kusmasiyla uyanırım. Bugün küçük bir masa vardı onu yanlışlıkla sigarayla yaktım ama tırnak ucu kadar bir yanık yani çok dikkatli bakmayinca gorunmuyor bile. Beni sabahın 6 buçuğunda bağıra çağıra uyandırdı bana her sabahki gibi tüm nefretini kinini kustu. Ablamda annemle iş birliği gibi birleşip bana cephe alıyorlar. Annem ablamı üstüme salıyor resmen bana saldirması için. Annem benden Okadar nefret ediyorki ablamla aramızdaki soğukluğun sebebide o. Hiç yapmadığım söylemediğim sözleri söylemişim gibi sanki ablam hakkında konuşuyormuşum gibi sürekli olmadık şeyleri ablama söylüyor. Bak bu senin hakkında böyle böyle diyor diye. İnsan çocuklarinin bir birine düşman olmasını istermi? Neyse. Babamla annemde hiç geçinemez bu arada. Ama ben babamı çok seviyorum. Anneme karşı beni koruyan tek insan o. Onlar kavga ederken ben babamı savundum. Annem bi anda kalkıp üstüme saldırdı. Saçımdan tutup yerde sürükledi resmen. Hala kafam açıyor. Bende o sinirle onun saçını çektim ve tırnaklarımla kollarını kanatana kadar çizdim. Sizce haklimiyim?
Annem bana saldırdı bende anneme saldirdim?