Annem bana vurunca ben de ona vurdum?

Merhabalar ben 20 yaşındayım, 14 yaşında tacize uğradım ve bu aralar tam anlamıyla travma sonrası stres bozukluğu yaşıyorum. Tacize uğradığım zaman anneme söylemiştim fakat annem susmuştu. Son günlerde annemin susması, bir şey yapmaması aklıma geliyordu ve sürekli ağlıyordum, bu konuyu annemin yanında birkaç kere açtım annem susmasında kendince birkaç neden sıraladı fakat bunlar beni tatmin etmedi daha da öfkelendim, daha da ağladım. Her neyse, dün akşam öfkem doruk noktasına ulaştı ve kendi kendime ağlamaya başladım annem ne oldu diye sordu ve ben sadece ona git buradan dedim ve küfür edip gitti. Aradan bir iki saat geçti bu iki saatte sürekli düşünüp ağladım en sonunda canıma tak etti ve annemin yanına bir hışımla gidip "kızın tacize uğradığında susmanı herkese anlatacağım herkes senin nasıl bir şeytan olduğunu bilecek" diye bağırdım ve bu laftan sonra bana saldırdı ağza alınmayacak küfürler etti duysanız şok olursunuz. Beni yere yatırdı resmen üstüme çıktı tekmeledi ağzıma kaç kere vurdu şu an dudağım mosmor çenemi açamıyorum bile, yüzüm gözüm mosmor. Her neyse beni baya bir dövdü ben de o anın öfkesiyle birkaç kere vurdum ama benim vurmam onun vurmasının yanında sinek ısırığı gibi kalır sadece kendimi savunmak için vurdum. Şu an her tarafım mosmor. Onun vurmalarına karşılık vermekte haksız mıydım?
Annem bana vurunca ben de ona vurdum?