Kendimi nasil severim?

Ne yaparsam yapayım kendimi hic sevmiyorum cevremde ki insanlar bana deger verdiginde neden verdigini anlamıyorum çünkü deger verilesi bir insan oldugumu düşünmüyorum.. bunun yanlış oldugunun farkindayim duzeltmek icin cok ugrastim ve kendim gibi hissetmiyorum.. dogru olduğunu düşündüğüm sekilde yasadim hep hayati. Bu yanlış böyle yapman lazım diyerek istediklerim dışında davrandim hep ve o kadar hissizlestirdi ki bu durum beni ne kendimi seviyorum ne kendimim. Ne istedigimi bilmiyorum gelecege dair bir planim yok biri bana bi iltifat soylediginde direkt düşünüyorum şunu şunu soyle ve gulumse diyorum kendime ve öyle davraniyorum ama hissedemiyorum duygulari sadece öyle olmasi gerektigini dusundugum hareketlerde bulunuyorum çünkü kendime ait bir hissim bir hobim felan yok. O kadar yoruldum ki bu durumdan tarif edemiyorum ve birine anlatsam muhtelemen aynaya bak her sabah kendini sevdigini soyle liste tut felan dicek ama denemedim saniyolar gercekten denedim ama yine de bosluktayim. Bu boslugu kitaplar okuyarak milyon alan hakkinda bisiler arastirarak dil ogrenerek bastirmaya calistim ama ne kadar ugrassam da olmuyo robot gibi hissediyorum.. psikologa eskiden 1 kez gittim tek yaptigi hii oyle mi diyip hap verdi depresyon ilaclari vs benim öyle bir sorunum yok ki gayet iyiyim sadece amacim yok benim bisiler hissetmem lazim depresyon ilaclariyla bunlari daha cok bastirmaya değil anlamıyorum... Kendimi sevmem gerektiğini biliyorum bu yuzden disarida seviyo gibi davraniyorum ama gun sonunda yine bas basayim kendimle. Dogrulari yanlislari biliyorum ama duzeltemiyorum ve boyle bir yoldan geçen varsa nasil atlattigini sormak istiyorum cidden ihtiyacim var...

Kendimi nasil severim?